Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 51

Thread: Crimson Desert

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

https://www.metacritic.com/game/crim...s/?platform=pc

Meh…

Κατα μια εννοια αναμενομενο.
    Κατα μια αλλη απογοητευτικο.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Όμορφα!

Αγορά μτχ σε ξεφτίλα τιμή. Και αυτό ίσως αν έχω κέφια.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Διαβάζοντας reviews άλλοι το αποθεώνουν και άλλοι λένε τα χειρότερα.
    Δεν βγάζεις εύκολα άκρη. Μέση βαθμολογία μια χαρά έχει.
    Πιστεύω πως όσοι περίμεναν να δουν ιστορία απογοητεύτηκαν (όσα reviews με χαμηλή βαθμολογία είδα στεκόντουσαν στο story).
    Βέβαια ήταν εξαρχής γνωστό πως δεν έχει ιστορία ουσιαστικά.

Μόνο PC βλέπω reviews οπότε αυτό μπορεί να ανησυχήσει λίγο εμάς για το πως τρέχει στις κονσόλες.
    Θα δούμε και τις επόμενες μέρες σχόλια και reviews για να βγάλουμε άκρη.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Δεν ειναι μονο οτι δεν εχει καλη ιστορια απο οτι καταλαβαινω εγω. Ειναι οτι επισης εχει πολλα συστηματα χωρις να υπαρχει balance μεταξυ τους, υπαρχουν πολλα bugs και γενικα το παιχνιδι εχει ποκυ μεηλγαλες φιλοδοξιες και προσπαθει να κανει πολλα πραγματα, ενω θα επρεπε να κανει λιγοτερα, καλυτερα.

Θα παιξει μεγαλο ρολο επισης το support που θα παρει αυτος ο τεραστιος τιτλος τους επομενους μηνες.

5. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (19-03-2026)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Κακό παιχνίδι σίγουρα δεν το λες. Απλά πολλοί περίμεναν το νέο GOTY για κάποιο λόγο.
    Να δούμε πως θα τρέχει στις κονσόλες για να ξέρουμε.
    Και αν είναι bugs κλπ σίγουρα θα βελτιωθεί στο μέλλον.
    Προσωπικά δεν είναι τόσο του γούστου μου σαν παιχνίδι, αλλά το παρακολουθώ εδώ και καιρό γιατί μου είχε εξάψει την περιέργεια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Εβαλαν πολλα μεσα στη χυτρα. Δεν χρειαζοταν να απροσπαθησει να κανει τα παντα το παιχνιδι.

Υπαρχουν αυτη τη στιγμη σημαντικοτατα QoL πραγματα που σιγουρα θα διορθωθουν, οπως για παραδειγμα το γεγονος οτι δεν υπαρχει σεντουκι. Σε ενα τοσο massive παιχνιδι και ο παικτης δεν εχει ενα μπαουλο να αποθηκευει πραγματα. Μπορεις να κουβαλησεις μοναχα οτι χωραει στο Inventory σου, σε ενα παιχνιδι το οποιο ειναι τρομερα loot oriented.

Διαβαζω οτι υπαρχει ενας κυριολεκτικα τεραστιος, αστειος αριθμος sidequests τα οποια ειναι generic οσο δεν παει.

Για εμενα αυτη τη στιγμη το draw ειναι καθαρα λογω του τεχνικου τομεα.

Ολα τα αλλα θεωρω χρειαζονται tweaking και αλλαγες. Ισως πραγματικα σε μερικους μηνες να ειναι πολυ διαφορετικο παιχνιδι.

Αλλα ναι, ο κανονας δεν αλλαζει: πρεπει να κανεις τοσο, οσο. Ειναι πιο σημαντικο το δεσιμο ενος τιτλου, παρα μια πλειαδα πραγματων που μπορει να κανει, απλα για να τα κανει.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Name
    Δημήτρης

Πολυ καλη η μεταφορα του παιχνιδιου στο PS5. Αν εξαιρεσει κανεις το Performance mode Που το Pro υπερχει σημαντικα, τα υπολοιπα modes ειναι κομπλε.

Γενικα η μηχανη γραφικων ειναι πολυ εντυπωσιακη.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Το ξεκινησα λιγο να δω τι παιζει. Δεν θα ασχοληθω συντομα μαζι του γιατι σε λιγο αρχίζουμε σεζον και δεν θα υπαρχει χρονος, αλλα ηθελα να παρω μια ιδεα

Αυτο που εχουν κανει ειναι να παρουν μηχανισμούς απο πολλα αλλα games και να τα βαλουν ολα μαζι σε ενα sandbox πακετο. Δεν ανακαλύπτεις κατι καινούριο στο gaming, τα εχεις ξαναδει αλλού ολα, ομως ταιριάζουν δεν κουράζει. Πχ ο χειρισμός με το άλογο, οι ληστείες, ηρθαν απο red dead. Η μαχη θυμίζει πολυ Βαλχάλλα, Οι γριφοι ειναι λες και παιζεις ζελντα και portal. Το πως τρεχει ο χαρακτηρας που πρεπει να πατας το κουμπι τσουκου τσουκου, στο GTA το θυμάμαι αυτό. Εχει πολλα διαφορετικά πράγματα και δεν απευθύνεται σε gamers που εχουν συνηθίσει να παίζουν με 2 κουμπιά μπαμ μπουμ παμε να τους φαμε ολους

Ο κοσμος του ειναι πανεμορφος. Ο χαρτης ειναι ο πιο μεγαλος που εχω δει ποτε σε κάποιο single player game, μονο σε MMO εχω δει μεγαλύτερο. Εχει τα γνωστα σημαδάκια στο χαρτη που ειναι απειρα και εμφανίζονται μολις τα πλησιάσεις, εχει ομως και παααρα πολλα μυστικά που πρεπει να βρεις μονο σου. Η χαρα της εξερεύνησης δηλαδή

Απο το λιγο που ασχολήθηκα, δεν ειναι game του πεταμου, ενα 7 με 8 θα του έβαζα. Δεν ξερω βεβαια το οτι ειναι τοσο μεγαλο αν θα κραταει το ενδιαφέρον στην πορεια και δεν θα εχεις πήξει να πεις μετα τις 30ωρες ελα βαρεθηκα το παρατάω. Ομως και αυτο να γινει θα εχεις περασει καλα τις ωρες αυτες

Να πω και κατι για τα reviews. Υπαρχουν αρκετές ανακρίβειες σε καποια. Πιστεύω λογο οτι βιάστηκαν για να παραδώσουν τα reviews δεν εδωσαν σωστη σημασια. Πχ το supply box καποιοι ελεγαν δεν εχει καθολου αμα καθαρίσεις ενα camp χάνονται ολα οτι δεν εχεις μαζεψει. Ουτε καν. Εχει μπαουλο και πανε ολα εκει αυτόματα να μην τα χασεις. Απλα δεν μπορεις προς το παρον να βαλεις δικα σου που και αυτο θα το αλλάξουν ειπαν με update
    Αλλο παλι, εβλεπα εναν στο twitch που ειχε το game νωρίτερα και πηγε να νικήσει ενα boss πιο προχωρημένο χωρίς να εχει αναβαθμίσει τιποτα. Εχασε 100φορες και τα πηρε, μπηκε σε rage mode στο steam και έγραψε user review κραξίματος το παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολο εχει αυτο εχει εκεινο. Τι να πεις μετα

11. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

cocous (22-03-2026)

Name
    Δημήτρης

Μα συμφωνα με τα λεγομενα σου οτι ειναι παιχνιδι του 7-8 επιβεβαιωνεται απο τα reviews!

Γενικα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο προιον, απλα χρειαζεται λιγο ρετουσάρισμα. Επισης ο τεραστιος χαρτης και εμενα με ανησυχει λιγακι αλλα οκ.

Το βασικο προβλημα θεωρω οτι ειναι το σχεδον αδιαφορο στορυ οπως διαβαζω.

PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Ναι δεν λεω για τις βαθμολογίες, αυτες θεωρώ οι περισσότερες ειναι οκ. Αλλα για κάποια πράγματα που γράφονται που ειναι λαθος

Για το story τα προσπέρααα ολα, οταν το παιξω κανονικα απο την αρχη με ηρεμια θα ερθει η ωρα του. Αλλα σε τετοια παιχνιδια δεν νομιζω οτι περιμενεις και τιποτα τρελο ετσι κι αλλιως

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Εγώ το είχα κάνει pre order αλλά δεν θα το ξεκινήσω ακόμη. Θα περιμένω να πάρει τις όποιες διορθώσεις από την εταιρεία και μετά. Πραγματικά ότι έχω δει όμως μου αρέσει. Αλλά με προβληματίζει που κάποιοι αναφέρουν θέματα με τον χειρισμό και ότι αφορά το custom map στα κουμπιά ώστε να τα κάνεις όπως θέλεις.

Στάλθηκε από το 25102PCBEG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Δεν είναι τυχαία αυτά που γράφονται για την ιστορία.

https://mp1st.com/news/crimson-deser...ng-development

Εφόσον για μένα η ιστορία παίζει τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτού το είδους τα παιχνίδια, πλέον είναι και επίσημα X από μένα.

16. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (23-03-2026)

Name
    Δημήτρης

Ναι φαινεται οτι η ιστορια ηταν εντελως afterthought δυστυχως.

PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Αρκετα σημαντικο το νεο update που βγήκε. Μπηκε και το storage box

https://crimsondesert.pearlabyss.com...il?_boardNo=73

19. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

Valkyre (24-03-2026)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Πάντως όσοι άντεξαν τις πρώτες 8 με 10 ώρες παιχνιδιού , λένε μετά ότι το παιχνίδι σε απορροφά στον κόσμο του και είναι απολαυστικό. Άντε να δούμε. Κάποια στιγμή θα το ξεκινήσω. Απλά θα πρέπει να δω πότε ώστε να προλάβω να ασχοληθώ διότι έχω στην λίστα και κάποια άλλα και το συγκεκριμένο χρειάζεται πολλέςςςςς ώρες.

Στάλθηκε από το 25102PCBEG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Name
    Δημήτρης

Το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει τις καταλληλες συνθηκες για να αλλαξει πολυ με τα οποια πατς κυκλοφορησουν. Δεν το εχω βγαλει τελειως απο το στοχαστρο αλλα το θεμα του οτι θελει να επενδυσω 100αδες ωρες σε κατι που δεν εχει ιστορια με συνοχη, χαρακτηρες και δεν ξερω εγω τι αλλο, ειναι κατι που με προβληματιζει εντονως διοτι ειναι κατι που δεν μπορει να φταιξει ενα πατς...

Επισης με ενοχλουν πολυ καποια πραγματα που διαβασα για την ηγεσια πισω απο την ομαδα αναπτυξης και μια υπερμετρη αλλαζονεια που επεδειξαν. Αν αληθευουν αυτα που ειπαν καποιοι ανωνυμοι μεν, επιβεβαιωμενοι δε, devs του παιχνιδιου, οι ιθυνοντες πισω απο αυτο αποκαλουσαν το God of War μια μπουρδα με απλα ωραια γραφικα και συστημα μαχης και γενικα χλευαζαν πολυ.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ευτυχώς ήρθαν να μας αποδείξουν ότι μπορούν να το ξεπεράσουν. Ήδη οι βαθμολογίες τους δικαιώνουν.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Θα πω το Hot take μου και είμαι έτοιμος να με κράξετε lol!
    Έχοντας παίξει 15 ώρες πάνω κάτω Zelda BOTW δεν βλέπω σε κάτι που να μην είναι πιο ωραίο η καλύτερο το Crimson.
    Αν δεν ήταν τόσο τεράστιο παίζει να το είχα αγοράσει ήδη, αλλά κρατιέμαι για το saros και έκανα και κάποιες αγορές από διάφορα games το τελευταίο διάστημα.
    Για μένα το μεγαλύτερο αγκάθι για να δοκιμάσω το Crimson Desert είναι ο τεράστιος όγκος του. Και ξέρω πως είναι παιχνίδι που θα μου φάει μήνες για να το παίξω.
    Βέβαια ακούω συνέχει καλά λόγια οπότε παραμένει στο ραντάρ μου, αλλά πίσω πίσω..

Spoiler!

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ώπα, δικός μου είσαι.

Θεωρώ το BOTW από τις βαρετότερες εμπειρίες που είχα ποτέ μου. Και σίγουρα είχα φτάσει σε 10-15ωρο.

Προσπαθούσα really hard να μη το παρατήσω κάθε φορά που το άνοιγα. Αλλά προχωρούσα με το ζόρι. Ε πόσο να αντέξει ένας μεσήλικας πχια?

Πρέπει να το ξεκίνησα και να το παράτησα γύρω στις 5 φορές.
    Last edited by drifterx; 26-03-2026 at 08:17.

25. The Following 2 Users Say Thank You to drifterx For This Useful Post:

geogoku (28-03-2026),mihalis13 (26-03-2026)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Bookmarks