Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 34 of 34

Thread: Star Wars Outlaws

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Εχω πολλα να πω γι αυτο το παιχνιδι, το θεωρω απο τα πιο τολμηρα εγχειρηματα της Ubisoft αλλα θα κανω λιγο καιρο να το κανω.

Παρολαυτα να πω οτι συμφωνω με πολλα απο τα παραπανω που λες.

Ειδικα για το τεχνικο κομματι. Δυστυχως το γμημενο το FSR το καταστρεφει αυτο το παιχνιδι οπτικα στον εξωτερικο κοσμο. Τα γραφικα σαν γραφικα ειναι παααρα πολυ καλα, αλλα ολα αυτα τα artifacts λογω της υπερβολικης βλαστησης το κανουν να φαινεται αθλιο. Ειναι απο τα παιχνιδια που οντως το PSSR ισως να τα κανει να φαινονται χαωτικα καλυτερα απο το απλο PS5.

Καταλαβαινω λοιπον την ξενερα του να μην θες να ανακαλυψεις τον κοσμο, αλλα το exploration το εχουν κανει με πολυ ωραιο τροπο ΙΜΟ, χωρις σημαδακια στον χαρτη και απλα ανακαλυπτεις οτι βρισκεις μπροστα σου να συμβαινει.

Περα απο αυτο η ολη φαση με το main quest και τα Factions και το πως αλληλεπιδρας με αυτα ειναι παρα πολυ καλοδουλεμενο και οι αποφασεις που παιρνεις οντως μετρανε.

Τελος συμφωνω και για το gameplay aspect που λες. Πολλα mechanics θελουν δουλιτσα σιγουρα (ιδιως το stealth) κατι που εχουν πει θα γινει στις 21 νοεμβριου με ενα πολυ μεγαλο patch. Πιστευω θα παρει αλλον αερα το παιχνιδι τοτε οποτε οποιος το σκεφτεται να περιμενει μεχρι τοτε.

Γενικα ομως, το setting, το ολο Star Wars vibe κλπ το βρηκα εξαισιο πραγματικα. Εχουν γινει πολυ μεγαλες προσπαθειες και ο κοσμος μου φαινεται αρκετα ζωντανος και διαδραστικος. Μακαρι να μπορεσουν να κανουν κατι για το FSR στο απλο PS5 αλλα απο οτι φαινεται, οπως και με το AW2 δυστυχως δεν ειναι ευκολο να συμβει αυτο... αναρωτιεμαι ποσο μπορει να βελτιωσει τα πραγματα το PSSR...

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Δεν το ήξερα αυτό για το μεγάλο patch που θα βγει. Σίγουρα είναι από τα παιχνίδια που θα επιστρεψω σε αυτά όταν θα υπάρξει κάποιο downtime στο κομμάτι του gaming ή θα βγει κάποιο σημαντικό patch.

Στο AW2 παντως δεν με είχε ενοχλήσει το FSR αν και καταλαβαίνω τι λες γιατί αυτές τις μέρες έπαιξα τα 2 DLCs του και ειδικά σε πολύ σκοτεινά σημεία έβλεπες πολύ aliasing, ειδικά σε σκηνές με φακό και κάθετες γραμμές (πχ κάγκελα κλπ).

Σκεφομαι να παίξω σε κάποια φάση και το Avatar και ήθελα να σε ρωτήσω πως ειναι η κατάσταση εκεί, γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι από την ίδια μηχανή γραφικών και εταιρία (massive).

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Δεν το ήξερα αυτό για το μεγάλο patch που θα βγει. Σίγουρα είναι από τα παιχνίδια που θα επιστρεψω σε αυτά όταν θα υπάρξει κάποιο downtime στο κομμάτι του gaming ή θα βγει κάποιο σημαντικό patch.

Στο AW2 παντως δεν με είχε ενοχλήσει το FSR αν και καταλαβαίνω τι λες γιατί αυτές τις μέρες έπαιξα τα 2 DLCs του και ειδικά σε πολύ σκοτεινά σημεία έβλεπες πολύ aliasing, ειδικά σε σκηνές με φακό και κάθετες γραμμές (πχ κάγκελα κλπ).

Σκεφομαι να παίξω σε κάποια φάση και το Avatar και ήθελα να σε ρωτήσω πως ειναι η κατάσταση εκεί, γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι από την ίδια μηχανή γραφικών και εταιρία (massive).
    Στο AW2 ειναι καλυτερα τα πραγματα γιατι ειναι συνηθως σε σκοτεινους χωρους και δεν εχει και night/day cycle. Αλλα οι μεταλλικες επιφανειες πασχουν παρα πολυ και εκει.

Στο Avatar εχει και εκει artifacts αλλα οχι τοσα οσο στο Outlaws. Αλλα εχει. Θα τα δεις δηλαδη. Δυστυχως το FSR ειναι πολυ πολυ λιγο για να βοηθησει την κατασταση .

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (30-10-2024)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ίσως κάποια στιγμή το δοκιμάσω το συγκεκριμένο, αν και από πλευράς gameplay δεν με έψησε.
    Βασικά διάβαζα όλα αυτά που έλεγαν για το stealth και με χάλασε. Αλλα σε μια καλή πτώση τιμής ίσως το δοκιμάσω
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ίσως κάποια στιγμή το δοκιμάσω το συγκεκριμένο, αν και από πλευράς gameplay δεν με έψησε.
    Βασικά διάβαζα όλα αυτά που έλεγαν για το stealth και με χάλασε. Αλλα σε μια καλή πτώση τιμής ίσως το δοκιμάσω
    Δεν νομιζω να σου κανει Μιχαλη. Το stealth οντως πασχει, δεν ξερω κατα ποσο θα αλλαξει μετα το πατς, μακαρι δηλαδη, αλλα φαινεται οτι σε καποιους τομεις χρειαζοταν περισσοτερη δουλεια. Το καλο ειναι οτι ριχνουν δουλεια και λαμβανουν υποψιν τα παραπονα του κοσμου. Ηδη εχουν κανει καποιες αλλαγες που εχουν βοηθησει.

Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο εισαι Star Wars fan, αυτο ισως να επαιζε το ρολο του για να σε κανει να το ευχαριστηθεις. Αλλα γενικα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι για εσενα απο αυτα που εχω καταλαβει.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Και εγώ έτσι νομίζω για αυτό το έκανα pass.
    Ο μόνος λόγος είναι πως μου αρέσει το σύμπαν του Star Wars, για αυτό θα ήθελα να το δοκιμάσω σε κάποια καλή τιμή.
    Θα έκανα την υποχώρηση της Ubisoft λογικής μόνο και μόνο επειδή είναι Star Wars παιχνίδι.
    Αλλά αυτό με το stealth είναι κομμάτι που με χάλασε αρκετά οπότε δεν ξέρω αν θα το δοκιμάσω.
    Σίγουρα αν είναι όμως θα είναι σε περίπτωση που πέσει πολύ η τιμή του..

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Μου εκανε εντυπωση για το συγκεκριμενο παιχνιδι οτι αλλαξε creative director μετα την κυκλοφορια του, δεν νομιζω να εχει ξαναγινει τουλαχιστον εγω πρωτη φορα το ακουω. Υποτιθεται οτι εχει μπει σε μια διαδικασια overhaul το παιχνιδι, ηδη βγηκε ενα πρωτο update με σημαντικές αλλαγες σε gameplay επιπεδο, για παραδειγμα το forced stealth καποιων σημειων εχει αφαιρεθει και δινει πιο πολλες ελευθεριες μαζι με πολλες μικροτερες αλλαγες.
    Δεν το εχω παρει ακομα αλλα σιγουρα θα ασχοληθω καποια στιγμη.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Μου εκανε εντυπωση για το συγκεκριμενο παιχνιδι οτι αλλαξε creative director μετα την κυκλοφορια του, δεν νομιζω να εχει ξαναγινει τουλαχιστον εγω πρωτη φορα το ακουω. Υποτιθεται οτι εχει μπει σε μια διαδικασια overhaul το παιχνιδι, ηδη βγηκε ενα πρωτο update με σημαντικές αλλαγες σε gameplay επιπεδο, για παραδειγμα το forced stealth καποιων σημειων εχει αφαιρεθει και δινει πιο πολλες ελευθεριες μαζι με πολλες μικροτερες αλλαγες.
    Δεν το εχω παρει ακομα αλλα σιγουρα θα ασχοληθω καποια στιγμη.
    Το παιχνιδι για εμενα ηταν αρκετα εως πολυ καλο απο την αρχη και τωρα ειναι πολυ καλο και πανω. Περιμενω λιγο ακομα μηπως βγαλουν ενα ακομα πατς για κατι αλλο.

Οπως ομως εχω ηδη πει ο κορμος του, η ραχοκοκκαλια του ηταν απο παντα καλη. Και εχει φαει αδικο κραξιμο για πολλα πραγματα. Ναι ειχε θεματα, αλλα κλασσικα κοσμος που δεν εχει αγγιξει καν το παιχνιδι μπηκε στο χορό του "κραζουμε γιατι ειναι της μοδας" με αποτελεσμα να εχει αδικηθει παρα πολυ το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Δεν πειραζει. Εγω το λεω και το πιστευω. Δικη τους η χασουρα και ας νομιζουν οτι τα ξερουν ολα. Πολυ προκαταληψη, πολυ παρωπιδα και πολυ λαθος αντιμετωπιση. Κριμα για τους devs γιατι εχεις τους φανς να παραπονιουνται οτι δεν μπορουν αλλο ubisoft open world approach, πανε λοιπον να δωσουν το κατι διαφορετικο και τελικα βρισκουν το ιδιο fanbase να τους λεει λιγο πολυ... "καντε το οπως ηταν τα προηγουμενα ubisoft games".

Πιασε το αυγο και κουρευτο.

Αν για ενα και μοναδικο πραγμα θα θυμαμαι πραγματικα τον Steve Jobs ειναι που ειπε "οι καταναλωτες ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι θελουν και ουτε και πρεπει να τους ρωταμε"(Give consumers what they want. That is not my approach) . Σοφοτατο. Και ας ακουγεται controversial.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια για το συγκεκριμένο.

Δυστυχώς όμως για τη ubisoft δε θα αγοραστεί καινούριο και δε θα επιβραβεύσω την προσπάθειά τους, όσο έχουν αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ στο κεφάλι τους και βγάζουν μισοτελειωμένα physical.

Λυπάμαι πολύ πάντως... Μεταχειρισμένο ή τίποτα.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια για το συγκεκριμένο.

Δυστυχώς όμως για τη ubisoft δε θα αγοραστεί καινούριο και δε θα επιβραβεύσω την προσπάθειά τους, όσο έχουν αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ στο κεφάλι τους και βγάζουν μισοτελειωμένα physical.

Λυπάμαι πολύ πάντως... Μεταχειρισμένο ή τίποτα.
    Σιγουρα ειναι μαλακια τους που το εβγαλαν με προβληματα. Αυτο δεν το αμφισβηττει κανεις. Οχι ομως οτι ειχε κατι game breaking. Απλα οντως ηθελε αρκετο φινιρισμα. Για οποιον του αρεσει ειδικα Star Wars σκηνικο το εχουν πετυχει διανα κατα τη γνωμη μου το ολο feeling.

Εμενα δεν με ενοχλει να γυρισει κανεις και να πει οτι δεν το αγοραζει επειδη το παιχνιδι ακομα δεν ειναι στο επιπεδο που επρεπε να ειναι. Με ενοχλει οταν βλεπω να γραφονται υπερβολικα αδικα σχολια και κυριως να γινονται αδικες συγκρισεις ακομα και με ανομοια τελειως πραγματα. Γενικα ολο το pitchfork mob σκηνικο απο ατομα τα οποια δεν εχουν καν εικονα και απλα το κανουν επειδη ειναι το trend των ημερων το θεωρω βλακωδες.

Οπως και να εχει, αν πεσει με καποιον τροπο στα χερια σας και σας αρεσει το Star Wars, αξιζει μια δοκιμη.

Να πω επισης, (επειδη ειχε γινει πολυς ντορος με την πρωταγωνιστρια) οτι εμενα μου φαινεται μια χαρα το κοριτσι και μεχρι στιγμης δεν βρισκω κατι το μεμπτο στο γραψιμο του παιχνιδιου.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (25-11-2024),Slay (26-11-2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Δε με κατάλαβες Δημήτριέ μου καλέ.

Όταν λέω μισοτελειωμένο physical, εννοούσα ότι το παιχνίδι δεν είναι ολόκληρο στο δίσκο και πρέπει να κατεβάσεις το μισό.

Για μένα αυτό είναι κόκκινη γραμμή.

Όσο και προβληματικό να είναι το πρώτο build, τουλάχιστον 90% των περιπτώσεων είναι playable. Εδώ δεν είναι..

Και το έχει κάνει και με το jedi survivor και με το avatar και με αυτό. Οπότε κυρία ubisoft, πάρε τα απαυτάκια μου αντί για τα λεφτάκια μου!

14. The Following 2 Users Say Thank You to drifterx For This Useful Post:

Lefteris_X (26-11-2024),Valkyre (26-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Δε με κατάλαβες Δημήτριέ μου καλέ.

Όταν λέω μισοτελειωμένο physical, εννοούσα ότι το παιχνίδι δεν είναι ολόκληρο στο δίσκο και πρέπει να κατεβάσεις το μισό.

Για μένα αυτό είναι κόκκινη γραμμή.

Όσο και προβληματικό να είναι το πρώτο build, τουλάχιστον 90% των περιπτώσεων είναι playable. Εδώ δεν είναι..

Και το έχει κάνει και με το jedi survivor και με το avatar και με αυτό. Οπότε κυρία ubisoft, πάρε τα απαυτάκια μου αντί για τα λεφτάκια μου!
    Α ναι? Αληθεια ετσι ειναι? Δεν το ειχα παρει καν χαμπαρι! Μαλιστα... τι να πω... κριμα. Και ποιο ειναι και καλα το σκεπτικο τους (δικαιολογια) αν μου επιτρεπεις να ρωτησω?

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Αν δε κάνω λάθος κάπου είχα διαβάσει ότι το κάνουν για να παίξεις ντε και καλά την τελευταία έκδοση που είναι καλύτερη. Δηλάδη μας σκέφτονται τα φυντάνια.

Φυσικά ο αληθινός λόγος είναι ότι θέλουν να γλυτώσουν τα 0,50 ευρώ για να τυπώσουν 2ο δίσκο.

Physical Fraud το λένε στο χωριό μου.

17. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (26-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Μαλιστα. Κανει λιγο καλυτερο μεσα μου το γεγονος οτι το πηρα απο το marketplace used.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks