Results 1 to 20 of 136

Thread: Battlefield 2042

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned Forum GOD psx3's Avatar

Πραγματικά μάστιγα από το BR template να γίνεται inject με το στανιό παντού...

Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλά έχω την εντύπωση ότι το online MP στις κονσόλες -για τους παλιούς- έπιασε το peak του πριν μια δεκαετία (2011) και έκτοτε είναι σε καθοδική πορεία (ξαναλέω: για τους παλιούς, όχι για τους νέους/πιτσιρικάδες που λιώνουν το Fortnite και σία).

Τι να πρωτοαναφέρω; Gears of War; Battlefield; Uncharted; Όλα (σαν MP) είχαν τρελή απήχηση στον μαγικό αριθμό... 3 (έτος 2011 ξαναλέω)! Έκτοτε σταθερά καθοδική πορεία (λόγω περίεργων αλλαγών στο gameplay που ξενερώνουν τους βετεράνους της εκάστοτε σειράς).

Ξέρω δεν θα συμφωνήσουν πολλοί, αλλά θα το πω εγώ, αφού δεν το λέει κανείς άλλος: βγάλτε ρε φούστηδες τα παλιά ορθόδοξα MP σε remastered μορφή! Η MS κάτι ψιλοέκανε με το GoW3 MP και το fps boost στα 60 fps.

Προσωπικά θα πλήρωνα και native version για κανά UC3 MP @ 60 fps... και εγώ και αρκετοί άλλοι που δεν έχουμε τίποτα να μας κάνει engage όπως τον παλιό καλό καιρό που δούλευε υπερωρίες η κονσόλα και έπεφταν βολίδα τα invites.

Τι να τα κάνω και τα party chat (πλέον και με "safe space" functions για τους ευαίσθητους 20άρηδες) και τα accolades και ένα σωρό άλλα "next-gen" (or not...) functions στο OS, αν δεν έχω ένα (MP) παιχνίδι της προκοπής για μένα και την παρέα μου... πραγματικά το θέλουμε αρκετοί (θα μπορούσα να ποστάρω PSN messages για του λόγου το αληθές), αλλά δεν βγάζει κανείς τίποτα για το εν λόγω κοινό/target group.

Μιλάμε για την απόλυτη ξενέρα να θες να λιώσεις την κονσόλα και να μην σου δίνουν λόγους.

Εταιρίες όπως η Blizzard μπορεί να μην είναι της προτίμησής μου (βάσει υποκειμενικού gaming γούστου), αλλά πραγματικά/αντικειμενικά τους σέβομαι για κάποιες (fanservice) κινήσεις τους: είτε είναι το WoW Classic, είτε το Diablo 2 Remastered (αφού σου λέει το Diablo Immortal στοχεύει σε νεανικό, mobile-oriented/phone-tapping κοινό, πάρτε κι εσείς οι παλιοί ένα κοκαλάκι να γλείψετε!).

Αυτό το απλό, απλούστατο πράγμα (με μηδαμινό ρίσκο/κόστος) γιατί δεν το κάνουν και άλλες εταιρίες, οέο; Έχουμε πήξει στα SP remasters (που στην τελική είναι "one and done" experiences) και σε MP (που είναι φτιαγμένο να σε κρατάει με τις ώρες, ειδικά αν υπάρχει καλή παρέα) δεν βγαίνει κανά remaster να χαρούμε κι εμείς, να πάνε και ταμείο οι εταιρίες...

Μόνο Battle Royale και looter shooters θα τρώμε στην μάπα πλέον; Τι να πω, απογοήτευση και τα λεφτά θα συνεχίσουν να παραμένουν ερμητικά κλειστά στο πορτοφόλι.

Χορτάσαμε από ινοβέησο/νεωτερισμούς (τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα), για να λιμπιζόμαστε τα παλιά παιχνίδια σε remastered μορφή... ειλικρινά το λέω.

ΥΓ: Σόρρυ για το (semi-offtopic) mini rant, αλλά πήρα έμπνευση/αφορμή από Lef!
    Last edited by psx3; 17-11-2021 at 12:07.

Bookmarks

Bookmarks