Τι να πω βρε παιδιά.

Προφανώς έχουμε διαφορετικές "αναγνώσεις" (ερμηνείες αν θες) Λεωνίδα γι' αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζεις "πληροφορίες". Βάζω τα εισαγωγικά γιατί κατ' εμέ δεν είναι πληροφορίες για την κινητικότητα ολόκληρου στούντιο.

Απεναντίας οι ανακοινώσεις ζήτησης εργασίας το αντίθετο μου δείχνουν: ότι απαιτούνται νέα άτομα για ένα συγκεκριμένο τομέα (multi) και μέχρι εκεί.

Χρησιμοποιώ την φράση "και μέχρι εκεί" για να υποδηλώσω ότι τα δεκάδες επί δεκάδων άτομα μέσα στην ND.........τι;
Όλοι εργάζονται στο multi ή/και στο "όχι 1 προς 1" re-remake LoU 1;

Ε, τότε για εμένα σημαίνει ότι η ND δεν εργάζεται πυρετωδώς, αλλά ένα τμήμα της.
Και το υπόλοιπο τμήμα τι κάνει;

Ή έστω τι έχει διαρρεύσει ότι κάνει;

Θα φτάσουμε τέλη 2022, άντε πες αρχές 2023 και τι; Η ND θα έχει να επιδείξει ένα multi για LoU II / PS4;;;
Α, ναι, και το re-remake LoU 1 ώστε να το milkάρουμε μέχρι θανάτου α) βγάζοντας το και σε PC, β) να εκμεταλλευτούμε το hype (και τούμπαλιν) της αναμενόμενης για την εορταστική περίοδο της τηλεοπτικής σειράς;

Δεν ξέρω, αλλά εμένα όλα τα παραπάνω μου προκαλούν ένα αδιάφορο χασμουρητό. ΟΚ, προσωπικά γούστο είναι αυτό, αλλά ρε συ Sony/ND δώσε καμιά πληροφορία περί νέου πρότζεκτ για το PS5.