-
Marvel's Spider-Man-2 (2023)
Τελος κι απο εμενα, το παιχνιδι κατα την ταπεινη μου γνωμη εχει το καλυτερο single player campaign απο τα open world της Sony. Με διαφορά κιολας. Οι βασικες αποστολες (που ειναι και πολλες, μιλαμε για χορταστικοτατο main κομματι) ειναι ενα υπερθεαμα και η μια καλυτερη απο την αλλη. Απιθανα setpieces, καταιγιστικη δραση και καποια πιο ησυχα/narrative κομματια που κι αυτα ομως εχουν δραση. Δεν βαριεσαι ουτε ενα δευτερολεπτο. Φοβερο επιτευγμα να ειναι απο την αρχη μεχρι το τελος τοσο καταιγιστικο.
Το combat κομματι στο ιδιο μοτιβο με βελτιωσεις αλλα και αρκετα πιο challenging απο το πρωτο, εχει bosses και στιγμες που δυσκολευτηκα. Χωρις αναβαθμισεις και leveling up δεν βγαινει τοσο ευκολα οσο το προηγουμενο, έπαιζα στη μεση δυσκολια.
Αυτο που το αφηνει λιγο πιο πισω στα δικα μου ματια γενικα σαν open world προιον σε σχεση με αλλα exclusives ειναι ξεκάθαρα ο κοσμος. Το traversing ειναι απολαυση αλλα αυτος καθεαυτος ο κοσμος ειναι διαδικαστικος. Για να ειμαι βεβαια και δικαιος θεωρω οτι παιζει ρολο και το συμπαν αυτο αλλα και ο χαρακτηρας του spiderman. Πιστευω οτι δυσκολευεται σε αυτο το κομματι η Insomniac γιατι δεν υπαρχει το υποβαθρο για το συγκεκριμενο verse/χαρακτηρα για πολλα πολλα gameplay elements περα απο το action κομματι και το traversing. Βλεπω ας πουμε συγκρισεις με το Arkham verse της Rocksteady και οτι το spiderman ειναι το καλυτερο superhero game ever. Για μενα δεν ειναι γιατι το Batman μπορει να εχει υποδεεστερο main κομματι αλλα ειναι πιο πληρες σαν open world προιον, βοηθαει το setting, ο χαρακτηρας και εν γενει το verse αυτο. Εχουν προσπαθησει ατο spiderman να βαλουν ποικιλια στα side στο gameplay κομματι αλλα δεν πειθουν και δεν παιζουν το ιδιο καλα γιατι τα αισθανεσαι «φορετα» και οχι οργανικα και believable.
Συνολικα ενα φανταστικο παιχνιδι για το ειδος του που αν το δεις σαν ενα superhero προιον ανεξαρτητως φορμα ειναι μαλλον ο,τι καλυτερο.
Το παιχνιδι μαλλον θα γινει το best selling exclusive ever για την Sony οποτε η συνεχεια ειναι δεδομενη.
-
Έχω φτάσει στην τελευταία αποστολή από προχθές !!!
Το θέμα είναι που οκ σου το λέει κιόλας πως hey now is your last chance to update etc before this mission etc etc
και εγώ άρχισα να βολοδέρνω δεξιά και αριστερά και να κάνω side missions γενικά να παίζω ρε παιδί μου .
Με έκανε το παιχνίδι να θέλω να παίζω , να θέλω να μην τελειώσει τώρα .
Λογικά θα το τελειώσω το απόγευμα που θα γυρίσω . Το μόνο που μου έκανε κάπως είναι ότι άργησα κάπως να συνηθίσω τον Νέο Ήρωα .
Μου έκανε κάπως που δεν είχα τον προηγούμενο χαρακτήρα που τον είχα λιώσει στο 1 παιχνίδι
-
The Following User Says Thank You to obione For This Useful Post: