Page 11 of 25 FirstFirst ... 78910111213141521 ... LastLast
Results 201 to 220 of 488

Thread: PlayStation 5 Pro - 07/11/2024 800 Euro (no disc/no stand included)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Εμένα με χαλάει ακόμα και η επιλογή performance για τον εξής λόγο: δεν ξέρω τι «λείπει» συγκριτικά με το fidelity mode.

Αυτό με εξαναγκάζει να διαβάζω λεπτομερώς (αν υπάρχει κιόλας) άρθρα και να βλέπω βίντεο του DF ώστε να ξέρω τι θα «χάσω» στο performance.

Βράστε με κύριοι devs.

ΚατΆ εμέ θα έπρεπε να αναφέρεται λεπτομερώς τι λείπει στο performance εντός του παιχνιδιού αντί να αναγκάζεται ο παίκτης να ψάχνεται στο διαδίκτυο.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Εμένα με χαλάει ακόμα και η επιλογή performance για τον εξής λόγο: δεν ξέρω τι «λείπει» συγκριτικά με το fidelity mode.

Αυτό με εξαναγκάζει να διαβάζω λεπτομερώς (αν υπάρχει κιόλας) άρθρα και να βλέπω βίντεο του DF ώστε να ξέρω τι θα «χάσω» στο performance.

Βράστε με κύριοι devs.

ΚατΆ εμέ θα έπρεπε να αναφέρεται λεπτομερώς τι λείπει στο performance εντός του παιχνιδιού αντί να αναγκάζεται ο παίκτης να ψάχνεται στο διαδίκτυο.
    Μα αν το εκαναν αυτο θα θυμιζε και αυτο πιο πολυ "PC φιλοσοφια"! \

Δηλαδη αμα αρχιζε να σου λεει Lower textures, lower ambient occlusion κλπ ε ειδικα αυτα εναν βερο κονσολα δεν τον ενδιαφερουν. Επισης δεν ειναι απλα να στο πουν, ειναι να δεις και πως αυτο επηρεαζει το καθε παιχνιδι οπτικα. Διοτι μπορει να εχει διαφορετικη επιπτωση ενα ambient occlusion σε ενα παιχνιδι Α απο ενα παιχνιδι Β. Πολλες φορες γινεται τελειως διαφορετικη υλοποιηση του εκαστοτε gfx feature απο καθε dev αναλογα και την μηχανη γραφικων που χρησιμοποιειται. Παραλληλα σε αλλα πραγματα οπως ας πουμε τα textures, τι να σου ελεγε ειναι high στο fidelity ειναι medium στο performance δεν σου λεει τιποτα αυτο γιατι δεν εχεις μετρο συγκρισης. Ειναι αναποφευκτο να πρεπει να δεις DF analysis για να καταλαβεις τι σημαινει στο καθε παιχνιδι.

1 Mode με τιποτα δεν αρκει στις μερες μας. ΙΜΟ

PSN ID
    Lefteris_X

Δεν χρειάζεται να γίνουν PC (με ΤΟΣΗ λεπτομέρεια).

Αρκεί να πουν, πχ less density foliage, less people / road traffic, less shadows, less FoV, no RT....πιστεύω έπιασες το νόημα. (παράδειγμα έφερα = δεν χρειάζεται να φτιάχνουν ολόκληρη λίστα με ΟΛΑ ή/και παραπάνω από αυτά που ανέφερα. Ουσιαστικά να αναφέρονται οι διαφορές που είναι εύκολα να εντοπιστούν με το μάτι)

Παρατήρησε ότι χρησιμοποιώ την λέξη "less" ώστε να αποφευχθεί η PC-ίλα με κατηγορίες low/medium/high/ultra οι οποίες πραγματικά δεν έχουν θέση στο console gaming.

Name
    Δημήτρης

Πιστεψε με Λευτερη και παλι θα εμπαινες στο DF για να καταλαβεις ποσο λιγο foliage μπορει να ειχε το ενα mode απο το αλλο κλπ κλπ. Ειναι πολυ αοριστο σαν δηλωση "λιγοτερη βλαστηση". Σε καποια παιχνιδια ειναι αμηλητεα η διαφορα σε καποια αλλα ειναι μεταμορφωτικη σχεδον.

PSN ID
    Lefteris_X

Βρε ναι, εγώ θα έμπαινα γιατί όπως ανέφερα ενεργοποιείται ο ψυχαναγκασμός μου.

Όμως αν είχε 2-3 γραμμές τι λείπει ίσως (ίσως) να μην έμπαινα.

Πάντως ομολογώ ότι ακόμα και τώρα που γράφω το παρόν έχει αρχίσει να με απωθεί αυτή η σύγχρονη κατάσταση.

Με βλέπω να το γυρνάω σε νιντεντο..

6. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Valkyre (17-09-2024)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Για μενα μέχρι στιγμής το πιο εντυπωσιακο ''δειγμα'' ας πουμε για το ps5 pro ειναι η διαφορα στο Final Fantasy 7 Rebirth, απο το ps5 graphics mode/30fps σε PS5 pro/60 fps

Τετοιες διαφορες δεν νομιζω οτι ειδαμε σε κανενα game στο ps4 pro.
    .

8. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

panos74gr (19-09-2024)

Name
    Δημήτρης

Ναι Βαγγελη αλλα επιμενω οτι τα σφαλματα της PS5 εκδοσης ειναι της SE. Δεν δικαιολογουνται ιδιως στο 60 fps mode.

10. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (18-09-2024)

Name
    Δημήτρης

Πιστευω στην επομενη γενια κονσολων η Σονυ θα κανει αυτο που εκανε η MS σε αυτη τη γενια.

Θα εχει ενα απλο PS6 με μια τιμη 600 ευρω και ενα PS6 Pro με 900-1000 ξερω γω. Οποτε καλυπτει και το θεμα του να δημιουργησει μια καλη βαση χρηστων και βλεπει ποσοι πραγματικα θα χτυπησουν το δυνατο μοντελο και αρα ειναι διατεθιμενοι να πληρωσουν αδρα εξαρχης. Aν δεν απατωμαι στο ΧΒΟΧ οι πωλησεις του Series S ηταν σημαντικα μεγαλυτερες απο του Series X.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

cocous (19-09-2024),obione (19-09-2024)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

and then we have this 😃
    Last edited by obione; 19-09-2024 at 19:29.

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Ε αν θέλανε διακαώς τόσο πολύ να πάμε πίσω στον χρόνο ας συνδύαζαν τις κονσόλες αυτές μαζί με drives όπως αποκλειστικά ήταν τα πράγματα τότε.

Κατά τα άλλα, από χρώματα καλά τα πάμε . . .

Σίγουρα όμορφες πάντως.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

mihalis13 (19-09-2024),obione (19-09-2024)

PSN ID
    Lefteris_X

Γιατί μου αυτά που έδειξαν μου φαίνονται παντελώς αδιάφορα;

Ίσως γιατί η Σονυ ασχολείται με υπερ-καταναλωτισμό και over-capitalism, αντί της ουσίας που είναι ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΗΣ;

(νταξ, ναι, είναι ομορφούλικα αλλά μόνο αν κάποιος μου χάριζε κάτι από αυτά που είδα, όχι για να πληρώσω)

PSN ID
    constantineobi

Η πλάκα είναι αν προσέξατε ότι το προ μοντέλο έρχεται μαζί με DualSense Edge όποτε θα παίζει πάνω από 1000$

Πανω που κόπασε κάπως η μουρμούρα …χαχαχα

Δείτε ;;;; Έχουμε και πιο ακριβό για όσους θέλουν !

Κάνω edit να ρωτήσω κάτι .
    Ξερω ότι το drive το κουμπώνεις και μετά θέλει online registration κάτι τέτοιο για να λειτουργήσει .
    ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να κλείσει πχ ο σέρβερ όπως τα παιχνίδια και μετά από καμία 10 χρόνια να μην λειτουργεί ;
    Last edited by obione; 19-09-2024 at 23:50.

PSN ID
    Lefteris_X

Αυτό που λες με τους σέρβερ υφίσταται για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι onlιne verified. Είτε λέγεται hardware, είτε online παιχνίδι, είτε digital, είτε physical που είναι always online.

Αν πριν κλείσει η εταιρεία εντελώς (πχ φαλιρίζει σε 10 χρόνια) ή απλώς θέλει να κλείσει τους σέρβερς κάποια στιγμή στο μέλλον και δεν βγάλει patch ώστε να απελευθερώνεται το online verification, τότε όλα τα παραπάνω γίνονται αυτομάτως ΑΧΡΗΣΤΑ.

PSN ID
    constantineobi

Ωραιότατα !!
    θενκς Λευτέρη
    Αρα αγοράζεις hardware πλέον που μπορεί στο μέλλον να μην λειτουργεί αν συμβεί κάτι τέτοιο .
    Δύσκολο αλλά όχι και μη εφικτό .

Name
    Δημήτρης

Η τιμή για αυτό το επετειακό μοντέλο δεν έχει καμία σχέση με ότι συζητάμε. Σε αυτό μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Είναι σε περιορισμένο αριθμό κομματιών και άρα απευθύνεται αυστηρα σε συλλέκτες. Εγώ Φυσικά δεν μπαίνω στη διαδικασία αν και το βρίσκω πολύ όμορφο. Πάντως εάν τύχαινε και το έβλεπα μπροστά μου μπορώ να πω ότι στο συγκεκριμένο θα δελεάζω moon περισσότερο να το αγοράσω από ότι τώρα είμαι για το απλό προ. Και αυτό για πολλούς λόγους.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Πραγματικά το επετειακό είναι πανέμορφο και κάπου διάβασα ότι το συγκεκριμένο πακέτο του ps5 pro θα συμπεριλαμβάνει το dual sense edge. Μπορεί να κάνω και λάθος. Σίγουρα όμως η τιμή θα είναι ακατάλληλη. Εντωμεταξύ το ps5 έφυγε και είμαι δίχως κονσόλα περιμένοντας το καινούριο. Μακάρι να αξίζει τουλάχιστον. Πάντως παιδιά όπως και να έχει ναι μεν η αξία του είναι σχεδόν διπλάσια από το κλασικό ps5 αλλά και στον υπολογιστή μία κάρτα γραφικών να αναβαθμίσει κάποιος χρειάζεται τα ίδια και περισσότερα. Απλά δεν είμαστε συνηθισμένοι εμείς οι κονσoλάδες σε τέτοιες τιμές. Ειλικρινά εάν όπως αναφέρθηκε παραπάνω από υποθετικά σχόλια το ps6 βγεί σε ακριβή και φθηνή έκδοση , θα είναι μονόδρομος η αγορά του πιο τούμπανου μοντέλου. Εξ αρχής έτσι θα έπρεπε να κάνει εφόσον θέλει να ακολουθήσει τέτοια διαδρομή η Sony.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    Lefteris_X

(Σχεδον) Στοιχηματίζω ότι η Σονυ θα βγάλει μόνο 1 μοντέλο PS6.

Ανάλογα πως θα είναι η οικονομία το 2028, αντίστοιχα θα τεθεί η τιμή του.

Name
    Δημήτρης

Εξαρταται (λιγο) ποσο θα πουλησει και το προ για το αν θα εχει 1 ή 2 μοντελα PS6 οταν κυκλοφορησει. Επισης δεν ειναι οτι δεν μπορουν αν θελουν να βγαλουν και ενα PS6 Pro Max Ultra ( ) mid gen και ας εχουν 2 διαφορετικα μοντελα on release.

PSN ID
    Lefteris_X

Αν δεν αλλάξει ριζικά η στρατηγική της Σονυ, πιστεύω ότι θα βγάλει το PS6 με 1 μόνο μοντέλο.

Και -αν δεν πατώσει το PS5 Pro- θα βγει mid-gen PS6 Pro.

Η Σονυ επενδύει αρκετά στο αρχικό reception του κάθε νέου μοντέλου PS, στην μετάβαση της γενιάς.......όσο αφορά τους devs και publishers. Η πρακτική της MS απέτυχε. Βασικά η MS απέτυχε σε όλους τους τομείς. Όσες αλλαγές πολιτικής έκανε (τουλάχιστον 5-6 αλλαγές, καθολικές μάλιστα) τα τελευταία 10 χρόνια, πήγαν όλες κουβά. Δυσαρέστησε τους πάντες: από καταναλωτές έως devs/pubs, μέχρι μετόχους και τα μεγαλοστελέχη της MS.

Δεν βλέπω τον λόγο να ακολουθήσει η Σονυ το κάκιστο case study της MS. Εκτός κι αν θέλει να αυτοκτονήσει.

Ούτε η Nintendo το ακολουθεί.

Βέβαια, αερολογούμε (το λέω με καλή διάθεση, όχι προσβλητική-μειωτική) καθώς απέχουμε πολλά χρόνια από την έλευση του PS6.
    Πολλά θα παίξουν ρόλο για τα specs και την τιμή του PS6. Αυτά τα πολλά είναι η παγκόσμια ρευστή κατάσταση της οικονομίας και του κόστους ζωής το 2028.

Είναι πολύ νωρίς να σπεκουλάρουμε νομίζω.

25. The Following 3 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

cocous (20-09-2024),mihalis13 (20-09-2024),Valkyre (20-09-2024)

Name
    Δημήτρης

TLDR: Price is reasonable the state of the market is not reasonable.

27. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Slay (30-09-2024)

Page 11 of 25 FirstFirst ... 78910111213141521 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks