.
Testbed η Guerilla οπως παντα σε θεματα νεας τεχνολογιας.Για να δουμε.
PDS (08-01-2022)
Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακομα για το παιχνιδι, οποτε ας μεινουμε λιγο παραπανω στο hype.
Απο developer της guerilla, που δεν εχει δουλεψει πανω στο συγκεκριμενο αλλα προφανως το εχει δει.
.
Leon_DiZ (06-01-2022)
Κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι κορυφη στον τεχνικο τομεα καθως η guerilla δεν εχει απογοητευσει ποτε σε αυτο τον τομεα αλλα μαλλον επειδη εχει ωριμασει πολυ σαν studio κατι μου λεει πως θα ειναι και δυνατος συνολικα σαν τιτλος. Θα μας κανει και εμας που δεν ειμαστε πολυ του vr να το σκεφτουμε σοβαρα ποια καποια στιγμη...
PDS (01-06-2022)
79% στο metacritic
https://www.metacritic.com/game/play...f-the-mountain
Να πω την αλήθεια μου περίμενα ένα 75 και ελεγα να κανω χθες την προβλεψη. Οταν βλεπω climbing στο VR δεν πειθομαι γενικα.
Παντως ειναι καλο σκορ και ειμαι σιγουρος οτι οσον αφορα το immersion το παιχνιδι ειναι 10/10.
Eurogamer review: Horizon Call of the Mountain review - a visually spectacular introduction to the PSVR2
.
Valkyre (23-02-2023)
^^ Πολυ ωραιο βιντεο, μου αρεσε που εκαναν την αναλυση on the go. Πραγματικα πλεον η τεχνολογια επιτρεπει πανεμορφα παιχνιδια. Μπορει να μην φτανουν PS5 2d επιπεδα αλλα ξαναλεω το leap απο το PSVR1 μοιαζει 2 γενιες μπροστα...
PDS (23-02-2023)
Αρχίζει και μου αρέσει περισσότερο το Horizon όσο προχωράω. Έτσι όπως έβλεπα τις μάχες στα βίντεο μου φαινόταν άθλιες αλλα δεν είναι τόσο κακές. Βσκ ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό μου με αυτό το παιχνίδι, scale! Τα τεράστια βουνά, ρομποτς κτλ.
Το climbing ειναι το βασικό αρνητικό του παιχνιδιού και έχει πολύ από αυτό δυστυχώς.
.
Εχουν παρει κάποιες περίεργες αποφάσεις για αυτό το game. Εντυπωσιακο το scale αλλα το ΑΑ που έχουν χρησιμοποιήσει σαν να θολώνει κάπως περίεργα την εικόνα και ίσως χάνει το βαθος του το 3d κάπως; Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το AA.
Επίσης, νομίζω οτι γενικά προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους νέους σε VR με την αίσθηση του κενού ,οταν σκαρφαλώνεις δλδ, ο οποιος μηχανισμος για κάποιον που έχει συνηθίσει να παίζει σε VR δεν του προκαλει την ίδια αισθηση πλέον. Το νιώθεις κάπως ''φθηνό''.
Γενικα τα climbing mechanics ειναι μια gimmick επιλογη για το VR. Προσωπικα όταν βλεπω κάτι τέτοιο σκέφτομαι οκ δεν έχουν καλές ιδέες. Καταρχας ειναι ο πιο ευκολος τροπος να καταστρεψεις το immersion αφου οκ το να πατας στο έδαφος και να μην περπατας κανονικα μπορείς να το χωνεψεις γιατι... πατας στο έδαφος, αλλα πως θα χωνεψεις το να κρεμιεσαι απο καπου χωρις να αισθάνεσαι καμια δύναμη να σε τραβάει προς τα κατω.
Και μιλαμε για πολυ σκαρφαλωμα!
Δεν μου αρέσει το παιχνιδι και δεν το προτείνω γενικότερα σε αυτη την τιμη. Δεν βλεπω να αλλαζει η αποψη μου μεχρι το τελος.
Το studio για μένα είναι πολύ ικανό αλλα το παιχνίδι που ειχαν φτιαξει ηταν roguelike σε κλειστους διαδρομους και αιθουσες...
Κριμα που δεν τους αφησε η σονυ απλα να πειραματιστουν με ενα νεο ip.
.
Ναι . . . δυστυχώς και για μένα είναι τίτλος που σκέφτομαι να τον παρατήσω.
Εντυπωσιακός, τεχνικά άψογος κλπ κλπ αλλά είναι βαρετό το παιχνίδι σαν παιχνίδι παιδιά.
Κανονικά θα έπρεπε να το λένε Climb of the mountains ... πόσο σκαρφάλωμα όμως ;
Εκ των υστέρων, κακώς έκανα και πήρα τα bundle με το παιχνίδι αυτό.
Αλλά οκ ας μη γκρινιάζω . . .
Δε το προτείνω γενικώς γενικά.
Ίσως να προχωρήσω με Resi8 να ισιώσω.
Θα ειχαμε παρει 2 pavlov με το 50αρακι
Ερχεται και η σειρα του!
.
Είναι τόσο καλό το Pavlov?
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
cocous (01-03-2023)
Bookmarks