Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 81 to 88 of 88

Thread: Silent Hill 2 (08/10/2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ε ναι βρε! 30fps for the win. Για τέτοια παιχνίδια, έτσι αργά-κινηματογραφικά είναι must! Εγώ προσωπικά και στο ps8 με 30αρια θα παίζω αυτά τα παιχνίδια!

Ναι Γιάννη δεν πήρα και ούτε θα πάρω, εκτός περίπτωσης κάποιου συλλεκτικού μοντέλου (αχ αυτό των 30 χρόνων πως μου ξέφυγε...).Ο λόγος είναι ένας και απλούστατος - ΤΙΜΗ. Όπως έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου εδώ, η τιμή του είναι το λιγότερο εκτός πραγματικότητας, για να μη πω γελοία σε σχέση με το αποτέλεσμα. Αν ήταν κοντά στο 600αρι μπορεί και να το σκεφτόμουν σε κάποια προσφορά.

Εύχομαι να χαρείς το παιχνιδάκι, είναι έπος ζωγραφιστό!

2. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Giannis1979 (25-11-2025)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Θα δοκιμάσω και σε quality mode γιατί απ ότι διαβάζω είναι μάλλον καλύτερο .
    Ίσως γ αυτο να μην κατάλαβες τίποτα, εγώ εν αντιθέσει με εσένα απεχθάνομαι το 30αρι.
    Σήμερα έκατσα και διάβασα ενδελεχώς για το θέμα γιατί είναι πολύ ωραίο το παιχνίδι κατά τα άλλα και διαβάζω ότι το πρόβλημα είναι γενικο και στο pro έχει θέματα ίσως να μην παρουσιάζονται σε όλους ή να φταίνε τα patch ειλικρινά δεν ξέρω .
    Ίσως ο Δημήτρης να ήταν τυχερός γιατί ξέρω ότι και αυτός έχει θέματα με το κακό Frame rate .

https://www.digitalfoundry.net/artic...quality-issues

Άντεξες και δεν πήρες PRO ρε θηρίο ;
    Σε παραδέχομαι .
    Μάλλον οι 2 μας είμαστε

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Στην αρχη υπηρχαν θεματα, αλλα μετα διορθωθηκαν σε μεγαλο βαθμο.

Εχω εμβαθύνει λίγο στο παιχνίδι και πραγματικά είναι απολαυστικό και ανατριχιαστικό ταυτόχρονα .
    Σε ρουφάει σαν ηλεκτρική σκούπα στον κόσμο του .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Μετέφερα εδώ τα μηνύματα που αφορούσαν το SH2
    .

6. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Giannis1979 (05-12-2025)

Μάραθο το μάραθο γεμίζει η γρα τον κάλαθο….

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Στην πρεζα καθε φορα αυτα τα παιχνιδια! Ειδικα στο Silent Hill 2 με εκανε να νιωθω οτι ο χαρακτηρας μου ηταν τοξικομανης ενα πραγμα

Default Silent Hill 2 (08/10/2024)

Προσπαθώ να τα βρίσκω ειρηνικά με τους κατοίκους της περιοχής εξάλλου πόλη τους είναι όχι δική μου , εγώ τους φορτώθηκα. ,κ αν είπαμε καμμία κουβέντα παραπάνω καμμία φορά κομμάτια να γίνει δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας …. <——-
    Last edited by Giannis1979; 08-12-2025 at 11:42.

Default Silent Hill 2 (08/10/2024)

Λοιπόν το παιχνίδι ήταν καταπληκτική εμπειρία ότι καλύτερο σε Survival Horror έχω παίξει μαζί με το πρώτο Silent Hill στο PS1.
    Μου ρούφηξε όλη την ενέργεια και μου πήρε κάπου 25 ώρες με αρκετό ψάξιμο στο Standard difficulty.

Εννοειται ΔΕΝ είναι Resident Evil το οποίο είναι η αγαπημένη μου σειρά (και έχω παίξει δέκα φορές το καθένα), είναι πολύ πιο βαθύ πολύ πιο σκοτεινό και φρικιαστικό και αυτό για μένα σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο Playthrough , αφήνω όμως το παιχνίδι πραγματικά ΓΕΜΑΤΟΣ και ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από αυτό.

Το μόνο που λίγο με χάλασε είναι το ending και αυτά που ανακάλυψα ότι έγιναν στο τέλος της ιστορίας καθώς και το φιναλε που μου έδωσε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι οι επιλογές μου μέσα σε αυτό ήταν αυτές που θα έκανα αν ήμουν εκεί στην πραγματικότητα , και επίσης πιστεύω ότι τις ίδιες επιλογές θα έκανε κάθε άνθρωπος με στοιχειώδη ευ συναίσθηση και πάραυτα το game με τιμώρησε με «κακό» τέλος το οποίο θεωρώ totally unfair.

Γεμάτο 9αρι από εμένα , ήδη σήμερα αγόρασα το silent hill f στα 40 ευρώ used και το περιμένω με box now και μακάρι και αυτό να μου αρέσει τόσο πολύ όσο το Remake του 2.

Welcome back to silent hill

ΥΓ: ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ μου έχουν λείψει τέτοια βιωματικά παιχνιδια των 20-30 ωρών που αφιερώνεις ενδιαφερον και ενέργεια και γίνεσαι ένα με τον χαρακτήρα .
    ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ έχω βαρεθεί παιχνίδια που απαιτούν να ασχοληθώ με αυτά 100 και 200 ώρες με μια πυξίδα και έναν χάρτη (πλην λίγων εξαιρέσεων).
    Ελπίζω από εδώ και πέρα το καλό παραδοσιακό Gaming να επιστρέψει .

Τα ξαναλέμε στο topic του f και αμέσως μετά σε αυτό του MGS Δ Snake eater .

Last edited by Giannis1979; 08-12-2025 at 20:30.

11. The Following 4 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Lefteris_X (08-12-2025),mihalis13 (10-12-2025),PDS (08-12-2025),Valkyre (09-12-2025)

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Bookmarks

Bookmarks