Για μένα είναι πρώτη μέρα αγορά.
Δεν είμαι και ο πλέον αντικειμενικός κριτής βέβαια καθώς είμαι σούπερ φαν της σειράς από το πρώτο παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει και εν συνεχεία σε όλους τους τίτλους που ακολούθησαν ακόμη και αν κάποιοι από αυτούς ήταν απογοητευτικοί.
Αυτό που βλέπω είναι εξαιρετικά καλοδουλεμένο και με σαφέστατα αμέριστη αγάπη και σεβασμό προς το αρχικό αλλά ευτυχώς με παραμετροποιήσεις που το φέρνουν στα σημερινά στάνταρντ των παιχνιδιών και με κάποιες έξυπνες από όσο έχω καταλάβει νέες προσθήκες που θα εμπλουτίζουν την εμπειρία σε επίπεδο τοποθεσιών και ίσως ιστορίας.
Καποια μικρά ατοπήματα που λέτε πιο πάνω τα προσπερνώ πολύ εύκολα καθώς προσωπικά το να κάνω την τρίχα τριχιά το μόνο που έχει σαν αποτέλεσμα είναι να γκρινιάζω και να μην απολαμβάνω. Αν το σύνολο είναι τόσο δυνατό δε πειράζει να υπάρχουν και δυο τρεις αστοχίες.
Κάτι που δε συμβαίνει στην περίπτωση του Alan Wake 2 πχ που αναφέρει ο Μιχάλης πιο πάνω.
Ένα τέλειο παιχνίδι τεχνικα αλλά πό κει και πέρα τι προσέφερε ;
Μια σούπερ δήθεν ιστορία, ακαταλαβίστικη και μπερδεμένη - το έχουν τελειοποιήσει αυτό εκεί στην Remedy - για ακόμη μια φορά μπας και περάσει ως ¨ψαγμενη¨ και πρωτοποριακή. Μονότονο gameplay και δήθεν εξερεύνηση με στοιχεία εγκληματολογικά κλπ.
Μη πω ότι απογοητεύτηκα όμως, μια χαρά ήταν το παιχνίδι με μια δυο brilliant στιγμές, μέχρι εκεί όμως.
Το όμορφο περιτύλιγμα δε με ξεγελά πλέον.
Αρκετα με το AW2 όμως…
Back to Silent Hill 2.
Ανυπομονώ !

Reply With Quote

Bookmarks