Να το και το leak απο το σχεδιο του Pro
και καποιος το εκανε και render
απο τιμη ακούγετε 599$ ??? που σημαινει Ευρωπη 650€ ???
επισης οι φημες λενε digital εκδοση και με 2TB σκληρο ?
Συντομα μεσα στον Σεπτεμβριο θα τα πουν ολα
Να το και το leak απο το σχεδιο του Pro
και καποιος το εκανε και render
απο τιμη ακούγετε 599$ ??? που σημαινει Ευρωπη 650€ ???
επισης οι φημες λενε digital εκδοση και με 2TB σκληρο ?
Συντομα μεσα στον Σεπτεμβριο θα τα πουν ολα
Λογικα θα εχουμε την επισημη ανακοινωση αυριο.
Tune in tomorrow for a PlayStation 5 Technical Presentation hosted by Mark Cerny
The 9-minute stream begins September 10 at 8:00am PT / 4:00pm BST.
https://x.com/PlayStation/status/1833158510030516386?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5 Etweetembed%7Ctwterm%5E1833158510030516386%7Ctwgr% 5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=
Christos33 (10-09-2024),cocous (10-09-2024),panos74gr (10-09-2024)
In cerny we trust
Δεν περιμένω κάτι τρελό αλλά ένα upgrade αντίστοιχο του ps4 pro, ελπίζω ο Cerny να είναι το ίδιο απολαυστικός στην παρουσίαση όσο ήταν και στις παρουσιάσεις των ps4, ps4 pro, ps5.
Αναμένω επίσης και το αντίστοιχο teardown video για να θαυμάσω τι έχουν κάνει πάλι.
Ως προς το software, ελπίζω να έχει καλή υποστήριξη από τους developers και να ανακοινωθούν patches για πολλά παιχνίδια.
Αν αυτό ισχύσει με βλέπω να πηγαίνω για αγορά.
Θα ηθελα πολύ ένα ps5 pro patch για το Cyberpunk αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.
Από τιμή δυστυχώς το περιμένω στο 600άρι digital και 700 η έκδοση με disc drive
obione (11-09-2024)
Εμενα δεν με πολυνοιαζουν πλεον τα φρου φρου και αρωματα στις παρουσιασεις. Με νοιαζει η ουσια. Κουραστικα να ακουω πραγματα τα οποια δεν απτονται της πραγματικοτητας. To τι θα πει ο Cerny το ακουω τσαμπα και βερεσε εντελως. Την πραξη θελω. Και οταν λεω πραξη, δεν εννοω απο 1-2-3 1st party patched demos που θα δειξουν αλλα το τι θα κανουν οι υπολοιποι devs που κακως ή καλως θα αποτελουν τον περισσοτερο χρονο που θα περασουμε με την κονσολα σε συντριπτικο βαθμο.
Αυτο που νοιαζει ειναι να δω ειναι τι υποστηριξη θα εχει, ποσοι devs θα βγαλουν τα αντιστοιχα patches κλπ. Και επισης με ενδιαφερει παρα πολυ να δω επι του πρακτεου κατα ποσο η αδυναμη CPU θα αποτελει bottleneck για τα 60 fps modes. Το δηλωνω ευθεως. 30 FPS δε φτουρανε πια για εμενα. 40 FPS θεωρω το minimum acceptable way to play. Θελω να ελπιζω οτι το PS5 Pro δεν θα ειναι ενα μηχανημα που θα προσφερει τα περισσοτερα οφελη του (raytracing, higher gfx settings κλπ) εναντι του απλου μονο στα quality modes. Αν γινει αυτο θα ειναι τεραστια απογοητευση. Πιστευω οτι δεν θα γινει.
Επισης θελω να δω τι θα σημαινει αυτο για τα παιχνιδια του PSVR2...
Πανο γιατι θεωρεις δυσκολο να βγει patch για το Cyberpunk? Εγω το θεωρω δεδομενο. Ειδικα για raytracing features. Το θεμα ειναι αν θα τα εχει αυτα τα features και στο performance mode εστω σε εναν βαθμο.
Με το PS5 Pro και την νεα μαγκια με την πατεντα της Sony, ισως λυθει μια και καλη το θεμα της αναλυσης.
Tελος, με ενδιαφερει να δω πως θα τρεχει η Unreal Engine 5 (αν και ειναι προβληματικη στα σπαργανα της και θελει δουλεια ακομα) και επισης τι θα κανει επι της ουσιας το "ultra boost mode" σε παιχνιδια χωρις PS5 pro patches.
Το λέω γιατι τον Μάιο ανακοίνωσαν ότι τελείωσαν με το development του cyberpunk 2077
https://www.eurogamer.net/cyberpunk-...d-a-half-years
^^ Δε λεει κατι απαραιτητα αυτο. Δεν θεωρω οτι ειναι δυσκολο να βγαλουν ενα pro patch. Ειναι ενα πολυ σημαντικο ΙΡ της γενιας για να το αφησουν χωρις ενα απλο patch σε μια πολυ δημοφιλη κονσολα. Δεν ειναι δα οτι δεν εχουν και data / settings για να τα εφαρμοσουν στο PS5 Pro αν θελουν. Ετοιμα τα εχουν. Παντως το εχω παιξει ηδη 2 φορες οποτε δυσκολο να ξανασχοληθω. Ισως το βαλω απλα για να δω το patch.
PS4 PRO 3?
Περα απο την πλάκα (ελπίζω δηλαδη να μην γινει πραγματικοτητα), θελω να πιστευω οτι θα ξυπνήσουν εστω στο τελος της γενιάς και θα δούμε εξλελιξη στο current gen gaming.
.
800€ χωρίς το disc drive;
Καλα αν ειναι χωρις το disc drive 800€ θα κλασω στο γελιο! Δε παιζει ρε! Εδω το 800 ακουγεται τρελο. Δεν μπορω να καταλαβω πως το τιμολογήσαν τοσο πραγματικα. Μου φαινεται τρελο.
Επισης η παρουσιαση ηταν αχρηστη εντελως. Και θα ελεγα παραπλανητικη αρκετα. Οσοι περιμενουν 4Κ 60 με fidelity mode στα παιχνιδια που ερχονται θα προετοιμαστουν για ωραιο στραπατσο.
mihalis13 (10-09-2024)
Πραγματικα ανυπομονω να δω previews για να μαθω πως και αν δικαιολογειται αυτο το κοστος. Μου φαινεται εξωπραγματικο.
.
Οκτακοσια ευρω???? Ελιωσα στα γελια, Για digital pro ? Ακομα και 800 για physical edition ειναι υπερβολικα πολλα για να δειχνει μερικες λεπτομέρειες στο performance που δεν τα βλεπεις καν κατα την διαρκεια του παιχνιδιου
Η απληστη παλια κακη sony επεστρεψε ???
Χαιρομαι τελικα που επενδυσα στο ps5 στο launch στα 499ε το 2020
Ps6 2027 σε περιμενουμε!!! (Σε τι τιμη αραγε τοτε??)
update εχει 2ΤΒ ssd
Last edited by john; 10-09-2024 at 19:42.
dimagic (10-09-2024)
Παιδια και ομως ειναι χωρις το disc drive! Μλκ κλαιω! Χαχαχα
Νομίζω διαλέξανε πολύ λάθος παρουσίαση για να προσπαθήσουν να πουλήσουν μία κονσόλα 800 € + άλλα 80 πόσα για το δίσκο drive..
Πιστεύω ότι με αυτήν την τιμή θα το πάρει τόσος λίγος κόσμος που σε λίγα χρόνια δηλαδή ένα ή δύο χρόνια το support που θα έχει η κονσόλα αυτή θα είναι σχεδόν μηδαμινό. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας σοβαρά εάν ένα μηχάνημα δεν πουλάει. Και δεν μπορώ να φανταστώ στη σημερινή κατάσταση πόσοι μπορούν να δώσουν 900 € για μία κονσόλα. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτεται η Sony. Ίσως το κόστος να είναι αναπόφευκτο και λόγω των τιμών που έχουν αυτήν την εποχή τα Τα εξαρτήματα οι κάρτες γραφικών τα τσιπάκια δεν ξέρω γω τι. Και ίσως η Sony να μην είναι διατεθειμένη να χάνει λεφτά από κάθε κονσόλα που πουλάει όπως έγινε με το PlayStation πέντε. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει το προϊόν να πουλήσει κιόλας. Καλά κρασιά..
Επίσης όπως καταλαβαίνετε νομίζω ότι από το PlayStation έξι και μετά τέλος τα disc drives.. ολα digital και ξερο ψωμι.
https://www.cnet.com/tech/gaming/ps5...s-in-november/An AI-assisted upscaling mode, called PlayStation Spectral Super Resolution, works across the whole game library without any needed patch, adding in details to upscale to 4K. I didn't see this demonstrated, but the feature should help enhance older games if you have a 4K TV. It'll also work on PSVR 2 games in the future, too, Cerny said.
Nα και κατι θετικο
Εdit. Αν και μαλλον δεν ισχυει ακριβως
As a developer working on PS5 Pro update, I can add that this is not true. I am under NDA, but what I can say is that PSSR will not be part of games using SDK lower than the initial SDK with PS5 Pro support. Older games with DRS or targeting 60/120 FPS will have benefits even without patches however (boost mode). Similar to how PS5 improves PS4 Pro versions of PS4 titles with DRS/60FPS.
.
Η αλήθεια είναι ότι είναι πανάκριβο. Όμως απο την αρχή γνωρίζαμε οτι μία κονσόλα που να καταφέρνει 4K60 θα στοίχιζε. Όμως το κακό είναι ότι ακόμη δεν έχουν αξιοποιήσει την υπάρχουσα. Προσωπικά μάλλον θα το πάρω και μετά θα πουλήσω το απλό ps5. Έχω βαρεθεί κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούργιο game να τρώω χρόνο για το ποιο mode να διαλέξω. Ελπίζω να πάρει και το BlackMyth κάποια υποστήριξη διότι πραγματικά δεν τρέχει τόσο καλά για την ώρα που μιλάμε. Κάτι που δεν κατάλαβα. Σε περίπτωση που θέλει κάποιος να βάλει disk drive θα υπάρχει η δυνατότητα ή όχι?
Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεφτίλα ντροπή και όνειδος απο την sony που πλέον έχει καβαλήσει γερα το καλάμι και δε κουνιέται. Ναναι καλα ο μαλακας ο Spencer που την άφησε να αλωνιζει και ιδού το αποτέλεσμα.
Όχι μόνο τιμή εκτός πραγματικότητας κονσολών ( θυμίζει εποχες 3do) αλλα και digital only έτσι για να ξεζουμισουμε τα πάντα.
Ήλπιζα να αλλάξει κάτι με την ιαπωνική διοίκηση, αλλά γινονται χειρότεροι.
Διαβαζω δεξια και αριστερά ότι εντάξει δε πειράζει απευθύνεται σε πολυ συγκεκριμένο κοινό κτλ. Και ποιος σας λέει ρε παιδιά οτι το ps6 δε θα κυμαίνεται σε αυτά τα επίπεδα σε 2-3 χρόνια που θα κυκλοφορήσει?? Περιμένετε μήπως αλλάξει το οικονομικό κλιμα??
Οι αντιδράσεις είναι σφοδρές, ελπίζω να εχουν κάποιο αντίκτυπο.
@ cocous
Ρε συ σε παρακαλω μην αρχιζεις παλι με τα 4K 60 fps θα με κανεις να βγαλω σπυρια.. δεν θα συμβει αυτο σε καινουργια παιχνιδια.. αν περιμενεις να παιξεις gtavi σε 4Κ 60 fps στο προ θα πεταξεις τα λεφτα σου στα σκουπιδια.
@ PDS
Βαγγελη αυτο για την αναλυση το ξεραμε καιρο τωρα. Γι αυτο και το ανεφερα πιο πανω αλλα και σε προηγουμενη συζητηση που καναμε για τα γραφικα. Εαν δουλευει οπως υποστηριζει η Σονυ θα ειναι ενα μεγαλο βημα στο να λυθει το θεμα της αναλυσης.
Το προβλημα ομως ειναι και παραμενει η Cpu η οποια ειναι ιδια με του απλου ps5. Και αυτο δεν θα λυσει τα προβληματα που ηδη υπαρχουν.
κοιταχτε εγω ειχα μια συζητηση το πρωι με τον Δημητρη (enstikto). Με ρωτησε θα το παρεις αμα εχει 700€; Και του απαντησα οτι με ολα αυτα που συμβαινουν αυτη την περιοδο στην προσωπικη μου ζωη θα το παρω οσο και να εχει. Και γενικα ειμαι day 1 σε αυτα γιατι θεωρω το gaming την βασικη μου ενασχοληση και δυσκολα δεν μπορω να δικαιολογησω την επενδυση.
Ομως αν ενας «σιγουρος» πελατης οπως εγω, που μεχρι πριν λιγες ωρες ειπε αυτα που ειπε, ειδα την παρουσιαση, ακουσα την τιμη και διαπιστωσα οτι δεν περιλαμβανει καν το disc drive, ε καπου με κανει και νιωθω μαλακας τελειως η Sony. Εγω θεωρουσα και το 700€ υπερβολικο νουμερο οταν συζητιοταν. Λεω δεν παιζει. Και τωρα μου λεει 800 και χωρις δισκο; Πανε καλα;
Πως δικαιολογειται το εξτρα κοστος των 400€ πανω απο την τιμη του απλου ps5? Δηλαδη οαο και να το δω οτι ειναι προιον ξεκαθαρα απευθυνομενο σε enthusiasts δεν νοειται.
Και σαν παρουσιαση ηταν ΓΕΛΟΙΑ με κεφαλαια γραμματα. Η μιση ηταν για το απλο ps5 και μετα τι μας εδειξαν οι μαλακες; Τα ιδια πραγματα σε 60 fps. Και εκαναν ζουμ 300% στο spiderman για να δουμε την μεγαλυτερη αναλυση που τρεχει.. 400€ παραπανω γι αυτο;
Ναι οκ δεν ειναι μονο αυτο. Θα εχουν και αλλες εντονες διαφορες πιστευω στα γραφικα και ιδιως στους φωτισμους και τις σκιες. Αλλα και παλι δεν δικαιολογειται..
Οταν ακουσα το 800 λεω «νταξ το γμησαν..» αλλα ακομα ελεγα δε βαριεσαι θα το παρω.. ε οταν ακουσα οτι δεν περιλαμβανει καν το δισκο ειπα «.. και ψοφησε».. ε αυτο καπως ξεχειλωνει το ποτηρι μεσα μου. Οχι οικονομικα, ηθικα.
Και αν καταφερνεις ΕΜΕΝΑ, εναν 100% σιγουρο πελατη σου να με κανεις να το σκεφτομαι διπλοτριπλοτετραπλα, αναρωτιεμαι.. ολους τους υπολοιπους.. τι τους κανεις;;
Μονη ελπιδα να γινει κακος χαμος διαδικτυακα για τους επομενους 2 μηνες μπας και ερθει καμμια κωλοτουμπα, εστω συμβολικου επιπεδου..
Bookmarks