-
Εχουν παρει κάποιες περίεργες αποφάσεις για αυτό το game. Εντυπωσιακο το scale αλλα το ΑΑ που έχουν χρησιμοποιήσει σαν να θολώνει κάπως περίεργα την εικόνα και ίσως χάνει το βαθος του το 3d κάπως; Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το AA.
Επίσης, νομίζω οτι γενικά προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους νέους σε VR με την αίσθηση του κενού ,οταν σκαρφαλώνεις δλδ, ο οποιος μηχανισμος για κάποιον που έχει συνηθίσει να παίζει σε VR δεν του προκαλει την ίδια αισθηση πλέον. Το νιώθεις κάπως ''φθηνό''.
Γενικα τα climbing mechanics ειναι μια gimmick επιλογη για το VR. Προσωπικα όταν βλεπω κάτι τέτοιο σκέφτομαι οκ δεν έχουν καλές ιδέες. Καταρχας ειναι ο πιο ευκολος τροπος να καταστρεψεις το immersion αφου οκ το να πατας στο έδαφος και να μην περπατας κανονικα μπορείς να το χωνεψεις γιατι... πατας στο έδαφος, αλλα πως θα χωνεψεις το να κρεμιεσαι απο καπου χωρις να αισθάνεσαι καμια δύναμη να σε τραβάει προς τα κατω.
Και μιλαμε για πολυ σκαρφαλωμα!
Δεν μου αρέσει το παιχνιδι και δεν το προτείνω γενικότερα σε αυτη την τιμη. Δεν βλεπω να αλλαζει η αποψη μου μεχρι το τελος.
Το studio για μένα είναι πολύ ικανό αλλα το παιχνίδι που ειχαν φτιαξει ηταν roguelike σε κλειστους διαδρομους και αιθουσες...
Κριμα που δεν τους αφησε η σονυ απλα να πειραματιστουν με ενα νεο ip.