Αρχες 2024, PS5 only, 2 discs, Hype στον Θεο. To trailer απο το Summer Game Fest.
Αρχες 2024, PS5 only, 2 discs, Hype στον Θεο. To trailer απο το Summer Game Fest.
Παντως απο γραφικα οτι εδειξαν ουτε για ανεκδοτο next gen και πραγματικα απορρω γιατι οχι crossgen. Μενει να δουμε βεβαια ποσο μπορει να αλλαξει η φαση στο μελλον.
Hype στο θεο παντως εννοειται δεν το συζηταμε, αλλα να σχολιασω και κατι αλλο, απο το βιντεο που ειδαμε ειναι ξεκαθαρο (οπως υποστηριζα) οτι δεν θα συνεχιζουμε απο εκει που ειμασταν με το level και τα abilities που μαζεψαμε στο πρωτο μερος. Παλι απο το μηδεν ξεκιναμε.
Λογικά θα συνεχίζουν με την ίδια τεχνολογία (μηχανή, tools κλπ) που χρησιμοποιησαν για το πρώτο μέρος. Φαίνεται σχεδόν το ίδιο. Σίγουρα θα ήθελα να δω κάτι πιο εντυπωσιακό αλλά όχι ότι με χαλάει να παίξω ένα παιχνίδι που δείχνει έτσι. Ναι από ότι φαίνεται ξεκινάς από το μηδέν, τουλάχιστον από άποψη level. Δεν ξέρω αν θα σου δίνει μερικά βασικά materia στο ξεκίνημα για να παίρνεις μια αίσθηση ότι συνεχίζει τα γεγονότα από το πρώτο μέρος τουλάχιστον.
Μεγάλη ανυπομονησία για το συγκεκριμένο game.
Το πιο πιθανό αγορά πρώτη μέρα (καλά να είμαστε) για να δώσουμε και τα εύσημα σε κάποιες εταιρείες που δε τσιγκουνεύονται το δισκάκι για να κατεβάσουμε το μισό παιχνίδι από το ίντερνετ.
Το σίγουρο είναι ότι θα πονέσουν τα gigabyte μας!!
Σιγουρα πιστευω θα μας δωσει μερικα βασικα materia, ισως και δευτερο λεβελ σε καποια ετσι για να ειναι πιο seamless το transition, πχ ξερω γω Fira.
Κι εγω ειμαι σουπερ ενθουσιασμενος να το παιξω και να δω που θα παει!
Τα γραφικα ηταν ηδη εκπληκτικα στο ps4 αλλα σε πιο κλειστο περιβαλλον, εδω περιμενα να δω κατι πιο εντυπωσιακο που εχουμε και πιο ανοιχτο χαρτη. Φαινεται ακριβως το ιδιο η αληθεια ειναι.
Κι εγω ανυπομονω πιο πολυ για το gameplay κομματι, το story και οι χαρακτηρες δεν με κερδισαν. Στο gameplay κομματι ομως εκαναν φοβερη δουλεια.
Tα γραφικα για εμενα (στο προηγουμενο αλλα ακομα και στην PS5 εκδοση) ηταν μεν ομορφα με πολυ ωραια μοντελα χαρακτηρων, φωτισμους και εφφε, αλλα ειχαν καποια εντελως απαραδεκτα ακομα και για την προηγουμενη γενια προβληματα. Πολλα textures για πχ ηταν εποχης PS2... και ειχε πολλα προβληματα με pop in κλπ.
Σαφεστατα το 2ο θα ειναι καλυτερο σε αυτα τα θεματα δεν αμφιβαλλω αλλα ειδα παλι να περπαταει ο Cloud μεσα στα λιβαδια και να κλιπαρει μεσα απο ολη τη βλαστηση (η οποια ηταν και ακουνητη). Ειδα τα ground textures και γενικα την γεωμετρια σε καποια σημεια ε και δεν βλεπω κατι τρελο. Το πιο εντυπωσιακο παντως σημειο για εμενα ηταν η σκηνη που δειχνει το Junon στο βαθος. Που ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι φουλ 3D και οχι ενα 2D landscape Jpeg οπως ηταν στο πρωτο ολο το Midgar πανω απο τα κεφαλια μας.![]()
To trailer δεν το ειδα ολο, το εκοψα στη μεση γιατι πραγματικα εδειχνε πολυ πραγμα.. αλλα οσο ειδα ηταν φανταστικο..
muku (19-09-2023)
Bookmarks