Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 81 to 90 of 90

Thread: Alan Wake 2

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Μπα Δημήτρη δε παει για φούντο (έτσι εικάζω δηλαδή)

Ψαχνεται για self publishing γιατί αποφέρει συγκριτικά καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερο ρισκο βεβαια.
    Λενε ότι το σκεφτονται σοβαρα, γιατι προφανώς τα ντιλια με τους χαρτογιακαδες της επικ, δεν τους αποφέρουν το αποτελεσμα που περιμεναν.

Για μενα υπάρχουν δυο ειδων χαρτογιακαδες, οι Andrew House και οι Jim Ryan.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Μπα Δημήτρη δε παει για φούντο (έτσι εικάζω δηλαδή)

Ψαχνεται για self publishing γιατί αποφέρει συγκριτικά καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερο ρισκο βεβαια.
    Λενε ότι το σκεφτονται σοβαρα, γιατι προφανώς τα ντιλια με τους χαρτογιακαδες της επικ, δεν τους αποφέρουν το αποτελεσμα που περιμεναν.

Για μενα υπάρχουν δυο ειδων χαρτογιακαδες, οι Andrew House και οι Jim Ryan.
    Αυτοι δεν ειναι οι χαρτογιακαδες. Αυτοι ειναι τα εκτελεστικα οργανα των χαρτογιακαδων. Αν πανε σε self publishing εξυπακουεται οτι τα επομενα παιχνιδια τους δεν θα μπορουν να εχουν το επιπεδο παραγωγης που εχουν τωρα.

Οπως και να εχει μακαρι να βρουν αυτο που θα ειναι καλυτερο για τους ιδιους, διοτι στο κατω κατω της γραφης αυτοι ειναι που την πληρωνουν και θα την πληρωνουν. Οι χαρτογιακαδες μια χαρα ειναι εκει που ειναι. Εχεστηκαν για την Remedy αν δεν τους φερνει αυτα που θελουν. Δεν παιρνουν κανενα τεραστιο ρισκο και αν καποιοι αποζημιωθουν πρωτοι θα ειναι αυτοι, και οχι η Remedey. Γι αυτους υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...

Η Remedy ομως? Θα βρει πορτοκαλιες?

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default Alan Wake 2

Out now!

Last edited by panos74gr; 08-06-2024 at 09:52.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

22/10 το δευτερο και τελευταίο DLC

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Το έχω ξεκινήσει εδώ και κάνα μήνα και το πάω λάου λάου, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και επειδή δε με ρούφηξε όσο το περίμενα...

Ενώ τα κομμάτια με τη Saga θα τα έβαζα σχεδόν άριστα, τα κομμάτια με τον Wake με κούρασαν και αρκετές φορές δεν άντεξα και άνοιξα οδηγό για να δω που πάμε...

Spoiler!
    Last edited by drifterx; 16-12-2024 at 13:12.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

These are the latest update notes for Alan Wake 2

16th December 2024

PlayStation 5 (1.200.007)
    Xbox Series (1.2.0.7)
    PC (1.2.7)

Improvements and additions

[PS5 Pro] Added a new β€œBalanced” graphics mode. This mode requires compatible displays that can achieve a 120Hz refresh rate. The Balanced mode combines PS5 Pro Quality mode settings including raytracing with Performance mode resolution. This mode targets 40fps.
    [PS5 Pro] Slightly adjusted visual settings of the Performance mode to achieve a more consistent framerate.
    [PS5 Pro] Quality and Balanced mode: Adjusted Raytracing settings to achieve a less noisy image.
    [PS5 Pro] Added an option to toggle PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) On/Off.

Fixes

[The Lake House] Fixed manuscript collectables that showed the wrong page in Saga’s Mind Place.
    [The Lake House] Fixed β€œWelcome to the Lake House” video collectable missing audio.
    Minor fixes and optimizations.

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Το ξεκίνησα σήμερα και έχω παίξει κάνα τρίωρο.
    Τεχνικά το παιχνίδι άρτιο. Λίγο το που πρέπει να πας δεν είναι πάντα ξεκάθαρο.
    Είμαι αρχή ακόμα και συγκεκριμένα
    Spoiler!

H υπόθεση φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, το gameplay του προφανώ έχει βελτιωθεί σε σχέση με το πρώτο αν και έχω κάποια παράπονα
    Spoiler!

Στο hard βέβαια που παίζω δεν έχω συνατήσει ιδιαίτερες δυσκολίες εκτός αυτής που αναφέρω στο spoiler.
    Δυστχώς δεν είχα παίξει το AWE dlc του control αν και το είχα προσπαθήσει και το παράτησα, αλλά είναι ένα θέμα που έχω με τα dlc, όταν βγαίνουν μετά από ένα παιχνίδι που έχω αφήσει έχω "σκουριάσει" και δεν τράβαγε το παιχνίδι.Το είχα παίξει day one και το dlc όταν έδωσε το plus την complete edition
    Θα δω κανένα YouTube video πως δένει το σύμπαν.

Εδώ ευτυχώς έχω την deluxe edition μιας και έτσι είχε βγει σε κουτάκι οπότε θα παίξω και το dlc του.
    Spoiler!

8. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

panos74gr (22-10-2025),Valkyre (22-10-2025)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Είμαι τρελός φαν του Alan Wake 2. Το παιχνίδι με κέρδισε με την ατμόσφαιρα που έχει και το δικό του ξεχωριστό horror κομμάτι. Σε πολλές σκηνές ανατρίχιασα μπορώ να πω. Ο ήχος εκπληκτικός επίσης!

Επίσης είναι το μοναδικό DLC που αγόρασα για παιχνίδι ever (δε πρέπει να έχω αγοράσει ΠΟΤΕ άλλο). Το πήρα σε έκπτωση 10 ευρώ αντί για 20 φυσικά. Άξιζε και αυτό αρκετά θα έλεγα.

Ένα κομμάτι που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν με τα αγαλματίδια που βρίσκεις. Πολύ spooky! Θα έλεγα να το κυνηγήσεις και να τα βρεις όλους τους γρίφους. Στο τέλος θα μείνεις εκπληττόμενος! Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

10. The Following 3 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

mihalis13 (22-10-2025),panos74gr (22-10-2025),Valkyre (22-10-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Default Alan Wake 2

Αν λες τα nurse rhymes έκανα 3 σε μια περιοχή. Όντως πολύ ωραία! Λογικά θα έχει και άλλα υποθέτω

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Ολο λέω να το αρχίσω και όλο κάτι με σταματάει και παίζω κάτι άκυρα παιχνίδια που θα κολλήσω!
    Θελω να το ξεκινήσω και νομίζω τώρα στην εβδομάδα του Halloween θα είναι και η ιδανική περίοδος.
    Απλά θα πρέπει να τελειώσω το bananza και να μην διανοηθώ να βάλω καν τα Πόκεμον …
    Ασε μας ρε νιντεντο με τα Πόκεμον…(Μπορεί επιτέλους να βάλει ήχο στους διαλόγους; Με εκνευρίζει)

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Bookmarks

Bookmarks