Originally Posted by
hakoo
Επιτρεψε μου να θεωρω τις ελλείψεις σε stock μια καλη δικαιολογια αλλα δικαιολογια.
Το ps5 μεχρι τον Αυγουστο ειχε πουλησει περιπου 3 εκ. λιγοτερα απο οτι την αντιστοιχη περιοδο το ps4 ( σιγα την τεραστια διαφορα), τα δε Xbox series x/s τον Ιουλιο ειχε παρει το μάτι μου ειχαν πουλησει 5 εκ. παραπανω απ οτι το xbox one την αντιστοιχη περιοδο.
Εσυ μπορεις να πιστευεις ο,τι θελεις, προσωπικα το θεωρω τεραστια κοροιδια στο πλαισιο του consumer friendly policy και respect στο platform ecosystem και λοιπες αηδιες που σκαρφιζονται για να μιλκαρουν τα υπαρχοντα συστηματα και τα κρατανε τα κοστη χαμηλά χρησιμοποιοντας τεχνολογιες και μηχανες γραφικων προηγουμενης γενιας.
Το βρηκαν ολοι τωρα και παρουσιαζουν next gen παιχνιδια υποτίθεται και μετα απο μηνες στα μουλωχτα στο τελος ενος trailer τσουυυπ βalso coming to ps4/xbox oneβ. Πριν 2-3 μηνες που ανακοινωσαν το RE4 remake για το ps5 δεν ηξεραν οτι θα βγει για ps4? Προς τι ολη αυτη η γελοιοτητα?
Μια απογοητευση ειναι η γενια στον τεχνικο τομεα μεχρι στιγμης, βασικος λογος ειναι οτι ακομα αναπτύσσουν παιχνιδια για συστηματα του 2013 (4k,60fps/hdr βεβαια, αλιμονο γιατι αυτά κανουν τη διαφορα).
Πρωτη απ ολους στην κοροιδια φυσικα η Sony που οχι μονο συνεχιζει τα crossgen, υπαρχει και χειροτερο. Η μεγαλη κοροιδια ειναι οτι έριξε το τυρακι με Demon’s Souls στην αρχη και το Ratchet λιγο μετα με τις μεγαλες παραγωγες να ειναι crossgen και να τα ξεφουρνιζει στα μουλωχτα και παραπλανητικα.
Δεν ξερω τι θα εκαναν αλλοι ( κουμαντο ο καθενας στην τσεπη του φυσικα), προσωπικα αν δεν ειχα φαει το δολωμα με το Demon’s souls θα ημουν ακομα με το ps4 μου. Δεν αισθανομαι οτι θα εχανα το παραμικρο, 1-2 παιχνιδια που θα τα επαιζα αργοτερα, σιγα τα αυγα.
Μια χαρα παιχνιδια ειναι τα crossgen, θα προτιμουσα να ειχα επιλεξει μονος μου ομως ποτε θα παρω ps5 εχοντας τα δεδομενα.
Next gen my ass μέχρι στιγμης 2(!) χρονια μετα.
Bookmarks