cocous (01-03-2023)
Ήθελα να ξερα πραγματικά πως το σκέφτηκαν το θέμα με το Horizon, νομίζω ότι θα το παρατήσω το παιχνιδι, αυτό το τόσο σκαρφάλωμα είναι πραγματικά ότι χειρότερο. Προσπάθησα να παιξω τώρα πάλι κάνα 20πτο, σε κάποια φάση σε κάτι σχοινιά έπεσα και έχασα, και άντε πάλι από την αρχή... Άντε γεια λεω... Απογοήτευση μέγιστη. Κατα τη γνώμη μου αυτή η βαθμολογία που έχει στο metacritic είναι τρομερά υψηλή. Απορώ δλδ πέρα από τα γραφικά και τον κόσμο του Horizon τι μπορεί να ευχαριστιέται κάποιος. Ακόμα και οι μάχες τελικά είναι λίγο κάπως. Χίλιες φορές παιχνίδια με όπλα πιστόλια κτλ, παρά το τόξο.
Τουλάχιστον ας βάζανε πιο ταιριαστό τίτλο, Horizon Climb of the Mountain πχ (χαχα, τωρα ειδα το αναφερει και ο Error Flynn)
PDS (07-03-2023)
Παντως στο skyrim (PSVR1) το τοξο δουλευε τελεια (ήταν απολαυστικες οι μαχες με αυτον τον τροπο, τοσο που μονο αυτο χρησιμοποιουσα στην VR version). Πιστευω οτι προβλημα εδω ειναι οτι το χρησιμοποιεις ουσιαστικα μονο σε αυτη την συγκεκριμενη μορφη μαχης. Δεν υπάρχουν ραντομ encounters.
Προσπαθω να το τελειωσω, αλλα μου φαινεται αρκετα κουραστικο για τους λογους που εχουν προαναφερθει. Νομιζω οτι ειμαι προς στο τελος.
Το EDGE πιστευω θα του δωσει 3 ως 6.
.
gonzalez (07-03-2023)
Για τις ρυθμισεις δεν ξερω το εχει αναφερει κανεις ? μπορεις να πειραξεις τις ρυθμισεις ωστε αμα σε κουραζει η αναρριχηση βαζεις climbing multiplier x2.0 και ετσι χρειαζεται πιο μικρες κινησεις ,
και μια αλλη επιλογη για auto climbing rotate που βοηθαει , επισης να μην μπορεις να πεσεις απο σχοινια οπως λες, ειναι στα accesibility options.
ετσι γινεται πολυ πιο ευκολο πιστευω γιατι διαφορετικα ειναι για πολυ τεντωμα ναι χαχα.
gonzalez (07-03-2023)
PDS (07-03-2023)
Το τελείωσα χθες. Σε γενικές γραμμές θα το χαρακτήριζα αδιάφορο με κάποιες οκ στιγμές. Σίγουρα έχει πέσει δουλίτσα άλλα όπως έχω ξαναγράψει κάποιες επιλογές τους δεν τις καταλαβαίνω.
Θα έλεγα ότι ένα ταλαντούχο στούντιο σε άλλου είδους παιχνίδια, αναλώθηκε στο να εξυπηρετήσει - και όχι πολύ καλά - το VR μέσο (και όχι το VR μέσο να εξυπηρετήσει το παιχνίδι) σε αχαρτογράφητα νερά για τους ίδιους, απλά για να ικανοποιήσει η Sony το κοινό ότι έβγαλε ένα από τα σημαντικά ip της στο VR.
Θα τολμούσα να πω οτι το Βatman VR το έκανε ίσως πιο καλά αυτό στο PSVR1 και ας προερχόταν απο studio εκτός της Sony.
Η αλληλεπίδραση υπάρχει αλλά είναι ανούσια. Για πoιο λογο να παρω το σφυρί και να σπασω τα πιάτα για 3η, 4η, 5η φορα σε ένα ραντομ τραπέζι; Επίσης το κάναμε αρκετά μεγάλο το game απλα για να λέμε οτι το κάναμε. Σκαρφάλωνε επι 7-10 ωρες, ορίστε το μεγάλο game που ήθελες στο VR
Δεν ξέρω, Θα ξαναπώ οτι ήταν ευκαιρία να δούμε μια νέα ιδέα απο το studio που έκανε το The persistence.
Διαβάζω οτι σε άλλους αρέσει στο resetera, ίσως κατάφερε να εντυπωσιάσει τους νέους σε VR. Νομιζω οτι όσοι έχουν παίξει λίγο παραπάνω VR αντιλαμβανόμαστε τον φθηνό τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να εντυπωσιάσουν.
.
tomic20 (11-03-2023)
Με τεράστια έκπληξη βλέπω ότι το EDGE του έδωσε 8/10. Όσο έβαλε και στο Resident Evil 4.
Το EDGE γενικά το εμπιστεύομαι πολύ και το 8 ειναι πολυ καλο σκορ. Πραγματικά με ιντριγκαρει να διαβάσω το κείμενο.
Γενικα οι εντυπώσεις που διαβάζω για το παιχνίδι δεν ειναι τοσο κακές όσο οι δικές μου ή του Βασίλη παραπάνω. Και αυτό μου έκανε έτσι και αλλιώς εντύπωση. Αλλα 8 απο το EDGE. Wtf.
.
Bookmarks