Page 21 of 27 FirstFirst ... 11171819202122232425 ... LastLast
Results 401 to 420 of 528

Thread: PlayStation 5 Pro - 07/11/2024 800 Euro (no disc/no stand included)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Οχι παιδιά, το παιχνίδι είναι ακόμη λίαν επιεικώς απαράδεκτο στο Pro !

Κρίμα και είχα χαρεί με τη σημερινά νέα.

Θέλει δουλειά ακόμη και σίγουρα αν δε το έχει παίξει κάποιος καλό θα είναι να περιμένει
    και να μη το ακουμπήσει στην κατάσταση που είναι αυτή τη στιγμή.

Εγώ που το έπαιξα και τελείωσα στο OG PS5 δε μπορώ να το βλέπω στο Pro σε αυτό το χάλι.

Δε ξέρω τον λόγο, αλλά έχω το προαίσθημα ότι δε θα διορθωθεί ποτέ.
    Last edited by Error Flynn; 22-11-2024 at 15:15.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

Valkyre (22-11-2024)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Οχι παιδιά, το παιχνίδι είναι ακόμη λίαν επιεικώς απαράδεκτο στο Pro !

Κρίμα και είχα χαρεί με τη σημερινά νέα.

Θέλει δουλειά ακόμη.

Δε ξέρω τον λόγο, αλλά έχω το προαίσθημα ότι δε θα διορθωθεί ποτέ.
    Δεν νομιζω να μην διορθωθει Βασιλη.

Στην τελικη αν ειναι ανικανοι να το διορθωσουν το πιο απλο που μπορουν και πρεπει να κανουν ειναι να προσφερουν και τα PS5 modes να τρεξουμε το παιχνιδι με απλο PS5 κωδικα και με τα benefits του boost mode. Δεν παιζει ομως να μην το φτιαξουν.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Δε ξέρω ρε συ Δημήτρη.

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

Εύχομαι σύντομα να πάρει το update που του αξίζει γιατί είναι ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνίδι.

5. The Following User Says Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

Valkyre (22-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Λοιπον εβαλα κι εγω το Silent Hill για δοκιμη, νομιζω εχει δικιο ο Κωστας. Σιγουρα εχει βελτιωθει κατα πολυ. Απο την αλλη σιγουρα δεν ειναι οπως θα επρεπε να ειναι. Αυτη τη στιγμη οντως αυτο που βλεπω ειναι σαν αυτο που εβλεπα οταν επαιζα τον ps5 κωδικα, απλα με μεγαλυτερη ευκρινεια. Αμφιταλλαντευομαι μηπως πρεπει τελικα να το ξεκινησω κι εγω..

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Οχι Δημήτρη, κατηγορηματικά όχι.

Δεν έχει σχέση με το παιχνίδι που έπαιξα και ολοκλήρωσα στο απλό PS5.

Έκανα load και κάποια κομμάτια που αφορούν παρακάτω στην ιστορία και έβλεπα πολύ περίεργες καταστάσεις.

να υποθέσω το δοκίμασες βέβαια στο performance.

Το παιχνίδι έχει θέμα.

Δεν έχω δει καθόλου και ποιο είναι το feedback στο διαδίκτυο.
    Last edited by Error Flynn; 22-11-2024 at 19:16.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Εγω παντως θα το συνεχισω, εκτος κι αν δω κατι πολυ τραγικο και με ενοχλησει. Βεβαια εχω και το Rise of the Ronin στα σκαρια, οποτε υπαρχει backup.
    Το feedback γενικα ειναι mixed νομιζω, αν και νομιζω ακομα οι περισσοτεροι τους κραζουν.
    Δεν ξερω τωρα σε ποια σημεια αναφερεσαι οτι δειχνει περιεργα, θα φανει.

Εγω παιδια παντως δεν πιστευω οτι θα ασχοληθουν ιδιαιτερα ακομα με το προ. Και δεν ξερω και τι περιθωρια υπαρχουν με το PSSR και την ολη υλοποιηση που εχουν κανει.
    Εκτος κι αν κανουν αυτο που λεει ο Δημητρης (να επαναφερουν δλδ τα ps5 modes) που δεν το κοβω και αυτο, γιατι ειναι σα να παραδεχονται ηητα και γενικα δεν νομιζω να το κανουν.

Name
    Δημήτρης

με βαση αυτο το συγκριτικο βλεπω οτι το performance mode ειναι πολυ κοντα απο αποψη shimmering κλπ με το απλο PS5. Επισης αυξησαν την εσωτερικη αναλυση στο Προ. Σκεφτομαι κι εγω να το ξεκινησω..

Name
    Δημήτρης

Ναι παιδια η φαση με το shimmering δεν ειναι αποκλειστικοτητα του προ.. ειναι θεμα lumen.. δειτε το συγκριτικο μεταξυ ps5 και pc και εστιαστε στην ενοτητα visual problems. Θα δειτε οτι ακομα και σε pc (και σε απλο ps5) τα lumen reflections εχουν θεμα.

Κακως νομιζα οτι αυτο ειναι αποκλειστικοτητα στο προ, απλα στο προ ειχε εκτος απο shimering και flickering. Που αυτο οντως το διορθωσαν. Μετα απο αυτα που ειδα καταλαβαινω οτι δεν θα αλλαξει κατι πλεον ή αν αλλαξει θα ειναι οχι μονο για το προ αλλα για ολες τις πλατφορμες. Πραγμα πολυ δυσκολο.

11. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (23-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Αλλο ενα εξαισιο upgrade.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Συμφψνα με το vidoo, αλλα και με πηγες απο το Reddit που αναφερουν οτι θα το επιβεβαιωσει και το Digital Foundry, στο Silent Hill 2 στο Pro, με το τελευταιο update, στο performance mode μονο εχουν βγαλει το PSSR.
    Δεν ξερω πραγματικα τι γινεται εδω, αλλα απ οτι φαινεται δεν μπορεσαν να λυσουν τα θεματα και να το κρατησουν. Και το θεμα ειναι οτι και η αποδοση σε σχεση με το Base Ps5 ειναι πολεον πολυ παρομοια.
    Εγω παντως το συνεχιζω κανονικα γιατι βαρεθηκα να περιμενω, προς το παρον δεν εχω δει κατι τραγικο.

14. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Valkyre (24-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Κι εγω το ξεκινησα και μεχρι στιγμης μου φαινεται οκ. Η αποδοση μετα απο 2 ωρες μου φαινεται rock solid με εξαιρεση κυριολεκτικα τα πρωτα 5 λεπτα του παιχνιδιου που κατεβαινεις προς την πολη σε ενα κομματι. Απο εκεινη τη στιγμη και μετα τρεχει νερο.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Άρα για να καταλάβω... το παίζετε σε Perfomance mode που σημαίνει +- 60 καρέ αλλά υποβαθμισμένα γραφικά σε σχέση με το Fidelity που ήταν στα 30.

Αν έχω καταλάβει τη τρέχουσα κατάσταση το Fidelity είναι ακόμη τραγικό στο Pro και το Perfomance είναι οκ γιατί απλά έχουν αφαιρέσει το PSSR.

Συνεπώς αυτό το οποίο φτάνει στα μάτια μας είναι σαν να παίζαμε στο απλό PS5 σε Perfomance ?

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Άρα για να καταλάβω... το παίζετε σε Perfomance mode που σημαίνει +- 60 καρέ αλλά υποβαθμισμένα γραφικά σε σχέση με το Fidelity που ήταν στα 30.

Αν έχω καταλάβει τη τρέχουσα κατάσταση το Fidelity είναι ακόμη τραγικό στο Pro και το Perfomance είναι οκ γιατί απλά έχουν αφαιρέσει το PSSR.

Συνεπώς αυτό το οποίο φτάνει στα μάτια μας είναι σαν να παίζαμε στο απλό PS5 σε Perfomance ?
    Το fidelity στο Pro ναι, ακομα εχει PSSR και εχει πολυ flickering, απορω κι εγω με τις επιλογες τους.
    Δεν ξερω αν το performance mode του Pro ειναι το ιδιο με το απλο PS5, εικαζω οτι δεν ειναι, γιατι το framerate ειναι σχεδον ιδιο μεταξυ τους, οποτε πιστευω οτι κατι εχουν boostαρει στην εκδοση του Pro.
    Αυριο λογικα θα ανεβασει video το DF οποτε θα μαθουμε.

18. The Following 2 Users Say Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Error Flynn (24-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Δηλδη εβγαλαν pssr και εβαλαν παλι fsr? Πασάλειμμα μου κανει τοτε. Οπως και να εχει οκ τρεχει καλα και γενικα με το θεμα του Lumen που ειναι παγκοσμιο και σε ολες τις πλατφορμες, ε απλα το αποδεχεσαι.

Γενικα δε θα σταθω πολυ στα λιγα παιχνιδια που αυτη τη στιγμη εχουν θεματα. Ιδιως οταν μιλαμε για εναν νεο upscaler που κανει τα πρωτα του βηματα και εχει πολυ ψωμι ακομα. Τα πρωτα δειγματα ειναι πολυ ενθαρρυντικα στο συνολο τους. 3-4 παιχνιδια δεν εχουν το ιδανικο αποτελεσμα αυτη τη στιγμη, ομως ολα τα υπολοιπα κανουν αυτο που πρεπει να κανουν.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Οπως τα ειπαμε λοιπον, βγαλανε το PSSR στο performance mode, γενικα εκει στη Bloober μαλλον εχουν χασει λιγο τη μπαλα με τα settings που εχουν επιλεξει.
    Επισης, και το base Ps5 και το Pro δε χρησιμοποιουν FSR, αλλα TSR upscaling, που θεωρητικα ειναι λιγο καλυτερο οπως λεγεται.

Last edited by gonzalez; 25-11-2024 at 20:42.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Δηλδη εβγαλαν pssr και εβαλαν παλι fsr? Πασάλειμμα μου κανει τοτε. Οπως και να εχει οκ τρεχει καλα και γενικα με το θεμα του Lumen που ειναι παγκοσμιο και σε ολες τις πλατφορμες, ε απλα το αποδεχεσαι.

Γενικα δε θα σταθω πολυ στα λιγα παιχνιδια που αυτη τη στιγμη εχουν θεματα. Ιδιως οταν μιλαμε για εναν νεο upscaler που κανει τα πρωτα του βηματα και εχει πολυ ψωμι ακομα. Τα πρωτα δειγματα ειναι πολυ ενθαρρυντικα στο συνολο τους. 3-4 παιχνιδια δεν εχουν το ιδανικο αποτελεσμα αυτη τη στιγμη, ομως ολα τα υπολοιπα κανουν αυτο που πρεπει να κανουν.
    ναι οκ βρε Δημήτρη. Ας το βγάλουν και από το Fidelity τότε επίσης να μπορώ να έχω την επιλογή αν θέλω έστω και στα 30 να το παίξω σε καλύτερη ποιότητα εικόνας. Γιατί εγώ, πάλι εκεί θα επέλεγα να το παίξω. Αλλά όχι, αυτή τη στιγμή ναι μεν στα 60 αλλά με υποδεέστερη εικόνα. Με το ζόρι χωρίς επιλογή.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

ναι οκ βρε Δημήτρη. Ας το βγάλουν και από το Fidelity τότε επίσης να μπορώ να έχω την επιλογή αν θέλω έστω και στα 30 να το παίξω σε καλύτερη ποιότητα εικόνας. Γιατί εγώ, πάλι εκεί θα επέλεγα να το παίξω. Αλλά όχι, αυτή τη στιγμή ναι μεν στα 60 αλλά με υποδεέστερη εικόνα. Με το ζόρι χωρίς επιλογή.
    Κανανε στο ποδι οτι κανανε, αλλα ειναι πραγματικα να απορεις γιατι το αφησαν στο fidelity.
    Και δε νομιζω οτι στο κοντινο μελλον θα καταφερουν να το φτιαξουν να δουλευει σωστα με PSSR.

Βασικα το πιο "ευκολο" θα ηταν να δινουν σαν επιλογη τα modes απο το base ps5 να τελειωνουμε.

Name
    Δημήτρης

Επιμενω παντως παιδια. Αν εξαιρεσω τη βολτα στο δασος τα πρωτα 5 λεπτα του παιχνιδιου, σε ολο το υπολοιπο δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με την αποδοση του. Αντε 1-2 frames σπανια εδω κι εκει να ριχνει ή τελωσπαντων που να ειναι αντιληψιμα σε εμενα. Και γενικα το βρισκω αρκετα καθαρο και ανετα συγκρισιμο με το fidelity.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Ε μα πως βρε Δημήτρη είναι άνετα συγκρίσιμα δηλαδή ;

Click image for larger version. 

Name:	IMG_1446.jpeg 
Views:	27 
Size:	306.2 KB 
ID:	13334

Name
    Δημήτρης

Βασιλη εγω μιλαγα καθαρα για το θεμα της αναλυσης το οποιο οντως μου κανει αμεσα συγκρισιμο, τουλαχιστον οταν το δοκιμαζα στην τηλεοραση μου. Δεν μετρησα και πιξελ βεβαια, αλλα μου φαινοταν καθαρο οπτικα. Δεν εχω δει με λεπτομερια τα settings του Quality και του Performance. Και το συγκρινα κυριως με το απλο PS5 απο την αποψη του flickering και του shimmering που ηταν το μειζον θεμα.

To οτι το quality ειναι καλυτερο νομιζω εκ φυσεως θα πρεπει να ειναι καλυτερο εξ ου και η θυσια των 30 καρε. Βεβαια ξαναλεω δεν ξερω αν πριν το Performance mode στο Προ εδειχνε ιδιο με το quality οπως οι παραπανω εικονες που εβαλες. Πολυ πιθανο να ηταν. Σιγουρα κατι δεν εχουν κανει καλα.

Οπως και να εχει δεν θα σταματησω να παιζω γιατι ουτως ή αλλως βλεπω οτι ο χρονος που περνας στο παιχνιδι εξω ειναι γενικα περιορισμενος. Ακομα και αν δεν ειναι (μην μου πειτε) οκ, το εχω παρει αποφαση το Silent Hill 2 θα το παιξω με μειονεκτηματα.

Bookmarks

Bookmarks