Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 61 to 80 of 91

Thread: Grand Theft Auto VI (2025+)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Γενικα καλο ειναι να μην ξεκιναμε με γνωμονα να ψαξουμε να βρουμε αν τυχον εκοψαν ή εραψαν καπου. Εγω ποτε δεν το κανω. Δεν εχει νοημα. Τωρα αν μου το πετανε στη μαπα ξεκαρφωτα ε προφανως και αντιδρω. Αλλα νομιζω οι συγκεκριμενοι ξερουν τι θα κανουν οποτε δεν με ανησυχει οτι θα κανουν κατι που θα βγαζει ματι.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Πολύ σωστά μιλάς σοφέ γέροντα Δημήτριε.

Μη ξεχνάμε και το πιο απλό.. μπορεί απλά το άρθρο που ανέβασα να λέει μπούρδες! Θα το ξέρουμε όταν με το καλό το πιάσουμε στα χέρια μας.

3. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (10-12-2024)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Προσωπικά στο GTA θέλω να βλέπω την καφρίλα που έχει και να μην γίνει λίγο πιο RDR…
    Πχ τον Trevor τον απόλαυσα και όταν το πρωτοέπαιξα και τώρα πρόσφατα πριν 1.5 χρόνο που ξαναεπαιξα το παιχνίδι. Ναι μαλακάς σας χαρακτήρας, δεν θα ήθελα να γνωρίσω έναν τέτοιο άνθρωπο ποτέ μου αλλά στο σύμπαν του GTA για εμένα ήταν τοπ.
    Οπως αντίστοιχα και το RDR δεν θα ήθελα να γίνει GTA…
    Χρειάζονται και παιχνίδια κάφρικα, χωρίς ίχνος σοβαρότητας…
    Ελπιζω να συνεχίσουν έτσι…

Βέβαια αν είναι παιχνιδαρα ο,τι ύφος και να έχει θα το απολαύσω
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Το προβλημα μου με την καφριλα ειναι (δικο μου χουι αυτο) οτι οσο πιο φωτορεαλιστικο ειναι κατι, δεν μπορει να ξεφευγει τελειως απο τα ορια μιας Α πραγματικοτητας διοτι τοτε, στα δικα μου ματια, το φωτορεαλιστικο με το υπερβολικο μπλεκονται μεσα μου και μου σπανε το immersion. Να δωσω ενα λιγο εντονο παραδειγμα για να γινει ισως πιο κατανοητο το προβλημα μου, δεν μπορω ας πουμε σε ενα παιχνιδι σαν το Gran Turismo με φωτορεαλισμο να μου βαλουν μεσα μια Delorean απο το Back to the Future που να μπορει να πεταει μεσα στις πιστες.

Η υπερβολη και η καφριλα λειτουργουν πολυ πιο ευκολα σε ενα stylized κοσμο που καλλιτεχνικα εχει μια μικρη χροια "καρτουνιστικης" απεικονησης. Το εκανε αυτο το GTA σε μεγαλο βαθμο παλια, αλλα τωρα εχει φτασει σε επιπεδα τρομακτικου φωτορεαλισμου που δεν μπορω να μην θελω να ειναι λιγο πιο grounded.

Name
    Δημήτρης

Επίσημο: Καθυστερεί το GTA 6, αυτή είναι η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του!

Το GTA 6 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά το 2025, όπως αναμενόταν. Η Rockstar Games ανακοίνωσε με μια σύντομη ανάρτηση στα social media πως ο αναμενόμενος τίτλος θα κυκλοφορήσει τελικά στις 26 Μαϊου του 2026! Η εταιρεία αναφέρει πως «λυπούμαστε που θα έρθει αργότερα απΆ όσο περιμένατε. Το ενδιαφέρον και η αγωνία για το νέο Grand Theft Auto είναι γνωστή σε όλη την ομάδα μας. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό και την υπομονή σας, όσο εργαζόμαστε να ολοκληρώσουμε το game. Με κάθε παιχνίδι που κυκλοφορούμε, στόχος είναι να προσπαθούμε και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας και το GTA 6 δεν αποτελεί εξαίρεση. Ελπίζουμε για την κατανόησή σας καθώς χρειαζόμαστε παραπάνω χρόνο να παραδώσουμε το επίπεδο ποιότητας που αναμένετε και αξίζετε. Περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερα σύντομα». Grand Theft Auto VI is now set to release on May 26, 2026. - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Games/News/episimo-kathysterei-to-gta-6-auti-einai-i-nea-imerominia-kykloforias-tou/94665.html

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/episimo-kathysterei-to-gta-6-auti-einai-i-nea-imerominia-kykloforias-tou/94665.html

Απλα σκεφτομαι ποσοι devs παιχνιδιων του 2025 αναστεναξαν απο ανακουφιση και ποσοι devs του 2026 αναστεναξαν απο απογοητευση...

7. The Following 4 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (03-05-2025),mihalis13 (02-05-2025),obione (02-05-2025)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Οπως τα λες, τουλαχιστον τωρα ανακοινωσαν ημερομηνια οποτε μπορουν να κανονισουν τις κυκλοφοριες τους οι υπολοιποι χωρις τον γολγοθα που τραβηξε ολη η βιομηχανια φετος με την rockstar να το εχει αφησει φλου στο 2025.
    Απλα ολο το επομενο καλοκαιρι δεν θα κυκλοφορησει τιποτε αλλο

9. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

panos74gr (08-05-2025)

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Μεταξύ μας όταν ανακοίνωσε η bungie ότι θα κυκλοφορήσει το marathon το Σεπτέμβρη ήμουν πλέον σίγουρος ότι το gta πάει για βαθύ 2026 καθώς ήταν απίθανο να μην γνώριζε η Sony για το delay. Βέβαια έτσι όπως είναι το marathon δεν σώζεται με τίποτα. Στα του gta τώρα το ζήτημα είναι η τιμή. Αν χτυπήσει τα 90 η 100 τη βάψαμε. Θα δώσει κατευθύνσεις

11. The Following User Says Thank You to nikosarg For This Useful Post:

panos74gr (08-05-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ με το Marathon όχι, αλλά όταν είδα Ghost Of Yotei Οκτώβριο λέω "ωχ, αυτοί ή κάτι ξέρουν ή θα φάνε τα μούτρα τους" Γιατί αν εβγαινε GTA6 θα εβγαινε Οκτώβριο-Νοέμβριο κάτι που σίγουρα θα επηρέαζε τις πωλήσεις του Ghost
    Spoiler!

13. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

panos74gr (08-05-2025)

Name
    Δημήτρης

Πραγματικα του χρονου για 2-3 μηνες εκει γυρω απο την κυκλοφορια του GTAVI δε θα κυκλοφορησει ΤΙΠΟΤΑ.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (05-05-2025),Slay (06-05-2025)

Name
    Δημήτρης

Ετσι για παρηγορια μας πεταξανε αυτο

ΒΤW το τρεηλερ λεει captured on PS5.
    Just saying...

Name
    Δημήτρης

Στο επισημο site εχουν ανεβασει 70 φωτογραφιες απο το παιχνιδι που βγαζουν ματια πραγματικα...

Ολα ειιναι θεμα χρηματων απλα...

https://www.rockstargames.com/VI/downloads/screenshots

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πράμα που έκανε 13 χρόνια να δημιουργηθεί θα κάνει κάτι λιγότερο από 100ρικο.

Το περιμένω πως και πως, ελπίζω να είναι όλα όπως πρέπει και αρμόζει.

Name
    Δημήτρης

Δεν νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολλια οτι θα θεσει νεα "δυστυχως" στανταρντς... θα αποτελει μια δικη του κατηγορια απο μονο του.

Και λεω δυστυχως διοτι προφανως και θα το χαρουμε ανεπαναληπτα, αλλα το να περιμενουμε η βιομηχανια και οι υπολοιποι να ανταποκριθουν αναλογως θα ειναι βλακωδες και καταστροφικο.

Και δυστυχως επειδη πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι ο περισσοτερος κοσμος ειναι απλα ηλιθιος ή βαριεται να σκεφτεται καποια πραγματα λιγο πιο μεθοδικα ή απλα θελει να το παιζει ηλιθιος (υπαρχουν πολλοι και απο αυτους), τα συγκριτικα μεταξυ GTAVI και αλλων ΑΑΑ παιχνιδιων θα δινουν και θα παιρνουν για χρονια. Τι κι αν διατυμπανιζει ολη η βιομηχανια οτι ηδη τα πραγματα και οι απαιτησεις εχουν ξεφυγει τελειως απο τον ελεγχο, τωρα με το GTAVI θα ερθει και το κερασακι.

Που το δυσκολο μωρε να δινουμε 2 δις δολλαρια και 13 χρονια αναπτυξη για καθε παιχνιδι εκει εξω? Σιγα το πραγμα... θελω σε καθε παιχνιδι η συσκευασμενη μπυρα να εχει ρεαλιστικα fluid physics αλλα και φυσαλιδες μεσα που αναβλιζουν (οντως υπαρχει στο GTA6 αυτο )

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Προσωπικά δεν έχω την απαίτηση για τέτοια μπατζετ απο κανένα γκειμ. Αλλα θεωρώ οτι αυτό το παιχνιδι, οσον αφορα καθαρά τον τεχνικό τομέα (και οχι τις επιμέρους λεπτομέριες πχ η μπύρα κτλ, περισσότερο εδώ αξίζει να δούμε πως καταφέρνει να σηκώνει όλες αυτες τις λεπτομέριες το απλό ps5 ταυτόχρονα στην οθόνη σου), καθρεπτίζει τόσο τις πραγματικές δυνατότητες αυτών των κονσολών όσο και την γενικότερη αδυναμία αυτης της γενιας να δώσει κατι ουσιαστικό (σε άλμα γενιάς) σε current gen.Το οποίο κατε εμέ αποτελεί επιλογή και οχι ακριβώς αδυναμία. Το GTA φαίνεται ενα κλασικό πραδοσιακό console game (μοιάζει περισσότερο με exclusive game). Πουσάρει τις δυνατότητες της παρούσας γενιάς, δινοντας κάτι που δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε στην προηγούμενη.

To παιχνίδι δείχνει τοσο εξωρπαγματικό, γιατί ακριβώς δεν έχει σε αυτην την γενιά ανταγωνισμό. Στην προηγούμενη για παράδειγμα η σονυ είχε ήδη πιεσει τα ορια πριν το RDR2. Το οποίο φαινόταν πανέμορφο, αλλά οχι και τοσο μπροστά απο παιχνιδια οπως το Uncharted 4 κ.α, τα οποία ειχαν προηγηθεί και εντυπωσιάσει. Με ένα ανάλογο μπατζετ με το uncharted 4 θα μπορούσες να έχεις σήμερα σε ενα semi open κοσμο με ανάλογα γραφικά (άν οχι ανωτερα σε πιο linear λογικη). Αντι για αυτό βλέπουμε την σόνυ σιγά σιγά να πας πασάρει το αναμενόμενο αφήγημα για την λιγότερη εμφαση στα γραφικά απο δω και στο εξής. Τα γραφικά όμως δεν είναι κάποιου είδους φετιχ. Μπορουν να σου προσφέρουν νέες εμπειρίες. Μεγαλύτερο immersion. Νεας γενιάς content.
    .

21. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

mihalis13 (07-05-2025)

Name
    Δημήτρης

Διαφωνω. Αλλα οκ τα ιδια θα ξαναλεμε.

Τα γραφικα αυτα του GTA6 αν τα δει κανεις ως μεμονωμενη εικονα εδω και εκει, δεν εχουν καμμια "εξωπραγματικη" διαφορα μπροστα σε ενα Assassins Creed Shadows. Τονιζω. Ως μεμονωμενη εικονα εδω και εκει. Και τα 2 μπορουν να δειξουν απιστευτα αληθοφανη και φωτορεαλιστικα.

Η διαφορα του GTA ειναι οτι εχει τοση πολυ μικρολεπτομερια στα παντα και τοσα πολλα assets που δεν εχει αντιπαλο απο κανεναν. Εσυ Βαγγελη μπορει να λες οτι οι επιμερους λεπτομεριες δεν παιζουν τοσο ρολο και διαφωνω απο ολες τις αποψεις σε αυτο. Ολη αυτη η μικρολεπτομερια (που τεραστιο κομματι αυτης δεν γινεται καν αντιληπτο στον παικτη παρα μονο αν δει καποια βιντεο που επισημαινουν αυτες τις λεπτομεριες) ειναι που στο τελος δημιουργει ενα οπτικο αποτελεσμα που οχι μονο δειχνει να μην εχει ψεγαδια, αλλα ταυτοχρονα φανταζει ακομα πιο εντυπωσιακο απο οτι φαινεται σε μια απλη εικονα. Οι μικρολεπτομεριες ειναι που θα κανουν τον κοσμο να φαινεται ζωντανος και αληθινος και αυτο θα κανει το παιχνιδι να ειναι ακομα πιο εντυπωσιακο στα ματια σου. Επισης τι θεωρειται "μικρολεπτομερια"? Που αρχιζει και που ξεκιναει? Ειναι μικρολεπτομερια τα απολυτως ρεαλιστικα εφφε λασπης ας πουμε ή το θεωρουμε κατι βασικο? Ο ρεαλιστικος ιδρωτας των χαρακτηρων? Ο αερας? Οι απειρες διαφημιστικες πινακιδες και ολα τα αγαθα και προιοντα που ειναι αποκλειστικα κατασκευασμενα για ενα κοσμο ενος παιχνιδιου ολα με το καλλιτεχνικο κομματι τους? Ειναι κυριολεκτικα ατελειωτη η λιστα. Δες μεσα στο μπακαλικο ποση μικρολεπτομερια υπαρχει σε ετικετες διαφορετικα προιοντα, μικρες πινακιδουλες παντου, ενας θεος ξερει ποσα textures και assets δημιουργηθηκαν. Δεν ειναι οτι ειναι next gen textures. Ειναι οτι ειναι 1 εκατομμυριο διαφορετικα textures. Ξερεις ποσο διαφορετικο θα ηταν σε κινηση αυτο το τρεηλερ αν δεν υπηρχαν ολα αυτα τα συστατικα και ας μην τα αντιλαμβανομαστε ολα?

Κατα την αποψη μου δεν ειναι θεμα τεχνικης ικανοτητας του δημιουργου τοσο, οσο απυθμενοι οικονομικοι ποροι και χρονος αναπτυξης προκειμενου να ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα. Ειναι πραγματικα τοσο μα τοσο απλο. Ας διναμε 2 δις στην Naughty Dog και τοτε θα κριναμε αν και κατα ποσο ειναι τεχνικη ικανοτητα της Ροκσταρ ή οχι.

Οι πραγματικες δυνατοτητες ενος συστηματος ειναι αρρικτα συνδεδεμενες με το ποσο χρονο και ποσα λεφτα ειναι διατεθιμενος καποιος να δωσει. Και κανεις δεν μπορει να δωσει τα λεφτα που δινει η Ροκσταρ. Επισης να θυμισουμε οτι το παιχνιδι κυκλοφορει και στο... Xbox Series S.... και δεν θα με πεισει κανενας ποτε οτι αν ηθελαν να το βγαλουν και σε προηγουμενη γενια (κουτσα και στραβα εννοειται) δε θα μπορουσαν...

Οσον αφορα στο οτι "μας δινει κατι το οποιο δεν μπορουσαμε να εχουμε την προηγουμενη γενια" συγνωμη αλλα περα απο το καθαρα οπτικο κομματι, τιποτα απο οτι εχουν δειξει οσον αφορα gameplay κλπ δεν ειναι κατι το οποιο δεν μπορει να τρεξει με χειροτερα γραφικα σε προηγουμενη γενια κονσολων ή τελωσπαντων αν αυτο ειναι το κριτηριο για να θεωρηθει κατι οτι αξιζει να ειναι μονο σε αυτην την γενια, τοτε εχουμε και αλλα τετοια παραδειγματα μπολικα.

Δεν μπορει ενα παιχνιδι που ειναι σε αναπτυξη 13 χρονια και κοστισε 2 δις να ειναι ξαφνικα η αποδειξη του τι ειναι next gen και τι δεν ειναι... ή τουλαχιστον αν ειναι τοτε να συνοδευεται και απο τις αναλογες προυποθεσεις που απαιτει για να συμβει αυτο.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δημήτρη, αν πας στο thread του trailer 2 του GTA6 στο resetera κ.α θα δεις τους περισσοτερους να αναρωτιούνται πως αυτο το παιχνιδι τρεχει σε ps5. Αν πας τωρα στο αντίστοιχο νημα του Assassins Creed shadows δεν θα βρεις πιθανοτατα κανενα τετοιο ποστ. Και θα ελεγα οτι ουτε σε αντιστοιχο νημα του RDR2 δεν θα δεις να συμβαινει κάτι τέτοιο, γιατί ακριβώς δεν εμοιαζε με θαυμα οπτικά το RDR2 οπως μοιαζει να ειναι το GT6.

Το Assassins Creed shadows παντως ειναι το πρώτο current gen assasin αν θυμάμαι σωστά. Το οποίο επιτέλους (φτάνοντας στο τέλος της γενιάς) φαίνεται να εκμεταλέυεται κάπως περισσότερο την κονσολα. Και αυτό το αναφέρω γιατί δεν μιλάμε για τον κανόνα εδώ. Ο μεσος ορος παιχνιδιων αυτης της γενιας είναι ακομα Ps4 quality games.

Δεν ειπα οτι δεν παιζουν ρολο οι επιμερους λεπτομέρειες. Παιζουν τεραστιο ρολο στο immersion, αλλα ξεχωρα απο αυτο (το οποιο οντως ειναι θεμα μπατζετ) ο κόσμος που βλέπεις, τα πολύγωνα που σηκώνει κάθε σκηνή, ο φωτισμός-textures βρισκονται σε αλλο λεβελ στο GTA6. Και αυτο δεν ειναι θεμα μπατζετ αλλα φοκους στην κονσολα για να παρεις το μεγιστο απο αυτην. Απο την ND θα το ειχαμε δει ήδη αυτό και απο Guerilla και απο άλλα studios της Sony, αν μιλούσαμε για την παλιά σονυ που θα επαιζε με τα ορια δυνατοτητων της κονσολας. Τα σονυ στουντιος δεν ειναι τυχαια κομπαρσος (οσον αφορα αυτο το κομματι), οπως εχω ξαναπει, σε αυτη τη γενια. Αυτο αποτελει επιλογη (μεχρι σημερα που μιλαμε) για μενα, αλλα το λενε και οι ιδιοι πλεον σε καθε ευκαιρια, δεν ξερω τι αλλο χρειαζομαστε να ξέρουμε. Νομιζω οτι τα ματια μας φτανουν, αλλα το λενε και οι ιδιοι. Μακάρι να ξυπνήσουν προς το τέλος.

Οι πόροι παιζουν μεγάλο ρόλο και ειναι ευδιάκριτο το που και σε τι, αλλα κατα την γνώμη μου εδώ ειναι θέμα optimization. Ειναι αυτο που πάντα βλεπαμε απο τις κονσολες. Ξεφευγει και σε μπατζετ αλλα και τεχνικά το παιχνιδι. Ειναι δυο διαφορετικά πράγματα. Αλλο το ποσο πλουσιο φαινεται το αποτελεσμα λογω των διαφορετικών textures και άλλο το ποσο unreal φαίνεται (δεν είναι) οσον αφορα το poly count etc.

H ND μας ειχε συνηθίσει σε τέτοιες επιμερους λεπτομεριες απο το TLOUS 2. Δεν ειναι τοσο μακριά αυτό ουτε τοσο εξωγηινο. Δεν ειναι οτι δεν μπορει να το κάνει και στο ps5. Εχει το μπατζετ. Απλα η ροκσταρ μπορει να το κανει σε scale τεραστιας πολης ή και πόλεων. Η ΝD μόνο linear design οπως αυτο του TLOUS 2. αλλα δεν το κανει ουτε αυτο.

ΥΓ. Ρε συ αληθεια πιστευεις οτι το GTA6 μπορει να τρεξει στην προηγουμενη γενια;
    .

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα, φρέσκα νέα σήμερα:

(ο κόσμος έχει τις ίδιες οπτικές παρατηρήσεις με εμάς στο φόρουμ όπως και αμφιβολίες-αμφισβητήσεις για το αν είναι/δεν είναι το υλικό που είδαμε από base PS5/PS5 Pro/Τούμπανο PC)

"Inevitably, plenty of chatter immediately ensued, some of it lauding the incredible amount of detail on display, some of it frantically sharing screen captures of Jason's rippling torso, and some of it casting doubt on the little note at the end of the trailer claiming it was all captured on PS5. At the very least, people speculated, Rockstar must have surely meant PS5 Pro? "

και η συνέχεια, επίσημη από Ροκσταρ που εκπλήσσει ευχάριστα

"But the developer has now moved to quell any lingering doubts, suggesting that, yes, everything we saw in its most recent trailer was indeed generated by Sony's now nearly five-year-old console, and all of it was in-game. "Grand Theft Auto 6 Trailer 2 was captured entirely in-game from a PlayStation 5," the studio confirmed in a statement shared on social media, "comprised of equal parts gameplay and cutscenes."

https://www.eurogamer.net/rockstar-s...TgkajAkbDAkaDA.

25. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

PDS (08-05-2025)

Name
    Δημήτρης

Βαγγελη οτι θεωρεις οτι η γεωμετρια του κοσμου, ο φωτισμος του και ολα αυτα τα συναφη που εχουν να κανουν με "optimization" δεν ειναι θεμα budget/χρονου αλλα απλα "focus στην κονσολα" μου φαινεται λιγο κουφο και δεν εχω να σχολιασω κατι παραπανω η αληθεια ειναι.

Πραγματικα θελω να μου εξηγησεις αφου ηταν θεωρητικα ολα τοσο απλα και ευκολα και το μονο που χρειαζοταν ηταν focus στην κονσολα και ενα optimization οπως τα παλια καλα χρονια, τι στο καλο κανουν 13 χρονια εκει στην Ροκασταρ και που πανε ολα αυτα τα δυο δις. Eτσι οπως τα λες, μοιαζει σαν ή να εννοεις οτι τα παλια χρονια τα παιχνιδια εκαναν τοσο χρονο για να βγουν ετσι optimized ή οτι η Ροκσταρ ειναι τοσο αχρηστη που της πηρε τοσο χρονο και χρημα για κατι το οποιο ηταν συνηθισμενο σε προηγουμενες γενιες.

Γιατι αν εννοουμε οτι η ολη φαση για το βασικο οπτικο αποτελεσμα του GTA6 ειναι 100 εκατομμυρια ξερω γω και τα υπολοιπα 1,900 εκατομυρρια ειναι οι μικρολεπτομεριες, τοτε κατι δεν μου βγαινει καλα στον υπολογισμο εμενα προσωπικα. Υποψην τα 100 εκατομμυρια budget ειναι σχεδον απροσπελαστο ποσο για το 90% των devs εκει εξω.

Επισης διατυμπανιζαμε τον γαμηστερο SSD της Sony (ακομα και σε σχεση με του ΧΒΟΧ), αλλα εφοσον το παιχνιδι βγαινει σε ενα xbox series S αντιλαμβανομαι οτι ουτε η Ροκσταρ εκμεταλλευεται πληρως τις δυνατοτητες του PS5...

ΥΓ: Προσωπικα Λευτερη δεν εχω καμμια αμφιβολλια οτι ειναι in game, ο κοσμος εχει ξεχασει οτι το Red Dead Redemption 2 οταν βγηκε με τα γραφικα αυτα που ειχε ετρεχε στο ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ σε native 4K αναλυση.
    YΓ2: Το μονο μου προβλημα ειναι τα 30 fps. Δυστυχως πλεον δεν μπορω να τα ξανασυνηθισω και εχω κανει τεραστιες προσπαθειες για αυτο. Θελω να ελπιζω τουλαχιστον σε ενα 40 fps mode, ξεροντας οτ το 60 ειναι πολυ δυσκολο αν και... 4Κ στο RDR2 που δεν το περιμενε κανεις...

Name
    Δημήτρης

Εξαισια τα σχολια απο το DF προφανως αλλα με αστερισκο οτι ακομα δεν εχουμε δει gameplay επι τοις ουσιας. Ειναι δεδομενο οτι τα cutscenes εχουν (οπως σε ολα τα παιχνιδια) καλυτερο φωτισμο και αλλα εφφε απο οτι στο κανονικο gameplay. Μενει να δουμε σε τι βαθμο. Βεβαια η Ροκσταρ, παραδοσιακα, δεν εχει μεγαλες διαφορες μεταξυ cutscene και gameplay.

Mερικα quotes απο τα σχολια τους που νομιζω τα λενε λιγο-πολυ ολα:

"This is what infinite money can buy you"

"All this tech was designed to run specifically GTA6 and just GTA6. Designing all this technology for just ONE specific game"

"This is the product of an extraordinary amount of resources."

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Βαγγελη οτι θεωρεις οτι η γεωμετρια του κοσμου, ο φωτισμος του και ολα αυτα τα συναφη που εχουν να κανουν με "optimization" δεν ειναι θεμα budget/χρονου αλλα απλα "focus στην κονσολα" μου φαινεται λιγο κουφο και δεν εχω να σχολιασω κατι παραπανω η αληθεια ειναι.
    https://pbs.twimg.com/media/GqRTxoTW...jpg&name=large
    Σε αυτήν την εικόνα, παρατηρείς μπατζετ ή optimisation;

Εγω βλεπω πουσαρισμα του poly count σε άλλα λεβελς, φωτισμού σε άλλα λεβελς κ.α
    Το μπατζετ εχει να κανει με το γεγονος οτι δεις 100δες διαφορετικες τετοιες εικονες στο συγκεριμενο παιχνιδι. Εννοω να ειναι διαφορετικες η μια απο την αλλη οσον αφορα τον πλουτο των assets (διαφορετικοί NPCs, διαφορετικά ρούχα, διαφρετική βρωμιά πίσω στο τζάμι, το μαλλί του οδηγού θα μεγαλώσει και θα θέλει κούρεμα, τέτοια πραγματα).
    Κάλλιστα, θα μπορούσε η σονυ να φτιαξει ενα first party game με μονο αυτους τους χαρακτήρες στο αυτοκινητο, σεμι οπεν, με το 1/100 του κοντεντ του GTA6, που να δειχνει και ανωτερο οπτικα.

Ασε που αν στην τελική έκδοση έχει και το RT που ειδαμε θα με κουφάνει, σε φάση δυσκολέυομαι να το πιστεψω, γιατί το να ζορίζονται τα παιχνιδια να έχουν RT και να έχει το GTA στο απλο ps5, αν αυτο δεν ονομαζεται optimisation τοτε τι.Παρ,'ολα αυτα κρατώ τις επιφυλάξεις μου. Και χωρίς το RT πάλι μου μοιάζει για παραδοσιακό optimised console game.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πραγματικα θελω να μου εξηγησεις αφου ηταν θεωρητικα ολα τοσο απλα και ευκολα και το μονο που χρειαζοταν ηταν focus στην κονσολα και ενα optimization οπως τα παλια καλα χρονια, τι στο καλο κανουν 13 χρονια εκει στην Ροκασταρ και που πανε ολα αυτα τα δυο δις. Eτσι οπως τα λες, μοιαζει σαν ή να εννοεις οτι τα παλια χρονια τα παιχνιδια εκαναν τοσο χρονο για να βγουν ετσι optimized ή οτι η Ροκσταρ ειναι τοσο αχρηστη που της πηρε τοσο χρονο και χρημα για κατι το οποιο ηταν συνηθισμενο σε προηγουμενες γενιες.
    Aπλά νομίζω το σκεφτεσαι λίγο άσπρο ή μαυρο. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Εδώ το μπατζετ δινει την άνεση στην ροκσταρ να ξεζουμίσει το μηχάνημα ακόμα περισσότερο. Σου λεει να αυτές ειναι οι δυνατότητες της κονσολας. Αλλα οχι δεν μπορουν να το κανει και η ND.
    Για μενα για παραδειγμα ακομα και τωρα δουλειες οπως το rope και το facial animation της ND ειναι ακομα αλλο λεβελ. Και εκει χρειαστηκε χρήμα. Μπορουν να το κάνουν και να ξεπεράσουν την ροκσταρ σε καποιους τομεις, αλλα επιλέγουν να μην.

Το μπάτζετ φαίνεται που ειναι βοηθητικό συγκεκριμένα, αλλά ακομα και εκεί το optimisation δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε. Δηλαδή το χρήμα φαίνεται στην μπύρα, φαίνεται στο πλαδαρο μπράτσο της γυναικας που κουνιέται. Αλλα ολα αυτα για να τα ενσωματωσεις στο game χρειάζεσαι μεν χρόνο και χρήμα, αλλά και να σπρώξεις την κονσόλα οσο γίνεται. Ειναι και τεχνικός τομέας το ανθρακικό στην κοκα κόλα, αλλά είναι και μπατζετ.

Επισης διατυμπανιζαμε τον γαμηστερο SSD της Sony (ακομα και σε σχεση με του ΧΒΟΧ), αλλα εφοσον το παιχνιδι βγαινει σε ενα xbox series S αντιλαμβανομαι οτι ουτε η Ροκσταρ εκμεταλλευεται πληρως τις δυνατοτητες του PS5...
    Δεν εβαλα στην κουβεντα τον SSD της σονυ, γιατι πιστευω οτι δεν θα φτασουμε ποτε εκει. Τσαμπα τον ενσωματωσε κατ εμε. Ειναι τοσο πισω αυτη η γενια σε σχεση με προηγουμενες που πλεον περιμενουμε να δουμε τα θαυματα απο τους third party. Για να μην πω οτι απο την MS παιζει να εχουμε δει ανωτερο οπτικο τομέα. Αλλα ναι για μενα ειναι συγκεκριμενος ο λογος επιλογης της σονυ για ανωτερο SSD. Πιστευε οτι εκει θα κανει την διαφορα η γενιά. κάτι που οπως ειπα και πριν και άλλη φορα, δεν θα το δουμε ποτε να αξιοποιειται. Δυστυχως. εκτος αν αλλαξουν τοσο πολυ τα πλανα τους και επιστρεψουν στην κανονικοτητα.
    .

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks