Για πολλά χρόνια ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι ήταν το GTA V (ονλινε και campaign).
Τώρα κανά δυο-δυόμιση χρόνια (ίσως και λίγο παραπάνω; ) έχει σπάσει σε ξεχωριστά παιχνίδια.
Για πολλά χρόνια ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι ήταν το GTA V (ονλινε και campaign).
Τώρα κανά δυο-δυόμιση χρόνια (ίσως και λίγο παραπάνω; ) έχει σπάσει σε ξεχωριστά παιχνίδια.
22 ωρες στο youtube, 86 εκ. προβολες.
Παρανοια. Θα πουλαει μεχρι το 2040 κι αυτο.
Δεν τρελαινομαι για τα παιχνιδια της rockstar, ειδικα με το gta, να πω βεβαια οτι τα γραφικα για open world παιχνιδι ειναι ο,τι καλυτερο εχουμε δει μεχρι στιγμης.
Επισης ρε παιδια sorry δεν μου φαινεται τοσο υπερβολικο να ανακοινωνεται ενα τετοιο project 2 χρονια πριν τη κυκλοφορια.Μιλαμε για το πιο εμπορικο franchise στην ιστορια των videogames, η αναμονη ειναι τεραστια, πανε 10 χρονια. Εδω αδιαφορα projects ανακοινωνονται οχι 2 αλλα 4 και 5 και 6 χρονια πριν. Για την βαρυτητα του και για την αναμονη που υπαρχει θεωρω οτι ειναι ενας οκ χρονος. Φερνω δλδ τον εαυτο μου στην θεση των fans (μιας και εγω δεν οπως ειπα), μετα απο 10 χρονια θα ηθελα να το δω ακομα κι αν ειναι 2 χρονια πριν.
Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι αν αυτιο κυκλοφορουσε το gta6 χωρις το παραμικρο τρεηλερ ή screenshot θα πουλαγε οτι θα πουλησει και τωρα! Οκ ισως χρειαζοταν λιγο word of mouth για τους αμυητους, αλλα με τον Α ή τον Β λογο θα πουλαγε σχεδον το ιδιο.
Βασικα νομιζω οτι η Ροκσταρ δεν βιαζεται και την βολευει μια χαρα να αυξηθει κι αλλο η βαση χρηστων ps5 και xbox και να ειμαι ειλικρινεις πιο πολυ σε αυτο πονταρει με αυτα τα τρεηλερ λολ. Σαν να λεει «αρχιστε να μαζευετε τα λεφτακια μας». Πιστευω οτι οταν θα κοντευει η κυκλοφορια του παιχνιδιου θα αυξηθουν σημαντικα οι πωλησεις κονσολων.
To DF μιλαει για Raytracing Global Illumination και reflections και και και της παναγιας τα ματια..
ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αξιζει να το ακουσετε παντως. Λενε πολλα ωραια και επισης αναρωτιουνται πως τα καταφεραν.
Το είδα εχτές αργά βράδυ.
Με λίγα λόγια, Money talks Bullshit walks.
ΥΓ: Έχω δει και ένα άλλο βίντεο με έναν τύπο που πατάει pause και σου δείχνει λεπτομέρειες που δεν πιάνει εύκολα το μάτι, όπως διαμερίσματα στα κτήρια που βλέπεις άτομα μέσα να βλέπουν τηλεόραση, στην παραλία πόσα διαφορετικά -ταυτόχρονα- interactions μεταξύ των NPCs, θαλάσσιες χελώνες και καρχαρίες και γενικώς της Παναγιάς τα μάτια.
Εννοείτε θα έχει πολλά από αυτά μέσα lol
https://youtube.com/shorts/RS9dL-o5p...mxqdQ-DavM8hj9
FurionMike (07-12-2023),Valkyre (07-12-2023)
Οταν διαπιστωνεις οτι φτασαμε στο σημειο τα παιχνιδια της Rockstar και δη τα GTA να ειναι λιγοτερο "υπερβολικα" απο την πραγματικοτητα...
Ας τολμήσει και (αν έχει / που δεν έχει τα χρήματα για μεγάλους δικηγόρους που μπορούν να παραθέσουν επιχειρήματα έναντι της Ροκσταρ) με συνοπτικές διαδικασίες ο δικαστής θα απορρίψει την υπόθεση.
Ως legal case δεν στέκει.
Ειναι που δεν ψοφαει για προβολη και προσοχη το συγκεκριμενο.. «ατομο»..![]()
ΩΧ... Αν πέσει και εδώ το βρωμόχερό τους, τη βάψαμε...
https://comicbook.com/gaming/news/gt...er-minorities/
'Η θα παιξουμε μπαλα επι ισοις οροις ή δεν θα παιξουμε μπαλα καθολου.
Και για να προλαβω, κι εγω θα ηθελα οι writers του GTA να ειναι λιγο πιο συμμαζεμενοι, αλλα γενικα, οχι για συγκεκριμενες κοινωνικες ομαδες. Αν εχω γενικα ενα "παραπονο" απο το GTA (το οποιο δεν εχω καθολου στο RDR2) ειναι οτι η σατιρα παραγινεται και με βγαζει εκτος πραγματικοτητας του παιχνιδιου.
Παραδειγμα: Ο Trevor απο το GTAV.
Με κουρασε η φαση με αυτον σε βαθμο ενοχλησης. Καποιοι κανουν λες και ειναι οτι πιο κουλ εγινε ποτε στον κοσμο του GTA και στα δικα μου αυτια αυτο ακουγεται nerdy αζ φακ. Αυτο που μου γυρναει τα ματια αναποδα ειναι που δηθεν παρουσιαζεται σαν ενας χαρακτηρας με τρομερο βαθος και οτι somehow "i didnt get it"... χεσε μας ρε Νταλαρα...
Ναι θα ηθελα το GTAVI να μην το ξεφτυλισει, αλλα προφανεστατα θελω να παιξει μπαλα επι ισοις οροις με οτι αποφασισει να κανει. Οχι με υποδειξεις και με περιορισμους μην ταχατες μου καποια κοινωνικη ομαδα γινει offend. Ειμαι πολυ περιεργος να δω την αποδοχη του σημερινου κοσμου γενικοτερα σε ενα GTA... απο την αλλη μπορω να καταλαβω γιατι ενας μεγαλος CEO να γυρισει σε ενα τραπεζι και να πει: "λιγο χαλαρα με τους Χ γιατι εδω μιλαμε για εσοδα δισεκατομμυριων και δεν θελω να τα χασουμε επειδη εγινε σουσουρο και βγηκαν με τις τσουγκρανες οι χωρικοι οξω"... Κι εσυ το ιδιο δεν θα ελεγες ρε συ Μανωλη? Προφανως και δεν θελω να συμβει αλλα μπορω να καταλαβω πολυ καλα τον λογο για τον οποιο μπορει να συμβει. Καλυτερα σου λεει μονομερη λογοκρισια παρα να χασω τα ταληρα...
Ελπιζω γενικα παντως να ερθει πιο πολυ στην πιο σοβαρη και ψαγμενη σατιρα του RDR2 και ισως την σοβαροτερη ιστορια αυτου, παρα να το ξεφτυλισουν στην υπερβολη.
drifterx (10-12-2024)
Δημήτριε θα διαφωνήσω λιγάκι μαζί σου όσον αφορά τη σάτιρα του gta.
Αυτό το ανόθευτο, ηλίθιο ώρες ώρες, αλλά to the point σατιρικό χιούμορ που κόβει σαν ξυράφι το θεωρώ το holy grail της βιομηχανίας. Εάν το νερώσουν και αυτό, ζήτω που καήκαμε.
Τώρα όσον αφορά τον CEO, θα σου πω το εξής:
Όσα παιχνίδια πήγαν να περάσουν αυτά τα μηνύματα, μαιμουνίαρικα και υποχθόνια, έφαγαν τα μούτρα τους. Οι πωλήσεις τους δεν ήταν το αναμενόμενο και πολύς κόσμος (από τη ραχοκοκαλιά του κοινού τους) τους γύρισε την πλάτη.
Εγώ θεωρώ ότι αν είναι μάγκας, θα αφήσει στην άκρη αυτές τις μαλακίες, θα παραδώσει αυτό που ξέρουμε και που αγαπάμε, και αυτό θα είναι κάτι που θα εκτιμηθεί από τους gamers. Γιατι?? Γιατί έχουμε κουραστεί να βλέπουμε αυτό το μαγείρεμα στα παιχνίδια που αγαπάμε!
Last edited by drifterx; 10-12-2024 at 13:44.
mihalis13 (10-12-2024)
Δεκτη η διαφωνια και την καταλαβαινω μιας και ο κοσμος ισως αναζητα το GTA για την υπερβολη αυτη καθεαυτη. Δεν με ενοχλει η σατιρα του GTA στο μεγαλυτερο μερος της, ισα ισα μου αρεσει και καταλαβαινω τον λογο υπαρξης της. Απλα σε ορισμενα σημεια και σε καποιες υπερβολες με βγαζει εκτος immersion να το πω. Μου αρεσει περισσοτερο το σοβαροτερο υφος του RDR2. Προφανως και δεν θελω το GTA να γινει RDR αλλα θα ηθελα να το πλησιασει λιιιιιγο παραπανω. Το θεωρω ψιλοδεδομενο οτι το παιχνιδι θα ειναι σταθμος.
Τωρα απο εκει και περα περι CEO κλπ δεν ξερω Μανο... τα λεφτα ειναι πολλα και δεν νομιζω οτι με το να ρεγκουλαρουνε τη σατιρα απο το 10 στο 8 ξερω γω προς καποια "ευαισθητη" κοινωνικη ομαδα, οτι ρισκαρουν να τους φαμε λαχανο. Πολυ πιθανον να μην παρουμε χαμπαρι οτι το εχουν κανει και αρα να μην ανοιξει ρουθουνι καθως ποτε δεν θα μαθουμε αν κοψανε ή δεν κοψανε κατι.
Στο γενικο πλαισιο της... "επιλεκτικης λογοκρισιας" προφανως και ειμαι κατα και συμφωνω μαζι σου. Αλλα νομιζω οτι δυσκολα θα παρουμε χαμπαρι αν οντως εφαρμοσαν κατι τετοιο. Δεν ειναι ηλιθιοι πιστευω.
drifterx (10-12-2024)
Ναι σωστά, έτσι όπως το περιγράφεις είναι πιθανό να συμβεί και να μην καταλάβουμε κάτι... Το ελπίζω.
Από την άλλη αν δω να χρησιμοποιούνται pronouns ΧΩΡΙΣ να σατιρίζονται, ε θα σιχτιρίσω!
Γενικά με τα pronouns περιμένω πολλά πράγματα από αυτούς, έχει πολύ χωράφι να οργώσουν!!
Valkyre (10-12-2024)
Bookmarks