Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 41 to 60 of 86

Thread: Death Stranding 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

- Death Stranding 2 is a great technical demonstration of the latest version of Decima Engine.- PS5 and PS5 Pro have 2 display modes: Quality and Performance.
    - In Quality mode, PS5 and PS5 Pro run at 30fps with little noticeable differences visually except for the higher quality reflections on PS5 Pro.
    - Performance mode at 60fps, activates a scaled resolution from 1440p on PS5 and PS5 Pro, but PS5 Pro maintains the quality of some settings.
    - PS5 Pro has better detail, reflections, draw distance and shadows than the PS5 version in performance mode.
    - The changes between quality and performance mode on PS5 Pro are minimal (anecdotal cuts in reflections).
    - Personally, I would choose performance mode on both platforms given the few visual differences with quality mode.
    - Loading times are very similar on PS5 and PS5. They are slightly faster if we play offline.
    - Decima Engine is one of the best open world engines ever created.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Μήπως η σόνυ να αρχίσει να σκέφτεται την εκμετάλλευση της decima? Μιλάμε έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Μόλις ετσιμπήθει το παιχνίδι στα 61 περίπου ευρώ από Κωτσόβολο.

Τρεχάτε χωριανοί! Έχει προσφορά στα 3 παιχνίδια όφελος το ΦΠΑ!

Εγώ είχα και μία έξτρα έκπτωση 5%, το πήρα πρακτικά 30% κάτω!
    Last edited by drifterx; 24-06-2025 at 16:14.

4. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (24-06-2025)

Name
    Δημήτρης

Καλη φαση! Το προβλημα ειναι οτι δεν θελω 3 παιχνιδια!

Ή μηπως θελω?

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Βρε θέλεις! Σημειωτέον ισχύει και για παιχνίδια του 10ρικου.

Αφού σκέφτομαι να βάλω και προπαραγγελία κανα παιχνίδι αργότερο (silent hill f, yotei), αν είναι να γλυτώνω 30%

7. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (24-06-2025)

Name
    Δημήτρης

Το τσεκαρα και προσωπικα δεν με συμφερει.

Το μονο συνδυασμο παιχνιδιων που μπορω να βρω που να με ενδιαφερει ειναι Yotei, DS2 και Split Fiction.
    Δυστυχως δεν εχει αλλα παιχνιδια που να με ενδιαφερουν και δεν εχει ουτε για Switch που ζαχαρωνα ας πουμε το Mario 3D World + Bowser's Fury.

Με τα Σκρουτζομαγαζα λιγο πολυ το ιδιο οφελος εχω σε βαθος χρονου.

Σιγουρα παντως ειναι καλο deal για καποιον που θελει τωρα 3 μαζεμενα παιχνιδια για αγορα.

Name
    Δημήτρης

Λοιπον καλημερες. Day 1 beta tester εδω πρωι πρωι.

Επαιξα κοντα 3-4 ωρες.

Μπορω να δηλωσω με ανεση το εξης:

Αν καποιος μου ελεγε: "Δημητρη μεχρι εδω πανε τα γραφικα. Τελος. Δεν γινεται παραπανω. Πιασαμε το ταβανι, peak-αραμε..."

Θα ημουν απολυτως οκ με αυτο.

Προφανως και δεν θα γινει αυτο, και πολυ καλα θα κανει και δεν θα γινει. Και φυσικα θα με εντυπωσιασει περισσοτερο, αλοιμονο. Αλλα προσωπικα μιλωντας ειμαι οκ με αυτο, δεν μπορω να ζητησω κατι παραπανω απο αυτο που βλεπω τωρα ή τελωσπαντων νομιζω οτιδηποτε παραπανω σε μεγαλο βαθμο θα "χανεται", θα "σβηνει" μπροστα στο συνολο. Ηδη συμβαινει αλλωστε αυτο. Εχουμε φτασει σε τρομακτικο επιπεδο αληθοφανειας.

Στελνω μερικες φωτο απο την πρωτη περιοχη (δεν το θεωρω καν σποιλερ) απλα τις βαζω σε σποιλερ για αυτους που δεν θελουν να δουν τιποτα. Kαι οπως παντα να θυμαστε οτι αυτα που βλεπετε στις φωτο αυτες, φαινονται πολυ καλυτερα στις τηλεορασεις σας ενω παιζετε.

Spoiler!

Και τελος να πω οτι απο την πρωτη επαφη μου δεν ηταν μονο τα γραφικα που με εντυπωσιασαν αλλα κυριως... η μουσικη. Η οποια κανει κατι διαφορετικο και "δυναμικο" θα ελεγα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Κλαίω με το beta tester ��
    Φαίνεται πανέμορφο το παιχνίδι πάντως!!
    Γενικά το παιχνίδι σε gameplay, στυλ κλπ είναι σαν το πρώτο υποθέτω ε;
    Το βίντεο που σου λέει τα γεγονότα του πρώτου σε βάζει στο κλίμα ή πρέπει να δούμε κανένα μεγαλύτερο στο YouTube;
    Θυμάμαι μέσες άκρες αλλά έχουν περάσει και 6 χρόνια και είμαστε μιας ηλικίας πλέον ��
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Ειναι πολυ νωρις για να εχω πληρη εικονα.

Το βασικο gameplay προφανως και ακολουθει την ιδια βαση. Εισαι porter και κανεις deliveries. Ομως απο την πρωτη στιγμη ειναι ξεκαθαρο οτι τα πραγματα ειναι πιο "δυναμικα" και πιο "απροβλεπτα". Εχει γινει σαφεστατο φινιρισμα σε ολους τους τομεις και υπαρχουν πολλα καινουργια πραγματα που με την μια εμπλουτιζουν το σκηνικο. Και εξ οσων γνωριζω ακομα δεν εχω δει τιποτα καθως υπαρχει πολυ πραγμα που εχει μπει στο παιχνιδι. Ο παικτης εχει πληθωρα επιλογων.

Υπαρχει ενα μινι summary το οποιο κατα την γνωμη μου δεν ειναι αρκετο. Και σιγουρα χρειαζεται καποιος να δει ενα recap στο youtube.

Ομως!

Το παιχνιδι χρησιμοποιει την ιδια μαγκια που προσφερε το FF16. Το οποιο ηταν εξαιρετικη ιδεα και χαιρομαι που την υιοθετησε και το DS2. Υπαρχει λοιπον ολοκληρο compendium μεσα στο παιχνιδι το οποιο μαλιστα λειτουργει και "δυναμικα" οπως γινοταν στο FF16. Την ωρα του cutscene δλδ αν ακουσεις μια ορολογια, ενα γεγονος, εναν χαρακτηρα, που δεν θυμασαι περι τινος προκειται, αμα πατησεις pause σου δινει την δυνατοτητα να διαβασεις και να ενημερωθεις επι τουτου. Οποτε και να χασεις την μπαλα, μπορεις να βγαλεις ακρη ετσι. Ειναι τρομερα βολικο και εξυπνο.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (26-06-2025),panos74gr (27-06-2025)

Name
    Δημήτρης

Θελω να δωσω συντομα δυο συμβουλες στους φιλους του φορουμ.

1) Βαλτε το παιχνιδι στο Brutal difficulty ( ο χαρακτηρισμος ειναι πραγματικα τρομερα υπερβολικος το παιχνιδι παιζεται ανετοτατα)

2) οταν επροκειτο να πατε για infiltration ή ακομα και για combat, αφηστε το backpack σε ασφαλη τοποθεσια μακρια, παρτε τα σημαντικα που χρειαζεστε, πχ ενα τουφεκι, ενα side arm, health packs, grenades, decoys και οτι αλλο επιθυμειτε που να χωραει πανω στη στολη σας και ευχαριστηθειτε το.. το παιχνιδι μετατρεπεται σε Metal Gear και δεν αστειευομαι καθολου. Ο χαρακτηρας γινεται ευκινητος μιας και το βαρος του backpack δεν υπαρχει, η οπτικη ειναι πολυ καλυτερη καθως δεν εμποδιζει και παλι το backpack και γενικα ειναι αλλο πραγμα η φαση!

Οι βελτιωσεις στο combat ειναι φοβερες και συνεχεια ξεκλειδωνουν καινουργια πραγματα που δινουν ενα σωρο επιλογες στον παικτη. Ο Κοτζιμα εδωσε αυτο ακριβως που χρειαζοταν το παιχνιδι χωρις να αλλοιωσει τον βασικο του χαρακτηρα. Δεν το εκανε pew pew αλλα το εμπλουτισε οσο χρειαζοταν για να γινει απολαυστικοτατο.

Μολις πριν λιγο καθαρισα μια βαση χωρις να με παρει πρεφα κανεις και χρησιμοποιησα ενα σωρο διαφορετικους τροπους για να ξεγελασω και να εξουδετερωσω τους εχθρους. Το γεγονος επισης οτι κουβαλας πανω σου μονο τα απαραιτητα και αρα ισως χρειαστει να μαζεψεις αντικειμενα on site του δινει και ενα survival element που συνεχεια σε εχει σε εγρηγορη.

Απλα απολαυση ηταν.

Και δεν ειχα καν αποστολη. Απλα ηθελα. Και το εκανα.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

cocous (29-06-2025),mihalis13 (29-06-2025)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ωχ, πολύ άσχημα νέα για εμένα.

Και αυτό καθώς το DS1 το έπαιξα στο easy, γιατί δεν ήθελα με τί-πο-τα αδρεναλίνη, δράση, άγχος, εχθρούς, πυροβολισμούς. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια αλλεργία σε όλα αυτά. Δεν τα αντέχω καθόλου.

Ελπίζω το παιχνίδι, όπως το DS1, να επιτρέπει να το παίξεις εντελώς ως "μεταφορέας" και σχεδόν καθόλου ως "μαχητής".

Name
    Δημήτρης

Το παιχνιδι οσο εχω παιξει, οπως και το πρωτο, καποια στιγμη θα σε στειλει σε μερη στα οποια υπαρχουν εχθροι. Δεν σε υποχρεωνει κατα τα αλλα να εμπλακεις σε μαχη εαν δεν το επιθυμεις. Τωρα και παλι οπως και στο πρωτο καποιες στιγμες η μαχη ειναι αναποφευκτη. Δεν εχει διαφορα ως προς αυτο. Αν δεν θες δεν το κανεις. Το ιδιο ισχυε αλλωστε και στο metal gear. Μπορουσες να τελειωσεις ολο το παιχνιδι χωρις να πατησεις σκανδαλη.

Αυτο που εκαναν ειναι να βελτιωσουν ενα κομματι του παιχνιδιου το οποιο επασχε ομολογουμενως. Σκεψου καποιους οι οποιοι τους αρεσει το combat και παρομοια με εσενα θελουν να το παιζουν στο στορυ επιπεδο δυσκολιας και δεν τους αρεσε το combat. Τωρα εχουν και αυτοι κογο να το ξαναδοκιμασουν.

Φυσικα και εχει στορυ επίεδο δυσκολιας για οσους το θελουν.

PSN ID
    Lefteris_X

Ααααα, τότε εντάξει μια χαρά!

Όλα καλά λοιπόν.

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Default Death Stranding [emoji23[emoji45][emoji23[emoji44][emoji44]]]

Το AI των εχθρών τι λέει , είναι καλύτερο σε υψηλή δυσκολία ή απλά έχουν περισσότερη ενέργεια οι εχθροί ;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Last edited by easybizi; 29-06-2025 at 22:48.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

To σουκού τελέιωσα το episode 1.

Νομίζω έχω καταλάβει όλη αυτή την κουβέντα που γίνεται περί μεγαλύτερης αρεσκείας του κοινού και έκπληξης kojima κτλ κτλ. Ακολουθεί πιο "συμβατικά" μονοπάτια προς το παρόν (καταλαβαίνετε όσοι - ο Δημήτρης βασικά - έχετε τελειώσει το πρώτο επεισόδιο).

Σε καμία περίπτωση δεν το λέω αρνητικά, είμαι ενθουσιασμένος με το παιχνίδι.

Ακόμη και η πιο "βαρετή" διαδικασία αποστολών, πλέον έχει αποκτήσει άλλη χάρη. Είναι απόλυτα βελτιωμένο σε όλους τους τομείς!

Ο Kojima φαίνεται ότι έχει φτιάξει ένα από τα τοπ 3 παιχνίδια του. Αναλόγως που θα καταλήξει με την ιστορία, θα αποφανθώ αν είναι και το τοπ του!

ΥΓ. Ίσως η καλύτερη εισαγωγή ever σε παιχνίδι. Ο απόλυτος συνδυασμός εικόνας, ήχου και αίσθησης.

ΥΓ2. Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη, ότι στα δικά μου μάτια, αυτά τα γραφικά είναι το peak. Δε χρειάζεται κάτι παραπάνω. Ούτε ray tracing, ούτε may facing, που τρώνε άπειρους πόρους και χρειαζόμαστε pro για να τα διαχειριστούμε καλύτερα.
    Last edited by drifterx; 30-06-2025 at 10:03.

20. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (30-06-2025)

Name
    Δημήτρης

Λοιπον εγω δεν αντεχω αλλο, με πασα το ποστ του φιλου Μανου απο πανω θελω να μιλησω για την εισαγωγη του παιχνιδιου, γιατι και εμενα θα μου μεινει αξεχαστη:

Spoiler!

22. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

drifterx (30-06-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Πήρες την πάσα και το κάρφωσες στο διχτάκι.

Φαντάσου εγώ που δεν εμβάθυνα σε καμία περίπτωση όπως εσύ, ήμουν σε μία φάση "παρακαλώ να μη τελειώσει"

Έπος, έπος, έπος.

Ας το δουν και οι φίλοι που δεν έχουν το παιχνίδι, δεν είναι κάνα τρελό spoiler. Σίγουρα όμως δε θα πάρουν το 100%. Μη ξεχνάμε και την άψογη χρήση του dualsense!

24. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (30-06-2025)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Οτι και να πουμε για το παιχνιδι ειναι λιγο. Επεισοδιο 4 και εχω σοκαριστει γενικα απο την αρτιοτητα σε ολους τους τομεις! Και οσο παει γινεται και καλυτερο!!! Game of the year!!!

PSN ID
    Lefteris_X

"4ος τοίχος" (ο 3ος είναι εντός πλαισίου κάμερας)

Name
    Δημήτρης

Σωστα. Εκ παραδρομης.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks