-
Ο ανθρωπος αυτος πραγματικα αδικειται... ειναι η φωνη της αληθειας και της λογικης... ευτυχως που τουλαχιστον τον πηρε το IGN και βγαζει κατι εστω με εμμεσο τροπο γιατι ειναι κριμα το καναλι του να ειναι τοσο μικρο ακομα απο συνδρομες.
-
The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:
-
Dead Space (2023)
Εχω φτασει περιπου στη μεση του παιχνιδιου, υπόδειγμα ενος remake ειναι το πρωτο σχολιο που μου βγαινει. Εχει γινει εκπληκτικη δουλεια σε τομεις που επρεπε για να μπορεσει να σταθει στο 2023, το shooting ειναι πολυ πιο ευελικτο, τα zero gravity κομματια εχουν επανασχεδιαστεί, ο Isaac εχει φωνη και προσωπικοτητα, το USG Ishimura ειναι πια ενα interconnected περιβαλλον, δεν αισθανεσαι δλδ οτι ειναι απλα levels που μεταφερεσαι απο το ενα στο αλλο.
Η ατμοσφαιρα εχει διατηρηθει στο ακεραιο, βοηθανε βεβαια οι φωτισμοι πια παρα πολυ αλλα και ο ηχος που ειναι εκπληκτικος στο remake. Εχουν χρησιμοποιησει τις νεες τεχνολογιες για να βελτιωσουν το προιον και να το φερουν στο σημερα με λιγα λογια, οχι απλα για gimmicks.
Το μονο αρνητικο (σε πολλα εισαγωγικα) ειναι οτι το παιχνιδι δεν ρισκαρει σε κατι σε σχεση με το original, ειναι υπερβολικα πιστο. Οχι οτι με χαλαει μιας και καταληγω στο οτι μαλλον ετσι προτιμω τα remakes ( οπως και το Demon’s souls ηταν αναλογη φαση), απλα καποιος που το σκεφτεται να το παρει το πιο τιμιο ειναι να το ξερει.
Οποιος περιμενει δλδ treatment αναλογο των Resi remakes, δεν ειναι τετοια περιπτωση.
Απο τη μια το απολαμβανω οσο δεν παει, απο την αλλη ειναι λιγο ανησυχητικο οτι τα παιχνιδια που εχω απολαυσει περισσοτερο σε αυτη τη γενια ειναι 2 remakes.
Η εγω εχω γινει γεροπαραξενος η η νεα γενια δεν μου εχει προσφερει αυτα που περιμενα μεχρι στιγμης.
-
-
Κι εγω το παιζω ειμαι chapter 4 επι του παροντος και ειναι εκπληκτικο remake πραγματικα.
Το παλιο το εχω παιξει αλλα δεν θυμαμαι τιποτα, ουτε level designs ουτε τιποτα. Θυμαμαι απλα οτι μου αρεσε πολυ.
Το παιχνιδι λοιπον εχει εκπληκτικη ατμοσφαιρα και τα γραφικα του ειναι υπεροχα. Ο ηχος, ιδιως η 3D audio επιλογη ειναι θεσπεσια και συμβαλλει μεγιστα στην εμπειρια του τιτλου.
Χαιρομαι παρα πολυ που ο Issac πλεον μιλαει και δεν ειναι ενα αδιαφορο μουγκο και ανεκφραστο avatar (γενικα απεχθανομαι μουγκους πρωταγωνιστες). Το gameplay ειναι απολαυστικοτατο, με σωστα shooting mechanics (ακους resident?
) και αρκετη ποικιλια απο νεα mechanics που συνεχως αναβαθμιζουν την εμπειρια προσφεροντας καινουργιες επιλογες στον παικτη.
Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα, δεν ξερω κι εγω ποσο καιρο ειχα να παρω παιχνιδι της ΕΑ λολ...