Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 73

Thread: Silent Hill 2 (08/10/2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

To παιχνίδι υπάρχει κανονικά πλέον στις μεγάλες αλυσίδες.

Ορμάτε μακεδονομάχοι και αφήστε τους κοπανιστούς αέρηδες!!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Τωρα παει.. το πηραμε digital γιατι μας εκανες να μην μπορουμε να περιμενουμε!

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Μη πω καμιά καλή κουβέντα ο γκαντεμόσαυρος.

Μου έτυχε game progression bug στο σημείο με τους λαβύρινθους, και δεν μπορούσα να προχωρήσω.

Η λύση ήταν να κάνω uninstall το παιχνίδι, να το ξανακάνω install ΧΩΡΙΣ όμως το update. Με το build του δίσκου 1.0 προχώρησε κανονικά!!

Αγαπητοί digitalάκηδες, τα φιλάκια μου!
    προσοχή λίγο στα spoilers παρακαλώ.

εγώ πχ δεν έχω φτάσει εκεί που λες και δε θυμόμουν - γνώριζα πως υπάρχει αυτό το στοιχείο - χώρος στο παιχνίδι.

από την άλλη ωραία που διορθώθηκε το λάθος και προσχώρησες.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Sorry νόμιζα ότι το είχα γράψει πολύ γενικευμένα έτσι ώστε να μην μπω σε λεπτομέρειες!! :-/

Name
    Δημήτρης

Λοιπον παιδια το Silent Hill 2 οσοι γνωριζετε ειναι εντελως broken αυτη τη στιγμη στο Προ. Το χειροτερο ειναι οτι η Bloober δεν εχει κανει καμμια δηλωση/ανακοινωση περι αυτου. Το οποιο το θεωρω ολιγον (εως πολυ) γυφτια.

Ειναι σιγουρο οτι θα το φτιαξουν το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποτε.

Εαν παντως καποιος εχει Προ με disc drive και εχει και το δισκακι, υπαρχει προσωρινη λυση:
    Διαγραψτε το παιχνιδι, απενεργοποιηστε το ιντερνετ και καντε install την εκδοση του παιχνιδιου που εχει μεσα το δισκακι. Αυτο στην ουσια θα κανει force την PS5 εκδοση του παιχνιδιου. Με τη σειρα του, το boost mode του PS5 pro (που λειτουργει αυτοματα) φροντιζει ωστε το performance να ειναι 60 fps ακατεβατα χωρις καμμια πτωση (οσο επαιξα εγω δλδ 2 ωρες). Ειναι μια καλη πιστευω προσωρινη λυση μεχρι να λυσει τα θεματα η Bloober. Δεν ξερω αν η original version του παιχνιδιου ειχε καποιο game breaking bug, οσο επαιξα εγω δεν ειδα κατι περιεργο.

Αν γνωριζει καποιος μας λεει αν ειναι safe ή οχι το σκηνικο.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Λοιπον παιδια το Silent Hill 2 οσοι γνωριζετε ειναι εντελως broken αυτη τη στιγμη στο Προ. Το χειροτερο ειναι οτι η Bloober δεν εχει κανει καμμια δηλωση/ανακοινωση περι αυτου. Το οποιο το θεωρω ολιγον (εως πολυ) γυφτια.

Ειναι σιγουρο οτι θα το φτιαξουν το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποτε.

Εαν παντως καποιος εχει Προ με disc drive και εχει και το δισκακι, υπαρχει προσωρινη λυση:
    Διαγραψτε το παιχνιδι, απενεργοποιηστε το ιντερνετ και καντε install την εκδοση του παιχνιδιου που εχει μεσα το δισκακι. Αυτο στην ουσια θα κανει force την PS5 εκδοση του παιχνιδιου. Με τη σειρα του, το boost mode του PS5 pro (που λειτουργει αυτοματα) φροντιζει ωστε το performance να ειναι 60 fps ακατεβατα χωρις καμμια πτωση (οσο επαιξα εγω δλδ 2 ωρες). Ειναι μια καλη πιστευω προσωρινη λυση μεχρι να λυσει τα θεματα η Bloober. Δεν ξερω αν η original version του παιχνιδιου ειχε καποιο game breaking bug, οσο επαιξα εγω δεν ειδα κατι περιεργο.

Αν γνωριζει καποιος μας λεει αν ειναι safe ή οχι το σκηνικο.
    Εγω αυτο που διαβαζα ειναι οτι το παιχνιδι στο Steam πηρε update χθες, οποτε θεωρητικα θα ερθει κατι και στο Playstation - τωρα αν θα εχει και fix για το Pro ειναι αγνωστο.
    Απο κει και περα, δεν ειχα ακουσει για καποιο game breaking bug στην αρχικη εκδοση (η 1.03 ειχε σιγουρα), αλλα εμενα δε μου αναγνωριζε τα saves. Τωρα αν καποιος το ξεκιναει απο την αρχη, λογικα θα ειναι οκ.
    Εγω παντως θα περιμενω λιγο ακομα.

7. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Valkyre (14-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Θετικο αυτο για το steam. Ελπιζω να εχουν φτιαξει το προ. Αν οχι τοτε το λιγοτερο που εχουν να κανουν ειναι να αφαιρεσουν επισημα το οποιο patch εχουν βγαλει και να μας αφησουν να παιξουμε την PS5 version. Κι εγω θα περιμενω μαλλον. Επιασα το DLC του Alan Wake.

Name
    Δημήτρης

Λοιπον ξεκινησα κανονικα το παιχνιδι.

Θυμιζω δεν εχω παιξει το original. Νομιζω βασικα ειχα παιξει λιγο στην αρχη και μετα το αφησα. Ηταν εποχες που ειχαμε σηκωσει πειρατικες σημαιες και ζουσα το "gamepass" του τοτε. Δοκιμαζα αβερτα παιχνιδια μα στο τελος τα παραταγα σχεδον ολα διοτι πολυ απλα δεν εδινα το χρονο που χρειαζεται ωστε να ξεδιπλωσει την ομορφια του το καθε παιχνιδι. Καπως ετσι εχασα πολλα διαμαντια της εποχης εκεινης... και καπως ετσι αποφευγω τα gamepass και τα ps premium οπως ο διαβολος το λιβανι.

Στα του παιχνιδιου λοιπον. Ειμαι τρομερα περιεργος να δω τι συμβαινει στην ιστορια, για την οποια προφανως δεν θα πω κατι παραπανω. Απλα με κραταει γερα.

Η ατμοσφαιρα του εμενα προσωπικα με στρεσαρει αρκετα θα ελεγα, και με εναν τροπο πραγματικα unsettling. Δεν ειναι σαν το Alan Wake που ως επι το πλειστον ο τρομος ηταν στο υφος του jumpscare. Εδω ειναι πιο ψυχολογικα τα πραγματα και ειναι σαφες οτι αυτος ειναι ο στοχος των δημιουργων.

Για καποιο λογο το συγκεκριμενο παιχνιδι ακομα μετα απο 5 περιπου ωρες με κανει να μην νιωθω "ανετα" μαζι του. Εφτασα στο σημειο να χαμηλωσω την ενταση στα ακουστικα μου lol!

Με το gameplay ολα καλα εκτος απο λιγο απο την καμερα που σε κλειστους χωρους δημιουργει προβληματα. Λιγο η αισθηση της στοχευσης επισης μοιαζει να ειναι χαλαρη και οχι στιβαρη, αλλα οκ το συνηθισα.

Γενικα ολα ωραια και καλα. Απλα με πιανει λιγο η ψυχη μου ενα πραγμα.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (25-11-2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Και που να δεις πως θα σφιχτεί η ψυχή σου βλέποντας την ιστορία να αναδιπλώνεται στα μάτια σου για πρώτη φορά.

Σε ζηλέψω λίγο ρε μπαγάσα (αν και το γεγονός ότι δεν το είχες παίξει είναι κίτρινη κάρτα!!)

Από τα καλύτερα remake έβερ. Λίγο το τεχνικό να ήταν καλύτερο θα το έβαζα στο ίδιο ράφι με τα remakes των resident evil. Σε καμία περίπτωση δε μου χάλασε την εμπειρία βέβαια, έτσι?

12. The Following 2 Users Say Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (25-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Τεχνικα τι θεμα αντιμετωπισες Μανο? Ειχε bugs? Κατι θυμαμαι να λες οτι αντιμετωπισες προβλημα με corruption?

Για τα αλλα που λες, ρε σεις εγω με το στρες πλεον στα games δεν τα παω και πολυ καλα. Εχω τοσο στην καθημερινοτητα που πλεον εχω προγραμματιστει οταν παιζω παιχνιδια να χαλαρωνω. Ναι μεν εκτιμω πολυ το τι εχουν φτιαξει οι ανθρωποι στο ειδος που ειναι το παιχνιδι, αλλα αληθεια δεν μπορω να παιξω πλεον πολυ ωρα σε τετοιο σκηνικο. Μαξ 1-2 ωρες τα sessions... δεν αντεχω αλλο πια...

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Οχι, όχι corruption.

Είχε game progression bug, δηλαδή απλά δεν μπορούσες να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Έχει λυθεί από τότε φυσικά. Εγώ το ξεπέρασα παίζοντας την 1.000 έκδοση του δισκακίου.

Τεχνικά εννοούσα κυρίως το performance του. Εννοείται έπαιζα quality στα 30fps!!!

Ναι καταλαβαίνω τι λες.
    Βέβαια δε θυμάμαι το συγκεκριμένο να με είχε αγχώσει τόσο πολύ, ίσως φταίει το γεγονός ότι το είχα παίξει παλαιότερα...

Δηλαδή μπροστά σε κάτι visage και layers of fear ασούμε, δε πιάνει τίποτα. Μη μιλήσω για vr τρόμου ε? Εκεί έκανα sessions του 5λεπτου!

15. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (25-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Α καλα VR υπαρχουν τιτλοι εσκεμμενα που δεν παιζω πχ Paradise Hotel... Ασε ρε. Δεν μπορω πια!

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Λοιπον ξεκινησα κανονικα το παιχνιδι.

Θυμιζω δεν εχω παιξει το original. Νομιζω βασικα ειχα παιξει λιγο στην αρχη και μετα το αφησα. Ηταν εποχες που ειχαμε σηκωσει πειρατικες σημαιες και ζουσα το "gamepass" του τοτε. Δοκιμαζα αβερτα παιχνιδια μα στο τελος τα παραταγα σχεδον ολα διοτι πολυ απλα δεν εδινα το χρονο που χρειαζεται ωστε να ξεδιπλωσει την ομορφια του το καθε παιχνιδι. Καπως ετσι εχασα πολλα διαμαντια της εποχης εκεινης... και καπως ετσι αποφευγω τα gamepass και τα ps premium οπως ο διαβολος το λιβανι.

Στα του παιχνιδιου λοιπον. Ειμαι τρομερα περιεργος να δω τι συμβαινει στην ιστορια, για την οποια προφανως δεν θα πω κατι παραπανω. Απλα με κραταει γερα.

Η ατμοσφαιρα του εμενα προσωπικα με στρεσαρει αρκετα θα ελεγα, και με εναν τροπο πραγματικα unsettling. Δεν ειναι σαν το Alan Wake που ως επι το πλειστον ο τρομος ηταν στο υφος του jumpscare. Εδω ειναι πιο ψυχολογικα τα πραγματα και ειναι σαφες οτι αυτος ειναι ο στοχος των δημιουργων.

Για καποιο λογο το συγκεκριμενο παιχνιδι ακομα μετα απο 5 περιπου ωρες με κανει να μην νιωθω "ανετα" μαζι του. Εφτασα στο σημειο να χαμηλωσω την ενταση στα ακουστικα μου lol!

Με το gameplay ολα καλα εκτος απο λιγο απο την καμερα που σε κλειστους χωρους δημιουργει προβληματα. Λιγο η αισθηση της στοχευσης επισης μοιαζει να ειναι χαλαρη και οχι στιβαρη, αλλα οκ το συνηθισα.

Γενικα ολα ωραια και καλα. Απλα με πιανει λιγο η ψυχη μου ενα πραγμα.
    Η στόχευση Δημήτρη είναι εσκεμμένη έτσι.

Ναι μεν ο James βρίσκει κάποια όπλα και κουβαλάει πχ περίστροφο αλλά δεν είναι και ο τύπος που έχει εξοικείωση με όλα αυτά.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Οχι, όχι corruption.

Είχε game progression bug, δηλαδή απλά δεν μπορούσες να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Έχει λυθεί από τότε φυσικά. Εγώ το ξεπέρασα παίζοντας την 1.000 έκδοση του δισκακίου.

Τεχνικά εννοούσα κυρίως το performance του. Εννοείται έπαιζα quality στα 30fps!!!

Ναι καταλαβαίνω τι λες.
    Βέβαια δε θυμάμαι το συγκεκριμένο να με είχε αγχώσει τόσο πολύ, ίσως φταίει το γεγονός ότι το είχα παίξει παλαιότερα...

Δηλαδή μπροστά σε κάτι visage και layers of fear ασούμε, δε πιάνει τίποτα. Μη μιλήσω για vr τρόμου ε? Εκεί έκανα sessions του 5λεπτου!
    Και εγώ αυστηρά fidelity / quality στα 30 έπαιζα.

Γι αυτό και έχω ξενερώσει με το τελευταίο update που διορθώνει αρκετά κάποια πράγματα (όχι όλα) αλλά αφορά το performance.

Θέλω fidelity σωστό για το Pro γιατί κακά τα ψέμματα έχει διαφορά στην εικόνα ανάμεσα σε Perfomance και Fidelity.

Λογικό δηλαδή να συμβαίνει αυτό. Τι να το κάνω να παίζει σωστά στα 60 στο perfomance από τη στιγμή που και στο απλό PS5 μια χαρά έπαιζε και εκεί.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Η στόχευση Δημήτρη είναι εσκεμμένη έτσι.

Ναι μεν ο James βρίσκει κάποια όπλα και κουβαλάει πχ περίστροφο αλλά δεν είναι και ο τύπος που έχει εξοικείωση με όλα αυτά.
    Ναι σιγουρα. Οπως και ο Joel. Απλα αντι να ειναι "βαρια" η αισθηση (οπως με το TLOU) ειναι "χαλαρη". Δεν εχω προβλημα ομως κανενα. το συνηθισα.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Έχω παίξει σχεδόν τα πάντα στο VR σε σχέση με τίτλους τρόμου.

Εννοείτε και Propagation Paradise Hotel, Madison, Ovrdark, Village κλπ...

Μακάρι να έβγαινε το SH2 και σε VR έκδοση.

Στο pc έχει κυκλοφορήσει mod και πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον.

21. The Following 2 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

obione (29-11-2024),Valkyre (25-11-2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ο Βασίλης με το σιδηρούν σώβρακο!

Name
    Δημήτρης

Καλησπερα!

Αν μου επιτρεπετε μερικα ακομα σχολια!

Αυτη τη στιγμη ειμαι:

Spoiler!

Περαν αυτου νομιζω οτι το παιχνιδι σιγουρα επιτυγχανει τον σκοπο του στο να με κανει να νιωθω στρες και ενα γενικοτερο uneasiness. O ηχος ειναι πραγματικα εκπληκτικος και πολυ πολυ ακριβης οσον αφορα το απο που ερχονται οι ηχοι που ακους. Τρομερο positional 3D audio πως λεγεται.

Με τρωει παρα πολυ να δω τι στο καλο συμβαινει. Καπου παει το μυαλο μου, βεβαια δεν ξερω ποσα απο ολα αυτα που εχω απορια θα εξηγηθουν ή θα μεινουν στην κριση μου.

24. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

gonzalez (28-11-2024)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Εγω εντυπωσιαστηκα παρα πολυ απο τα γραφικα του παιχνιδιου μετα απο το σημειο που εισαι τωρα.
    Ειμαι
    Spoiler!
    και χθες το βραδυ το σταματησα επιτηδες σε καποια φαση, γιατι το στρες ειχε φθασει στα υψη.
    Το παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ παντως.

Για τα δικα μου δεδομενα, το παιχνιδι πρεπει να παιχτει στο hard.
    Δλδ σε καποια φαση που δυσκολευτηκα πολυ το γυρισα στο normal, αλλα πλεον παιζω hard και εχει αλλη αισθηση. Παιζω και γριφους στο hard, αλλα κανα 2 στην αρχη επρεπε να ψαξω online για τη λυση.
    Επισης, εχω κλεισει το
    Spoiler!
    και το ευχαριστιεμαι ακομα περισσοτερο ετσι.
    Τελευταιο, μου φανηκε σε καποια σημεια παρα πολυ σκοτεινο, οποτε εψαξα λιγο τι εχουν κανει με τις ρυθμισεις στο HDR και με λιγο tweekarisma βρηκα τελικα μια καλη ρυθμιση.

26. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Valkyre (28-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Τι ρυθμιση εκανες απο περιεργεια? Ρωταω μιας και εισαι και εσυ σε OLED οποτε πανω κατω τα ιδια αποτελεσματα θα εχει η ρυθμιση και σε εμενα. Μου φαινεται κι εμενα καποιες στιγμες πιο σκοτεινο απο οτι θα το ηθελα.

ΥΓ: Hard εγω με καμμια παναγια ομως

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks