Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 81 to 86 of 86

Thread: Death Stranding 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Γενικα παιχνιδια οπως το Death Stranding που ειναι τρομερα ιδιαιτερα σαν επινοηση, με πολυ ξεχωριστους και πρωτοτυπους κοσμους, ειναι αδυνατον ενα sequel να μπορει να αποδωσει το feeling που σου εδωσε το πρωτο παιχνιδι.

Ο κοσμος δεν ειναι πλεον τοσο πρωτοτυπος οσο ηταν, δεν εχεις περιεργεια να καταλαβεις πως ακριβως συμβαινει οτι συμβαινει και τους κανονες του κοσμου αυτου. Τα εμαθες ολα στο πρωτο μερος. Σου λυθηκαν οι βασικες απορριες.

Οποτε ειναι πολυ δυσκολο σε αυτο το παιχνιδι να σε "μαγεψει" οπως σε μαγεψε το πρωτο. Παρολαυτα κανει πολυ φιλοτιμες προσπαθειες θεωρω, και δεν επαναπαυεται, αλλα τολμαει και περνει ρισκα, και προσπαθει να δωσει νεους κανονες, νεες εμπειριες και να προσφερει ουσια με τον τροπο του.

Ειναι σε ολα τα επιμερους κομματια του σαφεστατα βελτιωμενο απο το πρωτο, ιδιως οσον αφορα το design και το accessibility, αλλα σιγουρα εστιαζει περισσοτερο στους χαρακτηρες αυτη τη φορα και οχι στον κοσμο του. Το οποιο ειναι και λογικο.

2. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (25-08-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Τέλος και από εμένα! καταρχήν μιλάμε για ένα καταπληκτικό παιχνίδι που δίκαια ακούγονται τόσο καλά λόγια παντού.
    Σίγουρα δεν με μάγεψε όπως το πρώτο αλλά είναι αυτό που αναφέρει στο παραπάνω ποστ ο Δημήτρης..
    40+ ώρες με πήρε να το τερματίσω αλλά ασχολήθηκα κυρίως με main missions μιας και δεν μου έκανε κλικ να ασχοληθώ με δευτερευουσες από το πρώτο.

Σίγουρα GOTY contender αλλά το δικό μου GOTY είναι το Clair Obscur..

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Καποια απο τα side quests στο Death Stranding 2 ειναι πολυ καλα να ξερεις. Το λεω για οποτε σου ερθει να παρεις μια γευση στο μελλον.

BTW και για εμενα το Clair Obscur ειναι το GOTY μου μεχρι στιγμης για διαφορους λογους, που δεν εχουν μονο να κανουν με την ποιοτητα του ως παιχνιδι.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ναι κάποια στιγμή ίσως το μέλλον να το τσεκάρω Δημήτρη, την δεδομένη στιγμή δεν με τράβηξε για παραπάνω εξερεύνηση και ήθελα να δω απλά την ιστορία.
    Επειδή κάποιους χαρακτήρες θεωρώ πως δεν τους ανέπτυξε όσο θα έπρεπε ίσως να κρύβονται μέσα σε side quests παραπάνω πληροφορίες
    Spoiler!
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Eτσι ειναι και τα side quests. Και εχουν διαφορες εκπληξεις μεσα. Αν ποτε εχεις ορεξη το εχεις στα υποψιν.

7. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (27-08-2025)

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Πλατίνα από εμένα. Λίγο του ότι είχα χρόνο το έλιωσα! 160 ώρες περίπου τα έκανα όλα πήγα παντού, μπορώ να πω πως το κατά ευχαριστήθηκα!
    Σκέφτηκα να πλατιναρω και το 1 αλλά πολλά τα χιλιόμετρα δεν άντεξα!
    Παιδιά άψογο σε όλα για εμένα! Ο Kojima αν παρατήσει τα games θα λείψει πολύ!

9. The Following 4 Users Say Thank You to balabanis For This Useful Post:

Christos33 (31-08-2025),mihalis13 (30-08-2025),obione (30-08-2025),Valkyre (04-09-2025)

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Bookmarks

Bookmarks