Αληθεια πιστευεις οτι μετα απο τοσα χρονια δεν ξερω πως λειτουργει η αναπτυξη ενος τιτλου και οτι δεν επιλεγεις σε ποια πλατφορμα θα κυκλοφορησει μερικους μηνες πριν την επισημη κυκλοφορια?

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
αλλα ειμαι και ταυτοχρονα σιγουρος οτι η μεταβαση στη νεα γενια θα ηταν πολυ γρηγοροτερη αν οι συνθηκες ηταν σε ενα βαθμο διαφορετικες.
Εδω εστιαζει ολη η ουσια του ποστ μου. Αν πιστευετε οτι τα παντα θα ηταν ιδια και οτι αυτα που συμβαινουν γυρω μας, αλλα και στο πλαισιο που θετει ο ανταγωνισμος, δεν επηρεασαν σε τιποτα, σηκωνω χερια ψηλα. Προφανως πολλα παιχνιδια που αφηναν υπονοιες οτι θα ειναι exclusive ποτε δεν ηταν, αλλα ταυτοχρονα ειμαι βεβαιος οτι δεν θα συνεχιζαν να ανακοινωνουν cross gen παιχνιδια με τον ιδιο ρυθμο που το κανουν και θα συνεχισουν να το κανουν τωρα. Καλη ωρα το παιχνιδι του θρεντ αυτου.

ΥΓ: Επισης μερικες φορες παιζει και ρολο για τι παιχνιδι μιλαμε ετσι? Μιλαμε για ενα remake τωρα ενος παιχνιδιου του PS2... Εκτος και αν το level design αλλαξει ΑΡΔΗΝ (που δεν το νομιζω) και πρακτικα γινει αλλο παιχνιδι, δεν μιλαμε για ενα προιον που υπαρχει λογος να μην το κυκλοφορησεις σε προηγουμενη γενια κονσολων. Θα πρεπει να προσπαθησεις υπερβολικα για να μην μπορεις να το φερεις σε ενα PS4.