Results 1 to 20 of 192

Thread: Resident Evil 4 Remake [+VR]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Default Resident Evil 4 Remake [+VR content]

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Εγώ πάλι ανέκαθεν θεωρούσα ότι το RE4 ήταν η αρχή του τέλους για την πολυαγαπημένη μου σειρά.

Και φυσικά αυτό που ακολούθησε μετά το 4 ήταν για γέλια, μέχρι την αναγέννηση της με το RE7.

Δεν ήταν ότι δε μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά ένιωθα ότι έπαιζα κάτι διαφορετικό και ότι είχε χάσει την πάλαι ποτέ αίγλη του.

Μετά από τόσα χρόνια λοιπόν, παίζοντας το remake (ίσως και να φταίει που γέρασα!) νιώθω ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και ότι πάει να αποτινάξει αυτή τη ρετσινιά που είχε το πρωτότυπο.

Είμαι ακόμη κεφάλαιο 11 αλλά μέχρι στιγμής δεν το χορταίνω.
    Δεν νομίζω ότι είχε καμμία ρετσινιά το 4 .
    Ειναι κοινώς αποδεκτό ότι πρόκειται για το κορυφαίο της σειράς .
    Το ότι από κει και μετά έκαναν το Resident Evil call of duty είναι άλλο θέμα.
    Μην ξεχνάς ότι πριν το 4 είχαμε παιχνίδια με fixed camera angles κάτι που ξεκάθαρα ήθελε ανανέωση στην PS2 ERA.
    Νομίζω ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχε over the shoulder κάμερα κάτι που φυσικά ακολούθησαν αμέτρητοι άλλοι devs , και εξελιξε το franchise ολοκληρωτικά και το gaming συνολικά.
    Όποτε είναι απολύτως λογικό να έπαιζες κάτι διαφορετικό.
    Τα μεγάλα παράπονα και οι μουρμούρες άρχισαν από το 5 και μετά αλλά αν δεις τα παιχνίδια μόνο σε κάμερα και χειρισμό ήταν ίδια με το 4.
    Καθαρά shooters καμμία επαφή με τον προκάτοχο..
    Για μένα είναι μακράν το κορυφαίο όλων και τότε και τώρα .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 05-04-2023 at 10:04.

Bookmarks

Bookmarks