Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 72 of 72

Thread: Silent Hill 2 (08/10/2024)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Δημήτρη κάποια για κάποια πράγματα θα πάρεις μια εξηγήσεις, για κάποια άλλα υπάρχουν θεωρίες και για κάποια ακόμη υπάρχουν επιβεβαιωμένες θεωρίες. Δε νομίζω πως παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο αυτό όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι και είναι και ένα από τα χαρακτηριστικά του που για μένα μιλώντας το κάνουν μεγαλειώδες.

Επίσης αφού το τελείωσα είχα κάποιες απορίες σε σχέση με το τι σημαίνουν κάποια στοιχεία που συναντούσα, κάποιες λεπτομέρειες που παρατηρούσα κλπ. Σε πολλά από αυτά βρήκα απαντήσεις, εξηγήσεις και βέβαια έμαθα και πράγματα που δε τα είχα παρατηρήσει καν και είναι εκπληκτικό το πόσο προσοχή έχουν δώσει προσπαθώντας παράλληλα με τον σεβασμό στον αρχικό τίτλο να προσθέσουν τις δικές τους πινελιές εμπλουτίζοντας την όλη εμπειρία.

Θα το παίξω σίγουρα ξανά, ίσως να το είχα κάνει ήδη αν δεν περίμενα ένα πιο ολοκληρωμένο και σωστό update για το Pro.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

Valkyre (28-11-2024)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Τι ρυθμιση εκανες απο περιεργεια? Ρωταω μιας και εισαι και εσυ σε OLED οποτε πανω κατω τα ιδια αποτελεσματα θα εχει η ρυθμιση και σε εμενα. Μου φαινεται κι εμενα καποιες στιγμες πιο σκοτεινο απο οτι θα το ηθελα.

ΥΓ: Hard εγω με καμμια παναγια ομως
    Ειχα κοιταξει εδω και νομιζω εχω:

Max brightness 800
    Mid 20
    Min -12
    HDR brightness 3.5

Στο HDR brightness ειχα ξεκινησει με το 2.5 που λεει, αλλα το εβαλα 3.5 γιατι στα ματια μου φαινεται καλυτερα.
    Θα δεις οτι ειδικα πιο κατω ειναι ακομα πιο σκοτεινα.

4. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Valkyre (28-11-2024)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Now why you want to experience me flat ?? Lol
    Εννοείται περιμένω την vr έκδοση !

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by obione View Post
    Now why you want to experience me flat ?? Lol
    Εννοείται περιμένω την vr έκδοση !
    Εχει ανακοινωθεί κάτι ή αναφέρεσαι στην έκδοση για PC πουν έχουν κάνει με mod ?

7. The Following User Says Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

obione (29-11-2024)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Ok τώρα είδα που μιλούσες για τα mods που υπάρχουν !
    Νόμισα θα έβγαινε στο ps5 vr έκδοση.
    Θα ήταν και ο μοναδικός λόγος να έπιανα το SH αυτή τη στιγμή

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ρε παιδια ποια Performance και ποια Fidelity και ποια "απλο PS5" και ποια "PS5 Pro" να πουμε?

Σχεδον τα 2/3 του χρονου που περνας με το παχνιδι δεν βλεπεις πανω απο 5-6 μετρα μπροστα σου χαχα

Εκει που ειμαι τωρα ειδικα... τι να πω και 480p να ηταν η αναλυση σιγα τι θα εχανα...

Μανο σε ποιο σημειο ησουν που μου ελεγες σε εντυπωσιασαν πολυ τα γραφικα του? (βαλτο σε σποιλερ)

Αυτη τη στιγμη ειμαι στο

Spoiler!

Αρχιζω και υποψιαζομαι τι συμβαινει αλλα περιμενω πως και πως να μαθω και να δω πως ξετυλιγεται το κουβαρι.

Το παιχνιδι το γυρισα στο easy επιπεδο δυσκολιας and I am not even sorry about it!

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Ρε παιδια ποια Performance και ποια Fidelity και ποια "απλο PS5" και ποια "PS5 Pro" να πουμε?

Σχεδον τα 2/3 του χρονου που περνας με το παχνιδι δεν βλεπεις πανω απο 5-6 μετρα μπροστα σου χαχα

Εκει που ειμαι τωρα ειδικα... τι να πω και 480p να ηταν η αναλυση σιγα τι θα εχανα...

Μανο σε ποιο σημειο ησουν που μου ελεγες σε εντυπωσιασαν πολυ τα γραφικα του? (βαλτο σε σποιλερ)

Αυτη τη στιγμη ειμαι στο

Spoiler!

Αρχιζω και υποψιαζομαι τι συμβαινει αλλα περιμενω πως και πως να μαθω και να δω πως ξετυλιγεται το κουβαρι.

Το παιχνιδι το γυρισα στο easy επιπεδο δυσκολιας and I am not even sorry about it!
    Δημητρη, αν λες εμενα (Κωστας), με εντυπωσιασε πολυ οταν βγηκα απο
    Spoiler!
    .
    Εγω παντως πλεον δεν μπορω να παιξω πανω απο 30 λεπτα το session, ειναι πολυ βαρυ το παιχνιδι, νομιζω ειναι απο τα πιο τρομακτικα που εχω παιξει ever.
    Αλλα ναι, ειναι υπερβολικα σκοτεινο, κι εγω εκει που εισαι κι εσυ τωρα ειμαι.

11. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Valkyre (02-12-2024)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Δημητρη, αν λες εμενα (Κωστας), με εντυπωσιασε πολυ οταν βγηκα απο
    Spoiler!
    .
    Εγω παντως πλεον δεν μπορω να παιξω πανω απο 30 λεπτα το session, ειναι πολυ βαρυ το παιχνιδι, νομιζω ειναι απο τα πιο τρομακτικα που εχω παιξει ever.
    Αλλα ναι, ειναι υπερβολικα σκοτεινο, κι εγω εκει που εισαι κι εσυ τωρα ειμαι.
    Εσενα εννοουσα Κωστα συγνωμη...

Ναι ρε συ κι εγω γι αυτο το γυρισα στο easy, για ψυχολογικους λογους. This shit is too much.

Τα γραφικα εμενα δεν μπορω να πω οτι με εχουν εντυπωσιασει περαν της αρχης του παιχνιδιου που ηταν η ομιχλη η πολη κλπ. Τωρα εδω που ειμαστε τι ακριβως να πεις για τα γραφικα, κυριολεκτικα θεωρω οτι δεν παιζουν και πολυ ρολο.

Παντως μολις το τελειωσω το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να παω να δω πως ηταν το οριτζιναλ... δεν ξερω τι εχει αλλαξει και τι οχι, παντως πολυ "αντρικιο" παιχνιδι για να το βγαλεις την εποχη που βγηκε!

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Εσενα εννοουσα Κωστα συγνωμη...

Ναι ρε συ κι εγω γι αυτο το γυρισα στο easy, για ψυχολογικους λογους. This shit is too much.

Τα γραφικα εμενα δεν μπορω να πω οτι με εχουν εντυπωσιασει περαν της αρχης του παιχνιδιου που ηταν η ομιχλη η πολη κλπ. Τωρα εδω που ειμαστε τι ακριβως να πεις για τα γραφικα, κυριολεκτικα θεωρω οτι δεν παιζουν και πολυ ρολο.

Παντως μολις το τελειωσω το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να παω να δω πως ηταν το οριτζιναλ... δεν ξερω τι εχει αλλαξει και τι οχι, παντως πολυ "αντρικιο" παιχνιδι για να το βγαλεις την εποχη που βγηκε!
    Κι εγω δεν ειχα παιξει το original ειχα νοικιασει θυμαμαι καποτε το HD collection που ειχε βγει για το PS3, αλλα ειχα παιξει ελαχιστα, ηταν ψιλο μαπα αυτη η εκδοση.
    Δλδ προσπαθω να σκεφτω ποιο αλλο παιχνιδι με ειχε κανει να φοβηθω τοσο πολυ σε flat οθονη και δε μου ερχεται κατι κοντα. Αν αυτο το πραγμα παιχτει δλδ και σε VR δε θα παλευεται καθολου, ειδικα δλδ απο τη μεση και μετα.

Name
    Δημήτρης

0% κυριολεκτικα να το επαιζα σε VR. Θα προτιμουσα να το δω στο youtube. Δεν αστειευομαι καν.

Name
    Δημήτρης

Λοιποοοον... τελος απο εμενα! 21 ωρες μου πηρε!

Δυσκολο να μιλησεις χωρις σποιλερς για το παιχνιδι αυτο, οποτε θα πω πρωτα καποια γενικα και μετα θα βαλω σποιλερς (χωρις παντως να μπαινω σε αναλυση ιστοριας κλπ απλα θα μιλησω με τροπο που προειδεαζει ισως και δεν ειναι ωραιο για καποιον που δεν εχει ιδεα).

Ας πω πρωτα οτι θεωρω οτι το παιχνιδι ισως overstays its welcome σε ενα βαθμο. Ισως φταιει το υλικο που προσθεσαν στο remake (δεν ξερω) ή απλα ισως ειναι επιτηδες απο σκηνοθετικο προσχεδιασμο (περισσοτερα στο σποιλερ).

Το παιχνιδι ειναι πιστευω πολυ καλοφτιαγμενο γι αυτο που ειναι. Δυσκολευομαι να πιστεψω πως αυτο το παιχνιδι δημιουργηθηκε την εποχη που δημιουργηθηκε. Ειναι σε τοσα πραγματα "μπροστα" και τοσο τολμηρο που ακομα και με σημερινα δεδομενα παραμενει πρωτοτυπο. Θα ηθελα παρα πολυ να δω καπου ενα βιντεο με το pitch meeting.

Ειναι εμπειρια που αξιζει καποιος να βιωσει σιγουρα. Εχοντας πει αυτο βεβαια και μιλωντας καθαρα για εμενα, δεν ειναι παιχνιδι που θα ηθελα να ξαναβιωσω που λεμε. Ειναι σκληρο και βαρυ πολυ.

Εκπληκτικο sound design. Και με headset και χωρις. Φοβερο 3d audio. Επεσε παρα πολυ δουλεια στο κομματι αυτο σιγουρα. Και φυσικα η μουσικη, ακομα και με διασκευασμενα τα κλασσικα κομματια, παραμενει υπεροχη.

Τα γραφικα ειναι πολυ ωραια, αν και οπως ειπα σε προηγουμενο μηνυμα δεν μπορεις ακριβως να τα απολαυσεις σε αρκετα σημεια λογω της φυσης του παιχνιδιου.

Το θεμα με τις αντανακλασεις (οχι στο Προ αλλα γενικα) εχει ουσιαστικο προβλημα πραγματικο μονο σε 1 location καπου προς το τελος του παιχνιδιου. Οποτε δεν ειναι και τοσο θεμα.

Προχωραω σε πιο σποιλερ εντυπωσεις:

Spoiler!

Αυτα απο εμενα. Πιστευω οτι ολοι πρεπει να το δοκιμασουν. Θελει κουραγιο σιγουρα η φαση. Εγω με sessions που ξεκιναγαν 11-12 το βραδυ και τελειωναν στις 2 τα ξημερωματα παιζοντας κυριως με headset τα χρειαστηκα πολυ σε καποια σημεια παιδια... ενα μεγαλο μπραβο πρωτα στους original δημιουργους και μετα στην Bloober που απο οτι καταλαβα το σεβαστηκε τρομερα.

Παω τωρα να δω κι αλλα βιντεο για την ιστορια του...!

16. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

gonzalez (04-12-2024)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Το τελειωσα κι εγω, θα συμφωνησω σχεδον σε ολα νομιζω με το Δημητρη. Χωρις να μπορω να συγκρινω με το original, θεωρω οτι το Remake ειναι πολυ καλοφτιαγμενο.
    Κατα τ αλλα τωρα το παιχνιδι σαν παιχνιδι, εχει πολυ βαθος αλλα και πολυ βαρυ ταυτοχρονα. Στο μυαλο μου για καποιο λογο το ειχα πολυ πιο απλοικο.
    Απο τα υπολοιπα Silent Hill εχω τερματισει μονο το Downpour αν δεν κανω λαθος, που δεν ειναι απο τα καλα της σειρας νομιζω, οποτε απ οσο το θυμαμαι, το 2 ειναι μακραν καλυτερο.

Ουτε εγω θα ηθελα να το ξαναπερασω, και γενικα στα περισσοτερα παιχνιδια, ειδικα αυτα που
    Spoiler!
    , παντα θελω να ξεζουμιζω οσο περισσοτερο μπορω στο 1ο playthrough (γι αυτο και μου πηρε 24 σχεδον ωρες και επαιξα στο Hard) και να ειναι οσο πιο αυθεντικη και "αμολυντη" γινεται η εμπειρια, χωρις να επηρεαζομαι απο πραγματα που διαβαζω απο δω κι απο κει, και πως μπορουν να επηρεασουν την εξελιξη του παιχνιδιου κτλ.

Ισως στο συγκεκριμενο εχει ενα νοημα το 2ο playthrough για να παρατηρησεις περισσοτερες λεπτομερειες, που στο 1ο, και να τις ειδες, μπορει να περασαν σχεδον απαρατηρητες, αλλα το θεωρω σχεδον απιθανο να το κανω, ειδικα στο κοντινο μελλον.

18. The Following 2 Users Say Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Valkyre (04-12-2024)

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Bookmarks

Bookmarks