Originally Posted by
gonzalez
Εχω καει το τελευταιο διαστημα στο παιχνιδι (στο pc το πηρα), και ειχα πολυ καιρο να καω σε παιχνιδι. Δε μου αρεσε ποτε το turn based combat και ημουν πολυ διστακτικος κυριως λογω αυτου, αλλα με ολα αυτα που ακουγα, και βλεποντας λιγο walkthrough απο δω κι απο κει, τελικα το πηρα. Ακομα και το combat ειναι πολυ καλο (αν και ακομα πλεον μετα απο 100 ωρες, ακομα μαθαινω πραγματα).
Εκπληκτικο story, companions με "ψυχη", επιλογες που μετρανε δραματικα στην εξελιξη του παιχνιδιου, voice acting σε αλλο επιπεδο.
Το μονο πραγμα που με χαλαει, ειναι αυτο που τωρα ακουσα σαν ορο, το "save scumming". Γενικα προσπαθω να μην το κανω και να αφηνω τα πραγματα να κυλανε, αλλα καποιες φορες ειναι αναποφευκτο. Θα ηθελα να το ειχαν χειριστει καπως αλλιως το θεμα των saves και να μην μπορεις να κανεις τοσο abuse.
Δοκιμασα να το παιξω και με controller στο pc - αλλαζει τελειως το UI και ειναι φανταζομαι οπως θα ειναι στο ps5, και παιζεται μια χαρα, αλλα σιγουρα ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που παιζω τελικα με ποντικι/πληκτρολογιο.
Οπως και να χει, αυτο που λετε αν οι κριτικες ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, προσωπικα το παιχνιδι ξεπερασε τις προσδοκιες μου...
Bookmarks