Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 60 of 60

Thread: Star Wars Outlaws

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

E με έχετε ψήσει τρελά με αυτά που λέτε!

Μετά την ψητή πατατούλα jedi survivor που έφαγα, θέλω ένα καλό star wars!

Δε βγαίνει και σε μεταχειρισμένο σε καμιά αγγελία να το τσιμπήσω!!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Tις λες βρε? Μαρκετπλεης και Insomnia εχει αρκετα στα 30-40 ευρω!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εντάξει δεν νομίζω πως φταίει ο κάθε influencer, ναι σίγουρα επηρεάζει αλλά το παιχνίδι ήταν κακό.
    Διαβασα αρκετά reviews και απο reviewers που διαβάζω πολλά χρόνια αλλά και από άλλους και όλα ουσιαστικά έγραφαν για ένα μετριότατο παιχνίδι.
    Δεν νομίζω όλοι να αποφάσισαν να κράξουν το παιχνίδι απλά επειδή το έβγαλε η Ubisoft.
    Και 2 φίλοι μου που το έπαιξαν day one μου είπαν «μακριά»

Εγω είμαι φαν του Star Wars και το παιχνίδι ίσως κάποια στιγμή να το παίξω, αλλά ότι έχω διαβάσει και ότι έχω δει δεν με ψήνει να δώσω 50€ ή 70€. Στα 20-30€ όμως θα του δώσω την ευκαιρία του.

οπως τώρα με το suicide squad. Πέρασα 15 ευχάριστες ώρες με, αλλά κατάλαβα πως το παιχνίδι δικαίως έφαγε το κράξιμο που έφαγε.
    Spoiler!

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Αποφεύγω marketplace γενικά γιατί έχω συναντήσει κάτι ωραία φρούτα και έχω χάσει χρόνο από τη ζωή μου! Insomnia ή vendora μόνο.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Εντάξει δεν νομίζω πως φταίει ο κάθε influencer, ναι σίγουρα επηρεάζει αλλά το παιχνίδι ήταν κακό.
    Διαβασα αρκετά reviews και απο reviewers που διαβάζω πολλά χρόνια αλλά και από άλλους και όλα ουσιαστικά έγραφαν για ένα μετριότατο παιχνίδι.
    Δεν νομίζω όλοι να αποφάσισαν να κράξουν το παιχνίδι απλά επειδή το έβγαλε η Ubisoft.
    Και 2 φίλοι μου που το έπαιξαν day one μου είπαν «μακριά»

Εγω είμαι φαν του Star Wars και το παιχνίδι ίσως κάποια στιγμή να το παίξω, αλλά ότι έχω διαβάσει και ότι έχω δει δεν με ψήνει να δώσω 50€ ή 70€. Στα 20-30€ όμως θα του δώσω την ευκαιρία του.

οπως τώρα με το suicide squad. Πέρασα 15 ευχάριστες ώρες με, αλλά κατάλαβα πως το παιχνίδι δικαίως έφαγε το κράξιμο που έφαγε.
    To παιχνιδι δεν ηταν ποτε "κακο". Το παιχνιδι ακομα και με την -ομολογουμενως- προβληματικη μορφη που κυκλοφορησε και τα θεματα που ειχε πηρε 7.5/10 απο τους κριτικους. Οποτε "κακο" δεν ηταν ποτε. Αν με ρωτας αν ο μεσος reviewer εκει εξω θα δει "με αλλο ματι" αν του πεις οτι το Χ παιχνιδι το εφτιαξε η Ubisoft και το Υ παιχνιδι το εφτιαξε η Naughty Dog, ειμαι βεβαιος και στοιχιματιζω ανετα οτι πραγματα που θα προσπερναγε ή θα συγχωρουσε πολυ ευκολοτερα στην Naughty Dog, θα τα καταλογιζε με την πρωτη ευκαιρια στην Ubisoft.

Οσο για τη μαζα του ιντερνετ διαφωνω, υπαρχουν ξεκαθαρες ατζεντες. Καλυτερο παραδειγμα απο το Wukong δεν υπαρχει. Δεν ειδα στο youtube να πεφτουν βροχη τα βιντεο με τα προβληματα του συγκεκριμενου τιτλου. Προφανως υπαρχουν καποια, αλλα κανενα δεν ηταν με μορφη "χλευασμου". Το παιχνιδι πουσαριστικε τοσο πολυ που εγινε best seller. Ενα αλλο καλο παραδειγμα ειναι το Stellar Blade. Και αυτο εφαγε τρελο πουσαρισμα απο influencers και γι αυτο τα πηγε τοσο καλα. Kαι τα 2 αυτα παιχνιδια δεν πηραν και τοσο καλυτερες βαθμολογιες απο τους κριτικους σε σχεση με το Outlaws. Παιχνιδια του 8/10 ειναι....

Εγω δεν ειπα οτι δεν ηταν δικαιολογημενα τα αρχικα παραπονα για τα θεματα που ειχε το Outlaws οταν κυκλοφορησε, αλλα ολο το snowballing που ακολουθησε και αρχισε να λειτουργει και σε πραγματα που το παιχνιδι κανει πολυ καλα δεν ειναι τιποτα αλλο απο προκαταληψη. Το status του παιχνιδιου ειναι σκουπιδι στο ιντερνετ και δεν του αξιζει με τιποτα.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Αφού με έψησες, το έβαλα παραγγελία απο Skroutz καινουργιο με 42€

7. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

mihalis13 (28-01-2025),Valkyre (28-01-2025)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Καλοπαιχτο ευχομαι. Μην βρω τον μπελα μου, οτι ειπα το πιστευω πραγματικα. Ευτυχως δεν ειμαι ο μονος μιας και αλλα παιδια εδω εγραψαν παρομοια σχολια γιατι εχθες αληθεια νομιζα οτι ειμαι απο αλλο πλανητη. Φιλικη συμβουλη: Δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα... οπως δεν χρειαζεται να τα κανεις στο Cyberpunk, οπως δεν χρειαζεται στο Witcher 3 οπως δεν χρειαζεται σε τοσα πολλα αλλα open world παιχνιδια που ο κοσμος τα εχει "ψηλα".

Ασχολησου με οτι θες, οσο θες. Εξερευνησε με το δικο σου pace οσο θες και οσο γουσταρεις. Μην κανεις κατι καταναγκαστικα. Παρε το vibe του Star Wars και ζησε το οπως θες εσυ.

Ευχομαι να το ευχαριστηθεις.

9. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (28-01-2025),Slay (28-01-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Αρχίζω και υποπτεύομαι ότι ο Δημήτρης είναι secret agent υπό το μισθολόγιο της ubisoft, που έχει εισχωρήσει στο forum για να αυξήσει τις πωλήσεις τους!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Σκουπίδι δεν είδα να το λένε πουθενά η αλήθεια είναι. Απλά έχω συγκεκριμένη γνώμη και εμπιστεύομαι κάποιους reviewers που τους θεωρώ σοβαρούς και πραγματικά είδα σοβαρά προβλήματα. Και τα είδα και σε εκτενή gameplay βίντεο.
    Εγώ σε βαθμολογίες από εκεί που διαβάζω (γιατί δεν κοιτάω metacritic) 5-6/10 έβλεπα.
    Απλά πχ το prince of Persia όλοι έλεγαν τα καλύτερα, δεν είδα να το κράζουν λόγω Ubisoft. To crew motorfest πάλι καλά λόγια διάβαζα.
    Δεν λέω πως δεν υπάρχει και αδικαιολόγητο κράξιμο. Το είδαμε και πριν 5 χρόνια με το TLOU2, αλλά αν ένα παιχνίδι είναι ποιοτικό δεν έχει να φοβηθεί κάτι κατά την γνώμη μου

Τώρα πχ με το AC Shadows που μου ήταν φουλ αδιάφορο (με έχουν κουράσει τα AC) αλλά είδα κάποια previews και μου φαίνεται πως μάλλον θα έχει ενδιαφέρον σαν παιχνίδι.
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Αρχίζω και υποπτεύομαι ότι ο Δημήτρης είναι secret agent υπό το μισθολόγιο της ubisoft, που έχει εισχωρήσει στο forum για να αυξήσει τις πωλήσεις τους!
    Σταματα.... μην λες τετοια πραγματα δημοσια θα βρω τον μπελα μου στο τελος και θα μου κοψουν το επιδομα!

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Σκουπίδι δεν είδα να το λένε πουθενά η αλήθεια είναι.
    Συμβαινει Μιχαλη. Δεν το λεω μονο εγω, ακομα και στο μικρο μας φορουμ το ειπαν αλλοι 2. Ισως απλα (και καλα κανεις να σημειωσω) δεν ασχολεισαι και πολυ με τα φορουμ/social και οπως ειπες και εσυ διαβαζεις 2-3 ατομα που εμπιστευεσαι. Το παιχνιδι ειχε οντως καποια σοβαρα θεματα στην αρχη, παρολαυτα δεν θεωρηθηκε ποτε κακο συνολικα απο τους κριτικους. Ο ACG για παραδειγμα που ειναι απο τους λιγους που κι εγω εμπιστευομαι περασε καλα και το προτεινε αγορα σε sale. Απο εκει και περα ο βομβαρδισμος και ο χλευασμος που δεχθηκε τον επομενο καιρο ηταν υπερβολικος. Και το Wukong ειχε σημαντικα θεματα στην κυκλοφορια του αλλα δεν εγινε σουσουρο και μου το ψηφισαν game of the year οι χρηστες.

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (28-01-2025)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Η δικη μου εντυπωση απο τα ιντερνετ vibes ειναι ακριβως αυτο που λεει ο Valkyre, αδικαιολογητο κραξιμο στο παιχνιδι που δεν συναδει καν με τα reviews. Στις μερες μας οταν κυκλοφορει ενα παιχνιδι υπαρχει το critical reception και υπαρχει και το internet reception που κακα τα ψεματα ειναι πιο σημαντικο για το πως θα παει ενα παιχνιδι και που επηρεαζει τις πωλησεις και πολυ περισσοτερο. Το παιχνιδι για το ιντερνετ αυτη τη στιγμη ειναι ενα σκουπιδι με απειρο χλευασμο, βιντεακια απο youtubers για το ποσο κακο ειναι, troll reels κτλ. Ολο αυτο το χλευαστικο culture που ο ενας τροφοδοτει τον αλλο (content creators και χρηστες) χαντακωνει πολυ ευκολα οπως και αποθεωνει απο την αλλη μερια οταν το ιντερνετ αποφασιζει οτι ενα παιχνιδι ειναι καλο και πρεπει να πουσαριστει.
    Δεν ειπε κανεις οτι προκειται δα για κανενα αριστουργημα, εχει τα θεματα του προφανως. Αλλα ειναι ξεκαθαρο για μενα τουλαχιστον οτι υπαρχει bias λογω Ubisoft, ειμαστε καποια χρονακια στο κουρμπετι και νομιζω μπορουμε να διακρινουμε τι παιζει. Αν ειχε αλλη εταιρεια απο πισω του θα ειχε τις ιδιες πανω κατω βαθμολογιες (ισως λιγο παραπανω) και ενα εντελως διαφορετικο internet reception οπως και πολυ καλυτερες πωλησεις.
    Η Ubisoft θα με προσλαβει καποια στιγμη η τσαμπα δουλεια κανω;

15. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

Valkyre (28-01-2025)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Η Ubisoft θα με προσλαβει καποια στιγμη η τσαμπα δουλεια κανω;
    Το εχω ηδη προωθησει στο αφεντικο... ολα καλα θα πανε! Θα σου στειλω πμ!

17. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (28-01-2025),mihalis13 (28-01-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Κλαίω!!!����������
    Spoiler!

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Καλοπαιχτο ευχομαι. Μην βρω τον μπελα μου, οτι ειπα το πιστευω πραγματικα..
    Άμα δεν ξέρει που μένεις, you are on the clear!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ωραία παιχνιδι ειναι παιδια (καλοπαιχτο σε όποιος το πάρουν τελικα)! Εγω επειδεη εχω φαει φρικη και βλεπω οτι σειρα/ταινια υπαρχει σε Star Wars ξανά και ταυτοχρονα παζω και το παιχνιδι μπορω να πω οτι με ευκολια οτι περναω ΠΟΛΥ τέλεια τον οποιο ελευθερο χρονο μου. Και το feeling το έχουν πιάσει τόσο πολύ στο game που ειναι λες και ζω μέσα στις ταινίες (όχι σε όλες.... γιατι κάποιες δεν έχουν το σωστό feeling)

Εκανα και την εξυπναδα και παρηγγειλα το Survivor της ΕΑ να παιξω κιαυτο σε κάποια φάση να δω τι γινεται και απο την άλλη σκοπιά. Κάτι μου λέει οτι δεν θα το ευχαριστηθώ το ίδιο με το Outlaws...θα δουμε.
    Satan has left his killing floor
    PS4

21. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

mihalis13 (29-01-2025),Valkyre (29-01-2025)

Name
    Δημήτρης

^^ Το Survivor εγω προσωπικα επισης το θεωρω καλο παιχνιδι. Ξερω οτι και αυτο κυκλοφορησε με πολλα προβληματα και μαλιστα αργησαν αρκετα να το φτιαξουν αλλα στην μορφη που το επαιξα το ευχαριστηθηκα και νομιζω ειναι ωραιο να εχουμε 2 παιχνιδια Star Wars πολυ διαφορετικα μεταξυ τους. Να παιζουμε Jedi στο ενα και scoundrel στο αλλο.

23. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

MajereMP44 (29-01-2025),panos74gr (29-01-2025)

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Αποφεύγω marketplace γενικά γιατί έχω συναντήσει κάτι ωραία φρούτα και έχω χάσει χρόνο από τη ζωή μου! Insomnia ή vendora μόνο.
    Εγώ από Insomnia την πάτησα πάντως.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Εντωμεταξύ έχω πολύ καιρό να ασχοληθω με παιχνίδι στο PS5, έλεγα με τι να επιστρέψω, ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Wukong κυρίως, πήρα το Wukong αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μάλλον θα έπρεπε να πιάσω αυτό!

Εντάξει θα το παίξω αργά ή γρήγορα βέβαια

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Εγώ από Insomnia την πάτησα πάντως.
    Λοττο ειναι.

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Εντωμεταξύ έχω πολύ καιρό να ασχοληθω με παιχνίδι στο PS5, έλεγα με τι να επιστρέψω, ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Wukong κυρίως, πήρα το Wukong αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μάλλον θα έπρεπε να πιάσω αυτό!

Εντάξει θα το παίξω αργά ή γρήγορα βέβαια
    Ειναι εφαμιλλης ποιοτητας παιχνιδια. Αν εισαι φαν του Star Wars τοτε ισως να σου ειναι πιο «ποθητο» το Outlaws, απο την αλλη το Wukong ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι που παρομοιο του δυσκολα βρισκεις.

27. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (29-01-2025),tonybsg (29-01-2025)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Ναι ναι - σίγουρα θα το παίξω και θετικά προκατειλημμένος κιόλας σαν φαν για να είμαι ειλικρινής

Αλλά χαίρομαι και για τα σχόλιά σας εντωμεταξύ

29. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

mihalis13 (29-01-2025)

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Bookmarks