^^ Μια χαρα ολα αλλα το πρωτο Λευτερη δεν υπηρχε περιπτωση να το αποδεχθει η συντριπτικη πλειοψηφια. Μιλαμε για 2022-3, δηλαδη 1-2 χρονια μετα την κυκλοφορια του PS5. Δεν θα μπορουσε να το δεχθει αυτο η κοινοτητα. Αν μιλαγαμε για release, ναι εκει ισως δεν σηκωνε τοσες αντιδρασεις.

Αλλα ακομη και ετσι... εχουν αλλαξει τα πραγματα ρε συ. Επι εποχες GOW2 δεν ειχαμε remasters, upgrades κλπ. ηταν αγνωστες εννοιες. Οποτε ο κοσμος δεν παραπονιοταν γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε καν προηγουμενο. Τωρα που αυτα τα πραγματα εχουν γινει στανταρ, δεν μπορεις να γυρισεις και να πεις "οριστε παρε λιγο μεγαλυτερη αναλυση και off you go...". Δεν σε παιρνει. Θα μου πεις "γιατι σε παιρνει να χρεωνεις δεκαευρο οπως με το Tsushima?" και η απαντηση ειναι και για εμενα επισης οχι.

Εγω δεν το κοιταξα το θεμα απο την σκοπια της βιομηχανιας ή της Sony. Το κοιταξα απο πολυ συγκεκριμενο πρισμα το οποιο οσο μεγαλωνω, δυσκολευομαι να βλεπω την μια να πραττω ετσι και την αλλη γιουβετσι και να κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου. Χαλιεμαι που το GOW δεν ειναι PS5 exclusive αλλα ισως για πολυ πολυ περισσοτερο κοσμο να εφερε χαμογελο στα χειλη τους σε μια δυσκολη περιοδο.