To hair strands ειναι μια βλακεια και μιση στις κονσολες γιατι ειναι αυτη τη στιγμη που μιλαμε glitched και δημιουργει περιεργους και μη ρεαλιστικους φωτισμους.
Ξεκινησα το παιχνιδι στο Performance με RT και ειναι λοκαρισμενο στα 60 καρε (προφανως πεφτουν λιγο αλλα το VRR καλυπτει την οποια μικρη χασουρα εντελως). Απο την αποσταση που παιζω δεν ειναι δραματικη η κατασταση με την αναλυση, αφαιρωντας το chromatic aberation (που προτεινεται σε ολες τις εκδοσεις) βελτιωνεται αρκετα η κατασταση. Επαιξα λοιπον μεχρι το Chapter 2 σε performance και μετα λεω δε βαριεσαι ας το γυρισω σε resolution + RT να δω ποσο χωλαινει το θεμα. Προς εκπληξη μου επαιξα ολο το Chapter 2 και λιγο απο το Chapter 3 σε Resolution + RT και ηταν πολυ τιμιο. Σε πολυ λιγες περιπτωσεις ειδα πτωση στα καρε. Βεβαια εξακολουθω να πιστευω οτι σε καποια σημεια του παιχνιδιου στην πορεια θα εχει σοβαρο θεμα. Αλλα το αφηνω ετσι και θα επανελθω με νεοτερα.
Στα του παιχνιδιου, οπως εχω πει πρωτη επαφη με Resident 4 δεν εχω παιξει ποτε το παλιο, δεν ξερω καν τι εχουν αλλαξει και ποσο (θα τα μαθω αφου το τελιωσω), αλλα οντως εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια. Πολυ ομορφη παρουσιαση, στιβαρο gameplay, με τη στοχευση κατι κανω σιγα σιγα, και γενικα δειχνει προσεγμενο σε ολους τους τομεις. Φαινεται οτι εχει δουλευτει πολυ. Μονο ψεγαδι ειναι οι τεχνικες ατασθαλειες σε ολες τις εκδοσεις, οι οποιες θεωρητικα ευκολα διορθωνονται και εμαθα βασικα οτι κατι θεματα που ειχε το RT του PS5 στο demo συγκριτικα με το ΧΒΟΧ τα διορθωσανε τελειως στην τελικη εκδοση, οποτε υπαρχει ελπιδα και για τα deadzone και ολα.
Γενικα παντως στο resolution mode + RT ειναι μια χαρα δεν εχω θεμα.

Reply With Quote
Bookmarks