-
Εγω εχω επιφυλαξεις πολλες μετα απο αυτο εδω το βιντεο και φαινεται για ποιους λογους δεν εδιναν βιντεο στη δημοσιοτητα και τωρα ψιλοαναγκαστηκαν να το κανουν γιατι επεφτε κραξιμο.
Οποτε ειναι εμφανες οτι δεν εδειχναν για τους παρακατω λογους:
1) Τα καρε στο performance mode ειναι λιγο οτι ναναι. Αν ειναι καθε φορα που εχουμε μαχη με αρκετους NPCs να πεφτουμε στα 40αρια και τα 30αρια αυτο δεν ειναι κατασταση. Δλδ αν μεινει ετσι τοτε το Balanced mode (40 fps) ειναι μονοδρομος για εμενα.
2) Το PSSR ειναι πολυ κακο στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Ναι, λενε θα βαλουν PSSR2, αλλα εδω τωρα αναφερουμε τους λογους που δεν το εδειχναν τοσο καιρο.
3) Οι αλλες κονσολες μαλλον θα εχουν αρκετα χειροτερα αποτελεσματα απο οτι φαινεται. Δεν ξερω τι upscaling solution θα χρησιμοποιησουν, αλλα για να μην δειχνουν τιποτα αλλο εκτος απο Προ, υπαρχουν ακομα χειροτερα θεματα προφανως.
Επισης θα ελεγα οτι το pop in ειναι αρκετα ενοχλητικο.
Γενικα, αν με ρωτουσε κανεις, εχω τρομερες αμφιβολλιες εαν το παιχνιδι θα ειναι ετοιμο σε 7 μερες καθωσπρεπει. Βασικα το θεωρω αδυνατο, αλλα μακαρι να κανω λαθος. Οπως και να εχει εγω μπορει να το παρω day 1 αν συντρεχουν οι εξης προυποθεσεις:
α) Παιρνει εξαιρετικα reviews στις κονσολες, ανεξαρτητως των οποιων θεματων εχει οπτικα.
β) παρει απλα καλες κριτικες (τυπου 80/100), αλλα ο τεχνικος τομεας ειναι αψεγαδιαστος.
Αν κατι απο τα 2 συντρεχει ειμαι οκ να το παρω. Αλλιως παει για μτχ.
Στα του παιχνιδιου, ομολογω οτι κανει καποια πραγματα που δεν εχουμε ξαναδει. Δλδ οταν μπηκε στο σταδιο και αρχισε να κανει επιθεση και οι NPCs ετρεχαν τοσοι πολλοι ετσι ρεαλιστικα να φυγουν, ηταν αρκετα εντυπωσιακη στιγμη. Ναι μεν θεωρω οτι οι φιλοδοξιες τις ομαδες ειναι προς τιμην τους, απο την αλλη φοβαμαι οτι ισως τα core mechanics, η ιστορια, ισως ειναι Β κατηγοριας.
Μακαρι να βγει αψογο αυτο και λαθος εγω.