Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 66 of 66

Thread: Star Wars Outlaws

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Star Wars Outlaws Wins VES Award for Outstanding Visual Effects in a Real-Time Project

Που ειναι ολοι αυτοι που βροντοφωναζαν "PS3 graphics"?

Star Wars Outlaws has officially been recognized for its breathtaking visuals, winning the Outstanding Visual Effects in a Real-Time Project award at the 23rd Annual Visual Effects Society (VES) Awards. This prestigious recognition places the game at the forefront of visual innovation in the gaming industry and solidifies its status as one of the most visually stunning Star Wars titles to date.

The VES Awards, held on February 11, 2025, at The Beverly Hilton, celebrate exceptional visual effects in film, television, animation, and interactive projects. Hosted by comedians Randy and Jason Sklar, this year’s ceremony honored some of the most groundbreaking visual storytelling achievements.

Winning in the Real-Time Project category, Star Wars Outlaws stood out for its incredible use of real-time rendering, lifelike character animations, and immersive planetary environments.
    https://swtorstrategies.com/2025/02/...e-project.html

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Τελος το παιχνιδι απο εμενα.

Πολυ ευχαριστημενος εμεινα απο το αποτελεσμα και μαλιστα το στορυ του παιχνιδιου μου αρεσε αρκετα. Θεωρω οτι εκαναν εξαιρετη δουλεια στα περισσοτερα σημεια και τα μονα που θα χρειαζονταν περισσοτερη δουλιτσα ειναι το combat το οποιο θα μπορουσε να επωφεληθει απο ορισμενα tweaks και ισως τον χειρισμο του speeder που καπου χωλαινει.

Κατα τα αλλα ομως το παιχνιδι πλεον μετα απο 90 ωρες θεωρω και με την βουλα οτι ειναι τρομερα αδικημενο. Οι main αποστολες, ιδιως προς το τελος του παιχνιδιου ειναι εξαισιες και χορταστικοτατες.

Πολυ ωραιοι διαλογοι, προσωπικα νοιαζομουν για καποιους χαρακτηρες αρκετα, καποια twists στην ιστορια δεν τα περιμενα και γενικα περασα πολυ καλα.

Το παιχνιδι δεν ηταν καθολου preachy σε απολυτως τιποτα και θεωρω οτι ηταν φτιαγμενο με αγαπη. Προφανως οχι αγαπη τυπου Naughty Dog, αλλα φαινεται οτι οι δημιουργοι αγαπανε πραγματικα το Star Wars.

3. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

MajereMP44 (11-03-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Το αγόρασα μόνο και μόνο για το βαρύ όνομα στους τίτλους που το υπεραγαπώ.

Εννοείται μτχ γιατί λεφτά στην εταιρεία για game-key disc δε δίνω.

Πρόλαβα και έπαιξα μία ώρα περίπου, μέχρι να φύγω από τον πλανήτη και να μάθω τα κοντρόλια του.

Προφανώς δε μπορώ να βγάλω άποψη ακόμη, αλλά δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Τεχνικώς μου φάνηκε ΠΟΛΥ μέτριο (απο γραφικά έως animations) και παίζω και στο quality.

To setting μου φάνηκε κάπως πιο ελκυστικό (δεν έσκισα και τα καλσόν μου), το ίδιο ελπίζω και η ιστορία. Όπως ελπίζω να μη ubisoftίζει πολύ σαν το AC.

Προς το παρόν μένει στον πάγο, διότι ήρθε το behemoth DS2.
    Last edited by drifterx; 02-07-2025 at 09:03.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Το ξεκίνησα και εγώ από προχθές.
    Από πλευράς gameplay θα πω μέτριο προς καλό, ειδικά το shooting κομμάτι. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση για το στούντιο που έχει βγάλει τα Division. Δεν θα σου σπάσει τα νεύρα, αλλά υπάρχει για να υπάρχει.
    Μου αρέσει ο τρόπος που ξεκλειδώνεις abilities κάνοντας πράγματα μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Καμιά φορά χάνομαι λίγο στις περιοχές για το που πρέπει να πάω, αλλά όχι πάλι κάτι τρελό.
    Η ιστορία του μέχρι στιγμή δεν μου έχει πει κάτι. Κάνω κυρίως main quests μιας και θέλω να λίγο να δω που πάει η ιστορία. Γενικά πλέον στα open world δεν μου αρέσει να "διακόποτω" την ιστορία για να κάνω fetch quests. Αν είναι επιπέδου cyperbunk που να δένουν ωραία με το story τα κάνω χωρίς δέυτερη σκέψη. Αλλά τώρα μάλλον θα ατα αφήσω για μετά και εφόσον με κερδίσουν.

Εκεί όμως που πραγματικά βγάζω το καπέλο στο παιχνίδι είναι η απόδοση του κόσμου. Είναι ένα πράγμα που η Ubisoft το κάνει πολύ καλά. Άψυχους μεν κόσμους αλλά πανέμορφους.
    Εδώ όμως μιλάμε για τον πιο "Star Wars κόσμο" που έχει φτιαχτεί. Τουλάχιστον κατά την άποψη μου.
    Καλύτερα από Jedi games, καλύτερα γενικά από οποιόδηποτε SW παιχνίδι έχω παίξει.
    Σε όποιον πλάνητη και να πας, όποια πόλη υπάρχει απίστευτη λεπτομέρεια και πραγματικά χαζεύεις τα κτήρια και την περιοχή. Αν είσαι fan του Star Wars Universe αξίζει να το δεις το παιχνίδι μόνο και μόνο για να χαζέψεις το πόσο όμορφο είναι

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεν το έχω τελειώσει, είμαι κάπου στο 80%. Τώρα τσεκάρω και κάποια side missions.
    Γενικά το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Αν δεν ήταν το μοναδικό σου όπλο το blaster ίσως να με τράβαγε για πολλές ώρες, απλά ίσως με κουράσει αν πήγαινα να τα καθαρίσω όλα.
    Ωραίο το σύστημα με τα abilities που έχει γράψει και ο Δημήτρης σε προηγούμενο του ποστ.

Γενικά θεωρώ πως το παιχνίδι αδίκησε τον εαυτό του. Στην αρχή είχε πολλά bugs και προβληματικό stealth system, τώρα καταλαβαίνω πως μιλάμε για άλλο παιχνίδι με τα updates που έχει πάρει.
    Αν του έδιναν λίγο χρόνο πιστεύω θα είχε θερμότερη υποδοχή από κοινό και reviewers.

Γενικά πλέον τα Ubisoft games (όπως και τα live service της Sony) έχουν μια ρετσινιά πάνω τους την οποία οι ίδιες εταιρίες την προξένησαν με τις λάθος επι το πλείστον επιλογές τους.
    Πχ το Horizon Hunters Gathering πιστεύω θα φάει πολύ κράξιμο, εκτός αν μιλάμε για παιχνίδι σταθμό στο είδος του (δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο).
    Έτσι και με αρκετά Ubisoft Games, βλέπεις μια μανιέρα που έχουν όλα και λες "μια από τα ίδια".

Πάντως στο Outlaws χρησιμοποιούν ωραίες ιδέες για να εξερευνήσεις τον κόσμο. Ένα πιο πλούσιο gameplay σύστημα ίσως να του έδινε το κάτι παραπάνω.
    Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

To τερμάτισα πριν 2-3 μέρες.
    Αρκετά καλό παιχνίδι με αδύναμα σημεία καταρχήν το gameplay του και μετέπειτα με την ιστορία του.
    Για μένα ενώ η Ubisoft ξέρει να φτιάχνει πολύ όμορφους κόσμους τους κάνει λίγο άψυχους. Εδώ βέβαια ο κόσμος της δεν έμοιαζε καθόλου άψυχος και φάνηκε πως φτιάχτηκε από ομάδα που είναι φαν των Star Wars.
    Στην μάχη να ήταν λίγο καλύτερο και αν μας έδινε μια ωραία ιστορία για εμένα θα ήταν παιχνίδι 9/10.
    Αυτή την στιγμή το θεωρώ ένα υπερτίμιο 7αρακι και must play για τους fan των Star Wars.
    Spoiler!

8. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

panos74gr (14-04-2026),Valkyre (30-03-2026)

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Bookmarks

Bookmarks