Page 4 of 32 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 61 to 80 of 637

Thread: PlayStation Studios |OT|

  1. #61
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    31,230
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Ολα αυτα που αναφερεις ομως Λευτερη ειναι πραγματα που εχουν συμβει ειτε εδω και πολλα χρονια ηδη ειτε ανα τις γενιες. Θελω να πω δεν ειναι φιλοσοφια που αλλαζει τωρα οπως αναφερουν δηθεν οι φημες. Και καποια στουντιο τα αφησαν να φυγουν, πηραν ομως καποια αλλα, και ταυτοχρονα επεστρεψαν και καποιοι παλιοι.

    Θα συμφωνησω οτι δεν εγιναν επιτυχημενες κινησεις παντα αλλα απο την αλλη η Σονυ εξακολουθουσε να παιρνει ρισκα με νεες δουλειες καθολη τη διαρκεια της ζωης του ps4.

    Μην ξεχναμε ολοι μας εδω μεσα διναμε διθυραμβους για την τελευταια χρονια ζωης του ps4. Οποτε τα παραπονα τα δικα σου σχετικα με τα arcade υφιστανται εδω και πολλα χρονια και ειναι κατι που σε θυμαμαι να το λες απο ps3 εποχης.

    Κακα τα ψεμματα καποια genres εχουν χασει την αιγλη τους (fighting/racing) χωρις να δικαιολογω να μην γινονται επενδυσεις αλλα απο την αλλη μπορω να καταλαβω το shift of focus.

    Το Returnal παντως ειναι ακριβως αυτο που συζητας ΑΑΑ arcade παραγωγη. Δεκτο οτι δεν σου αρεσει αλλα ειναι ακριβως αυτο το οποιο συζητας.

    Δεν βλεπω αλλαγη στρατηγικης σε σχεση με οτι εκαναν επι εποχης ps4 και θα ελεγα στο περισσοτερο μερος της ζωης του ps3.

    Ειδαμε πολλες προσφατες παραγωγες που δεν πιστευω θα τις εκανε αλλη εταιρεια (οχι Νιντεντο). Πχ Death Stranding, Dreams, Returnal κλπ.

    Εχει σιγουρα αλλαξει η φιλοσοφια τους, αλλα οχι τωρα, και θεωρω οτι σε μεγαλο βαθμο ειναι σημεια των καιρων και φυσικης εξελιξης του μεσου.

    Δεν θελω με αυτο να πω οτι δεν εχουν θεση τα arcade ετσι; Ουτε καν. Μην το παρεξηγησεις. Απλα δεν βλεπω ουσιαστικη αλλαγη καθως τεινουν να υπονοουν αυτες οι φημες. Θα δουμε εδω θα ειμαστε να τα πουμε.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

    Brazhlias (12-04-2021),mihalis13 (11-04-2021)

  3. #62
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10,673
    PSN ID
    Lefteris_X

    Default

    Κάτσε ρε συ, πως το λες "έχουν χάσει την αίγλη τους";

    Το παράδειγμα/επιχείρημα που λέγεται Νιντεντο δεν καταλαβαίνω γιατί το προσπερνάμε;

    (EDIT: το 1ο λάθος/επιχείρημα, όπως λέω στο επόμενο ποστ μου, κάπως κατάφερα ο βλάκας να το σβήσω και δεν θυμάμαι τι είχα γράψει λολ).

    - 2o λάθος: ΔΕΝ είναι η Νιντέντο μαέστρος (είναι σαφώς, αλλά αλλού το πάω), η Σονυ και η ΜΣ ΔΕΝ ενδιαφέρονται να παράξουν τέτοια παιχνίδια.

    *τα λάθη δεν είναι δικά σου Δημήτρη, αλλά η γενικότερη ψυχολογία που επικρατεί.

    Θέλουν και δεν ασχολούνται Σονυ/ΜΣ (ας εστιάσω στην Σονυ ώστε να είμαι οντοπικ).

    Ποια εταιρεία δεν επιθυμεί παραπάνω χρήμα;

    Χρήμα που βγάζει ζεστό και με τσουβάλι η Νιντέντο.

    Ποιο λοιπόν είναι το επιχείρημα των μεγαλοστελεχών της Σονυ απέναντι στην ερώτηση "γιατί δεν βγάζετε arcade platform AAA, να βγάλετε λεφτά με το τσουβάλι, ΧΩΡΙΣ να σταματήσετε τα blockbuster AAA; Γιατί αφήνετε ΟΛΟ το χρήμα των καταναλωτών που επιθυμούν τέτοια παιχνίδια, και ενώ παλαιότερα τα προσφέρατε, εδώ και 12 περίπου χρόνια παραδώσατε όλο τον κλάδο στη Νιντεντο;"

    Ε, δεν υπάρχει απάντηση με επιχείρημα.

    Απλώς "γιατί έτσι αποφασίσαμε".

    Το παραπάνω χρήμα όλοι το επιθυμούν.

    Όσο για το returnal, είναι ένα οπτικό-mess-festival, ένα mayhem-από-εφφέ, κάτι το οποίο ΠΟΤΕ δεν μου άρεσε.
    Αν ήταν coin-op, ναι, θα άξιζε να ασχοληθείς ρίχνοντας 2-3 κέρματα και μέχρι εκεί. Θα θαύμαζες τον τεχνικό τομέα για 2-3 κέρματα διάρκεια και μετά θα ξαναπήγαινες να παίξεις Golden Axe, Cadillacs n Dinosaurs, The Punisher, Amazing Spiderman, Turtles, Final Fight κλπκλπ.

    Τυχαίο είναι ότι 3rd party στούντιο αρχίζουν και βγάζουν remake των παλιών arcade; (δεν βγάζουν νέα arcade με ΑΑΑ παραγωγή όμως όπως η Νιντεντο, γιατί άραγε; )

    Η ποικιλία που φέρει έξτρα χρήμα, είναι επιτακτική.

    Βγάζε χρήματα με το τσουβάλι κυρία Σονυ με άψογα arcade platform AAA (βλέπε Νιντεντο) και παίρνε αυτά τα τσουβάλια χρημάτων, δώστα στα blockbuster στούντιό σου και άσε τα στούντιο να ΞΕΦΥΓΟΥΝ εντελώς στις blockbuster παραγωγές.

    Win-Win δεν είναι;


    *και ναι, από τα μέσα/τέλος της ζωής του ΠΣ3 τα φωνάζω αυτά, σωστά θυμάσαι.
    Last edited by Lefteris_X; 11-04-2021 at 15:50.

  4. #63

    Default

    δλδ δεν εβγαλαν τα knack στην προηγουμενη γενια? το sackboy και το ratchet δεν ειναι ουσιαστικα τα πρωτα της exclusive αυτη τη γενια? Ακομα και το spiderman τι ειναι? Αν πρεπει να εχουν παραπονο καποιοι με το ps5 ειναι αυτοι που περιμενουν τα πιο σοβαρα ΑΑΑ παιχνιδια που καθυστερουν οπως το horizon και το gow...

    Νομιζω οτι ξερουν πολυ καλυτερα απο εμας τι παιχνιδια πουλανε στο playstation...και η λογικη σου ειναι εντελως λαθος...

  5. #64
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10,673
    PSN ID
    Lefteris_X

    Default

    Το Spiderman δεν είναι arcade platform. Είναι arcade sandbox beat 'em up (είδατε όταν έχουν ξεχαστεί επί πολλά χρόνια οι όροι τι γίνεται; ), χώρια ότι είχε στοιχεία "στησίματος" του χαρακτήρα (στολές, γκατζετάκια) με τα οποία δεν ασχολήθηκα ούτε μισό δευτερόλεπτο (είναι εντελώς εκτός της arcade φιλοσοφίας). Εντούτοις εκτίμησα το παιχνίδι, το τερμάτισα και πήρα πλατίνα (ζήτημα στη ζωή μου να έχω πάρει 2-3 πλατίνες, πέραν των Telltale παιχνιδιών).


    Το Knack (όπως και το Knack 2 που επίσης τερμάτισα) είναι ο ορισμός του "ωθώ το παιχνίδι να είναι μέτριο". ¶ριστος τεχνικός τομέας, αλλά δεν είχε καθόλου, μα καθόλου, την αίσθηση των pure fun arcade: δεν έχει μουσική που σου μένει στο μυαλό (βλέπε πολλά παλιά καλά arcade), δεν έχει χαρούμενα animations, ώρες ώρες πάει το να παίξει πιο ενήλικο (με δήθεν διαλόγους που είναι άτοποι με το ύφος του genre), ώρες ώρες καταντάει χαζούλικο-παιδικό...........και εν τέλει δείχνει ένα παιχνίδι πιο πολύ "κάναμε την χάρη στον Cerny", παρά ότι "αντιμετωπίζουμε σοβαρά το παιχνίδι, όπως κάνει η Νιντεντο".

    Ξανά: γιατί η Σονυ δεν θέλει το χρήμα που βγάζει με το τσουβάλι η Νιντεντο, ΔΕΝ το καταλαβαίνω με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

    ΥΓ: Το Sackboy είναι αρπαχτή, cross-gen και δεν είναι 1στ παρτυ. Σορρυ, όπως έχω πει τα cross-gen είναι όνειδος πρακτική (όχι τώρα, ανέκαθεν από τα βάθη της ιστορίας του gaming). Το δε Ράτσετ που θα έρθει στο ΠΣ5 τον Ιούνιο, ναι, είναι ΑΑΑ παραγωγή. Είναι 1 παιχνίδι (ολογράφως: ΕΝΑ) όλο κι όλο.

    ΥΓ2: Είδες το "λάθος" που επικρατεί στην σύγχρονη ψυχοσύνθεση; "Περιμένουν πιο σοβαρά παιχνίδια". Εμ δεν είναι πιο σοβαρά. Είναι τίτλοι που ΔΕΝ απευθύνονται σε όλο το κοινό, παρά μόνο σε ενήλικες και μάλιστα ενήλικες με συγκεκριμένα γούστα (σε όποιον δεν αρέσουν τα RPG ή τα παιχνίδια με στοιχεία RPG, ας κάτσει να κοιτάει τον τοίχο, δεν θέλουμε τα λεφτά του / πολύ έξυπνη αντιμετώπιση από τη Σονυ και εν γένει τις 3ρδ παρτυ εταιρείες, not) . Ε, εγώ θέλω να νιώθω και παιδί, να ξεχνιέμαι από την καθημερινότητα ταξιδεύοντας στον "παιδικό, χαρούμενο κόσμο" (επίτηδες τα εισαγωγικά, γιατί δεν είναι παιδικά) και που και που να παίζω "σοβαρά" παιχνίδια.

    ΥΓ3: Το προηγούμενο ποστ κάπως κατάφερα και το πετσόκοψα, εξ ου και δεν υπάρχει το Νο1 (αλλά μόνο το Νο2) στα επιχειρήματα χααχααχχααχα.
    Last edited by Lefteris_X; 11-04-2021 at 15:37.

  6. #65

    Default

    ρε εχεις δει τι πωλησεις κανουν τα "πιο σοβαρα" παιχνιδια. Και συγκρινε τα π.χ. με το puppeteer που εμενα μου αρεσε πολυ...

    Εγω νομιζω οτι ο κοσμος περιμενει απο τη sony τα παιχνιδια με το jaw dropping effect και αυτο με τα arcade, τα παραδοσιακα που εσυ αγαπας δε γινεται...

    το knack δεν το ανεφερα ως παραδειγμα εξαιρετικου arcade, αλλα για να δειξω που βρισκεται το focus της εταιρειας...Και αν απλα εγινε το παιχνιδι ως χαρη στο cerny, λες δλδ οτι βγαλαν και το 2 για τους ιδιους λογους?

    η sony δεν εγινε το #1 brand name στο gaming, γιατι αντιγραφει τα παιχνιδια της νιντεντο...για το uncharted, το god of war , το last of us και το horizon...

  7. #66
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10,673
    PSN ID
    Lefteris_X

    Default

    Again (και απορώ γιατί δεν φαίνεται όταν το γράφω, με αόρατο μελάνι είναι η γραμματοσειρά; ) =

    Γιατί η Νιντεντο βγάζει wow, jaw dropping και ταυτόχρονα με εθιστικότατο gameplay παιχνίδια arcade platform;;; (αν δείτε τεχνικές αναλύσεις τι κάνουν τα 1st party τη Νιν στο "ταπεινό Tegra" θα τρίβετε τα μάτια σας για την προγραμματιστική δεινότητα, εκεί πάει ο χαρακτηρισμός jaw dropping σε σχέση με το tegra)

    Αν μπορεί κάποιος ας δώσει απάντηση "γιατί δεν θέλει η Σονυ τα ΕΞΤΡΑ χρήματα που απολαμβάνει η Νιντεντο με τα 1st party arcade platform;"

    Επίσης, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είπα, ούτε υπαινίχτηκα να κλέψει/αντιγράψει τα παιχνίδια της Nintendo. Ο κλάδος arcade platform ούτε είναι αποκλειστικός στη Νιντέντο, ούτε το να δανειστείς στοιχεία gameplay από άλλα παιχνίδια θεωρείται "κλοπή" (αν το πάμε έτσι, one way or the other, από το 1975 έως σήμερα γίνεται ο κλέψας του κλέψαντος).

    Κάποιος μπορεί να απαντήσει γιατί η Σονυ αφήνει όλο αυτό το ΕΞΤΡΑ χρήμα να ΜΗΝ το λαμβάνει; (λέξη κλειδί: ΕΞΤΡΑ)


    ΥΓ: Αυτό το "ρε" δεν ξέρω πως να εκλάβω (μου χτύπησε κάπως άσχημα!), γιατί επειδή το κείμενο είναι απρόσωπο και χωρίς ύφος εύκολα παρεξηγείται. Θα το ερμηνεύσω ως "ρε συ" και δεν τρέχει τίποτα.

    ΥΓ2: Κι εμένα το Puppeteer μου άρεσε, αλλά είναι ¶ΛΛΟΣ ένας τίτλος που απλώς η Σονυ "επέτρεψε στο ιαπωνικό στούντιο" να βγάλει, όπως έκανε και με το Trash Panic (επίσης το έχω αγοράσει), όπως ένα άλλο με σκυλάκια και ζωάκια (επίσης αγορά), όπως και ένα άλλο με ένα ανθρωπάκι που κινούνταν σε αληθινούς χάρτες (επίσης αγορά). Αυτά όμως -πλην το Παπετήρ- ήταν στην αρχή/μέσα ζωής του ΠΣ3...........και μάλιστα δεν ήταν ΑΑΑ παραγωγές. Τέτοιες παραγωγές ήταν τα Ράτσετ (και σε πολύ μικρότερο βαθμό τα όντως παιδικού ύφους Sly Cooper, που είχα τερματίσει και τα 3 παιχνίδια).

    ΥΓ3: Μα..........δεν είπα "ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ "ΣΟΒΑΡΑ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΣΟΝΥ" (το έβαλα κεφαλαία για να υπονοήσω ότι δεν είπα φωναχτά σαν κράξιμο). Δεν είπα ΚΑΝ κάτι τέτοιο. Είπα: "γιατί να μην βγάζει το χρήμα που βγάζει η Νιντεντο; Να βγάζει αυτό το ΕΞΤΡΑ χρήμα η Σονυ και να συνεχίσει να βγάζει blockbuster".
    Last edited by Lefteris_X; 11-04-2021 at 16:16.

  8. #67
    Banned Forum GOD psx3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    8,378

    Default

    Quote Originally Posted by djpar View Post
    ρε παιδια παλι uncharted, παλι last of us...πρεπει να τελειωσουν αυτα να ξεκινησει κατι καινουργιο. Για μενα το last of us 2 ηταν χειροτερο απο το 1 γιατι ηξερα τι να περιμενω, αντιθετα το ghost of tushima ειναι οτι καλυτερο ή εστω απο τα καλυτερα της γενιας. Το days gone 2 γιατι να βγει ξαναλεω...με 71 metascore...!!! για μενα ηταν ανα ενα ωραιο παιχνιδακι, το horizon πρεπει να βγει και μετα τελος απο την guirella πρεπει να βρει νεο ip. Δεν θελω να καταντησουμε halo 2595845 θελω κατι νεο
    Όταν λέω Uncharted, δεν θέλω sequel, γιατί δεν πιστεύω ότι θα έχει κάποιο νόημα (μην το spoilerιάσω γιατί ακριβώς με βάση το 4).

    Ψωμί έχει ένα prequel με Drake/Sullivan (ή σκέτο Sullivan ίσως) σε νεαρή ηλικία, εξερευνώντας αυτό το παρελθόν, κάτι δηλαδή που μάλλον (?) έφτιαχνε η Bend και τώρα πάπαλα.

    Έχω φίλους στο PSN που με ρωτάνε τι γίνεται... θέλουν και SP και MP (όπως τον παλιό καλό καιρό). Τι να τους απαντήσω; Εμένα ρωτάνε γιατί με εμπιστεύονται και δεν παρακολουθούν τα νέα (μιλάω για κόσμο δεν ξέρει τι πάει να πει fora). Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Θέλω να πω υπάρχει κοινό που θέλει συγκεκριμένα πράγματα και απάντηση δεν έχω να τους δώσω.

    Δυστυχώς όχι, δεν καλύπτονται όλοι ούτε με FPS, ούτε με 3rd party/multiplatform MP (βλ. CoD, BF, Fortnite κλπ). Είναι κρίμα που η Sony έχει αφήσει αυτή την τεράστια πηγή εσόδων σε άλλες εταιρίες.

    Αν αύριο-μεθαύριο μετατοπιστεί το multiplatform κοινό προς XBOX (βλ. 360/CoD era), τι θα γίνει άραγε με το 30% royalty cut; Το έχει σκεφτεί η Sony αυτό το ενδεχόμενο; Ή νομίζουν ότι θα είναι πάντα από πάνω; Ένας λόγος που επιβάλλεται να έχεις exclusives και στο MP πεδίο (για να κρατήσεις τον κόσμο στο οικοσύστημά σου). Χώρια ότι θα έκαναν θραύση σε περίοδο lockdown.

    Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ fan των «ξερών» shooters (βλ. CoD, CounterStrike) με flat maps όπου έχεις shooting και μόνο shooting. Προτιμώ τα 3rd person με platforming και verticality στις πίστες. Αυτό μου έχει λείψει και δυστυχώς δεν το βρίσκω πουθενά πλέον.

    Quote Originally Posted by djpar View Post
    Εγώ βλέπω το αντίθετο, μια ομάδα πίσω από το kill zone που για μένα είναι ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΕ FPS αλλά όσο και να το κάνουμε δεν πέτυχε όσο το cod ή το bf, την άφησε να φτιάξει το horizon και όχι μόνο αυτό αλλά έκανε το κονε με τον Kojima ώστε αυτή η μηχανή να αναπτυχθεί δείχνει όπως λέω το αντίθετο. Στην τελική η ms έχει τίποτα να παίξεις exclusive...οχι και λογικό είναι το cross Gen. Η κονσόλα ακόμα δεν έχει πουλήσει αρκετά λόγω covid κιόλας κονσόλες δεν υπάρχουν στα ράφια άρα γιατί να βγάλει τώρα κάτι δυνατό;
    Εσύ δηλαδή σαν FPS fan δεν θα ήθελες ένα Killzone στο PS5;

    Πρόσεξε: όχι απαραίτητα νέο Killzone (γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να βγάλουν κανά Battle Royale και να ξενερώσεις), αλλά έστω ένα KZ2 remaster με το παλιό καλό MP της PS3 εποχής. Δεν θα κόστιζε πολύ κάτι τέτοιο.

    Τώρα για την αποτυχία που λες, όλα είναι θέμα marketing/promotion. Δεν αρκεί απλά να έχεις κάτι καλό, πρέπει να ξέρεις και να το προωθήσεις.

    Υπενθυμίζω αυτό: https://blog.playstation.com/2011/07...ps3-beta-ever/

    Το πρόβλημα όπως το βλέπω εγώ σε αυτά τα παιχνίδια είναι ότι η MS έχει αλλάξει focus/στρατηγική και έτσι δεν νιώθει ιδιαίτερη πίεση η Sony να βγάλει κάτι αντάξιο όπως παλιά (τα είπε μια χαρά και ο PDS περί MP).

    Και μόνο που μονοπωλείται η συζήτηση (γενικά μιλάω) από multiplatform κυκλοφορίες (βλ. Outriders) αντί να έβγαινε κανά βαρβάτο exclusive (π.χ. Gears of War 6), καταλαβαίνεις πολλά για την μεταστροφή του κλίματος. Το αυτό και για το ξεχασμένο Halo (ο ανταγωνιστής του Killzone). Δεν υπάρχει exclusive ανταγωνισμός πλέον. Υπάρχει συνδρομητικός ανταγωνισμός (κάτι λίαν ελκυστικό για συνδρομητάκηδες, αλλά φουλ ξενερωτικό για τους παλιότερους).
    Last edited by psx3; 11-04-2021 at 16:41.

  9. #68
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10,673
    PSN ID
    Lefteris_X

    Default

    @psx3

    Έχεις μήπως απάντηση/τοποθέτηση περί της ερώτησης για το ΕΞΤΡΑ χρήμα που δεν βγάζει η Σονυ, αλλά το βγάζει η Νιν ως ΚΥΡΙΩΣ χρήμα;

    ΥΓ: Έρχεσαι στα λόγια μου: κάποτε έκανε κινήσεις όπως MAG. Δεν βγήκε. Κακή υλοποίηση, όχι κακή ιδέα. Τι έκανε; Το παράτησε. Επίσης: ΟΧΙ σε ΚΖ2 ρημάστερ στο ΠΣ5. Ναι σε ένα καινούριο IP, που θα βασίζεται στα mechanics του ΚΖ2. Φρέσκια ιδέα, με ραφιναρισμένο (τελειοποιημένο) το παλιό καλό gameplay.

  10. #69
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10,673
    PSN ID
    Lefteris_X

    Default

    Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    ρε εχεις δει τι πωλησεις κανουν τα "πιο σοβαρα" παιχνιδια. Και συγκρινε τα π.χ. με το puppeteer που εμενα μου αρεσε πολυ...

    Εγω νομιζω οτι ο κοσμος περιμενει απο τη sony τα παιχνιδια με το jaw dropping effect και αυτο με τα arcade, τα παραδοσιακα που εσυ αγαπας δε γινεται...

    το knack δεν το ανεφερα ως παραδειγμα εξαιρετικου arcade, αλλα για να δειξω που βρισκεται το focus της εταιρειας...Και αν απλα εγινε το παιχνιδι ως χαρη στο cerny, λες δλδ οτι βγαλαν και το 2 για τους ιδιους λογους?

    η sony δεν εγινε το #1 brand name στο gaming, γιατι αντιγραφει τα παιχνιδια της νιντεντο...για το uncharted, το god of war , το last of us και το horizon...
    Πέρα για πέρα λανθασμένη ανάγνωση/ερμηνεία της ιστορίας. (σόρρυ αν ακούγεται μειωτικό, δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση!)

    Με αυτά τα παιχνίδια ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Νο1 brand name.
    ΔΕΝ έγινε επειδή έβγαλε αυτά τα παιχνίδια.

    Για θυμήσου;
    Ποια παιχνίδια και ποια φιλοσοφία την έκαναν Νο1 μπραντ νέημ;
    Τι προσέφερε ως πλατφόρμα το PS1;
    Τι αντίστοιχα το PS2;

    Από ΑΥΤΕΣ τις πλατφόρμες έγινε η Σονυ Νο1 μπραντ νέημ (βασικά έγινε από το PS1, συνέχισε στο PS2 κλπκλπ).

    Για τσέκαρε όμως πόσοι είναι οι πραγματικοί (αληθινά νούμερα) του πελατολογίου στην πλατφόρμα της Σονυ;
    Ίδια πάνω-κάτω νούμερα με το PS1/PS2, τα ίδια έχει και το PS4 (το PS3 είχε 10-20 μύρια λιγότερο πελατολόγιο).

    ¶ρα;

    Δεν αύξησε πελατολόγιο, απλώς παραμέρισε ένα μεγάλο κομμάτι πελατολογίου PS1-PS2 και το αντικατέστησε με πελατολόγιο άλλου γούστου.
    Τα νούμερα πελατών είναι ίδια.
    Το ταβάνι είναι ίδιο στην πελατειακή βάση.

    Οπότε;

    Γιατί κυρία Σονυ δεν θες να αυξήσεις το πελατολόγιο μαγνητίζοντας και τον arcade platform κοσμάκη, που σκάει τα λεφτά του στη Νιντεντο;
    Οέο;
    Γιατί;

  11. #70
    Banned Forum GOD psx3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    8,378

    Default

    Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Again (και απορώ γιατί δεν φαίνεται όταν το γράφω, με αόρατο μελάνι είναι η γραμματοσειρά; ) =

    Γιατί η Νιντεντο βγάζει wow, jaw dropping και ταυτόχρονα με εθιστικότατο gameplay παιχνίδια arcade platform;;; (αν δείτε τεχνικές αναλύσεις τι κάνουν τα 1st party τη Νιν στο "ταπεινό Tegra" θα τρίβετε τα μάτια σας για την προγραμματιστική δεινότητα, εκεί πάει ο χαρακτηρισμός jaw dropping σε σχέση με το tegra)

    Αν μπορεί κάποιος ας δώσει απάντηση "γιατί δεν θέλει η Σονυ τα ΕΞΤΡΑ χρήματα που απολαμβάνει η Νιντεντο με τα 1st party arcade platform;"

    Επίσης, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είπα, ούτε υπαινίχτηκα να κλέψει/αντιγράψει τα παιχνίδια της Nintendo. Ο κλάδος arcade platform ούτε είναι αποκλειστικός στη Νιντέντο, ούτε το να δανειστείς στοιχεία gameplay από άλλα παιχνίδια θεωρείται "κλοπή" (αν το πάμε έτσι, one way or the other, από το 1975 έως σήμερα γίνεται ο κλέψας του κλέψαντος).

    Κάποιος μπορεί να απαντήσει γιατί η Σονυ αφήνει όλο αυτό το ΕΞΤΡΑ χρήμα να ΜΗΝ το λαμβάνει; (λέξη κλειδί: ΕΞΤΡΑ)


    ΥΓ: Αυτό το "ρε" δεν ξέρω πως να εκλάβω (μου χτύπησε κάπως άσχημα!), γιατί επειδή το κείμενο είναι απρόσωπο και χωρίς ύφος εύκολα παρεξηγείται. Θα το ερμηνεύσω ως "ρε συ" και δεν τρέχει τίποτα.
    Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι η Sony θεωρεί (λανθασμένα* IMHO) ότι το κοινό της μεγάλωσε και δεν θέλει πλέον «παιδικά» παιχνίδια.

    * λανθασμένα γιατί το Astro's Playroom έδειξε ότι υπάρχει ζήτηση και για αυτό το genre... ευτυχώς παρά την διάλυση του Japan Studio, είπαν ότι θα ενισχύσουν την Asobi Team. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έδωσαν πότε θα βγει κάτι ανάλογο (ίσως με το PSVR2? ποιός ξέρει, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε).

    https://www.gamereactor.eu/nicolas-d...eorganisation/

    Δεν περιμένω κάτι άλλο, ούτε φυσικά περιμένω το Astro IP να πιάσει την δημοφιλία του Mario IP. Δύσκολο, πολύ δύσκολο.

    Αν δεν είναι σίγουρη η ηγεσία τους, εγώ επιμένω να κάνουν consumer polls να δούμε/δουν τι πραγματικά θέλει ο κόσμος. Θέλει και AAA platformers; Ιδού η Ρόδος...

    Εναλλακτικά αν δεν έχεις πολλή εμπιστοσύνη στην Sony, μαζεύεις κι εσύ ένα 400άρι για New Switch Pro και αναμένεις την κυκλοφορία του.

    Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    @psx3

    Έχεις μήπως απάντηση/τοποθέτηση περί της ερώτησης για το ΕΞΤΡΑ χρήμα που δεν βγάζει η Σονυ, αλλά το βγάζει η Νιν ως ΚΥΡΙΩΣ χρήμα;

    ΥΓ: Έρχεσαι στα λόγια μου: κάποτε έκανε κινήσεις όπως MAG. Δεν βγήκε. Κακή υλοποίηση, όχι κακή ιδέα. Τι έκανε; Το παράτησε. Επίσης: ΟΧΙ σε ΚΖ2 ρημάστερ στο ΠΣ5. Ναι σε ένα καινούριο IP, που θα βασίζεται στα mechanics του ΚΖ2. Φρέσκια ιδέα, με ραφιναρισμένο (τελειοποιημένο) το παλιό καλό gameplay.
    Σε πρόλαβα, χαχα!

    Και σε platformers και σε exclusive MP υπάρχει χρήμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουν κάτι... καλώς ή κακώς οι άνθρωποι είμαστε κοινωνικό είδος και το MP πάντα έχει πέραση, ειδικά αν σε αναγκάζουν σε lockdown.

    Θα σε χάλαγε π.χ. ένα Warhawk remaster; ¶νετα μπορεί να μπει στο PS+.

    ΥΓ: Δεν λέω όχι σε νέο IP, όμως φοβάμαι το ρίσκο του να δούμε άλλο ένα Battle Royale. Τέτοιο ρίσκο δεν υπάρχει με remasters. Είναι δίκοπο μαχαίρι όπως καταλαβαίνεις. Μακάρι να γίνει όπως το λες, αλλά μικρό καλάθι με αυτά που βλέπω.

    Εδώ σκέψου βγήκε MP platformer (Fall Guys) και αναγκαστικά ακολουθεί την BR formula (στο πνεύμα των καιρών). Υπάρχει και κοινό που δεν θέλει BR. Αυτοί στο πηγάδι κατούρησαν κυρά Sony;

  12. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

    Lefteris_X (11-04-2021)

  13. #71
    Banned Forum GOD psx3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    8,378

    Default

    Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    ΥΓ3: Μα..........δεν είπα "ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ "ΣΟΒΑΡΑ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΣΟΝΥ" (το έβαλα κεφαλαία για να υπονοήσω ότι δεν είπα φωναχτά σαν κράξιμο). Δεν είπα ΚΑΝ κάτι τέτοιο. Είπα: "γιατί να μην βγάζει το χρήμα που βγάζει η Νιντεντο; Να βγάζει αυτό το ΕΞΤΡΑ χρήμα η Σονυ και να συνεχίσει να βγάζει blockbuster".
    Α γειά σου. Συμφωνώ απόλυτα.

    Κι εγώ όταν λέω να βγάλει κανά exclusive MP σαν τον παλιό καλό καιρό, το λέω ως συμπληρωματική πηγή εσόδων. ΟΧΙ να σταματήσει να βγάζει AAA cinematic SP. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο (δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε σε binary/boolean fashion -> 0 και 1). Είμαστε αναλογικά όντα οι άνθρωποι, όχι ψηφιακά.

    Πηγή εσόδων που φυσικά μπορεί να χρηματοδοτήσει AAA blockbusters, ειδικά αν γίνει επιτυχία.

    Μιλάμε για παιχνίδια που δεν θέλουν κανά τρελό budget, όμως αν υπάρχει μεράκι και σωστό promotion μπορούν να έχουν απροσδόκητη επιτυχία...

  14. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

    Lefteris_X (11-04-2021)

  15. #72
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10,673
    PSN ID
    Lefteris_X

    Default

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ναι με πρόλαβες!

    Ένα νέο Warhawk θα το ήθελα σαν φούστης.

    ΏΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΕΣ λιωσίματος (κάτι που δεν κάνω!) σε αυτό το παιχνίδι.

    Τι έκανε μετά; Starhawk, που ξέφυγε από τα όρια του arcade και πήγε να μιμηθεί την μαλακία του building (απαρχές του Minecraft craziness) και πήγε άπατο. Μετά; Τα παράτησε όλα η Sony, η Incog διαλύθηκε κι εμείς (που κάναμε κέφι το Warhawk) μείναμε με το πο**λί στο χέρι. ΓΙΑ ΟΛΟ το υπόλοιπο του PS3 και ΟΛΟ το PS4 (όσο αφορά τέτοιο 1στ παρτυ παιχνίδι).

    BTW: σιχαίνομαι θανάσιμα τα BR παιχνίδια. Θανάσιμα.

    ¶ρα λοιπόν, δεν έχεις ουσιαστική απάντηση στην ερώτησή μου, όπως δεν έχω κι εγώ (γιατί η "λογική" απάντηση που εικάζεις ότι πράττει η Σονυ, αμέσως γράφεις οτι την θεωρείς λανθασμένη!).

    Συνεπώς απάντηση στην ερώτηση: γιατί κυρία Σονυ αγνοείς τον πακτωλό χρημάτων που απολαμβάνει η Νιντεντο (πακτωλός γιατί τέτοια παιχνίδια δεν απαιτούν 100-200 εκ. δολάρια για να φτιαχτούν, αλλά φέρνουν εκατομμύρια πωλήσεις με τιμούλα 60άρες και 70άρες που δεν πέφτουν ΠΟΤΕ).....δεν υπάρχει!

    "ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ; " (τέτοια φάση ζούμε με τη Σονυ)

    Ε, ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ (λέει η Νιντέντο).


    ΥΓ: Για Switch Pro δεν ξέρω, γιατί απεχθάνομαι τις φθηνοκατασκευές που προσφέρει η Νιντεντο, όχι τώρα αλλά ανέκαθεν. Χώρια την απαράδεκτη αδιαφορία της, βλέπε ντριφτάρισμα με το καλημέρα.....και μέχρι σήμερα παραμένει. Χώρια τις ταμπλέτες που λύγιζαν (στις αρχές), χώρια ότι έχει χεσμένο εντελώς το online (μα να χρησιμοποιώ το κινητό για παρτυ τσατ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΙΝΤΕΝΤΟ; ). Ε, όχι, δεν πληρώνω τέτοιες πρακτικές. Είναι θέμα νοοτροπίας. Ζηλεύω τα παιχνιδάκια, αλλά τα προαναφερθέντα με σταματάνε ΚΑΘΕ φορά για να προβώ σε αγορά.

  16. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

    psx3 (11-04-2021)

  17. #73

    Default

    λευτερη το "ρε" δεν ηταν ουτε μειωτικο, ουτε υβριστικο, μου βγαινει πολυ ευκολα στο στυλ βρε παιδι μου κτλ...σορι αν το παρεξηγησες...η νιντεντο εχει και αυτη τους φανς της...δεν μπορεις να τους παρεις ολους...Βλεπει η σονι τι της πουλαει και πρατει αναλογως...Νομιζω οτι εισαι πολυ αδικος και βλεπεις τα πραγματα παρα πολυ μεσα απο το πρισμα των προσωπικων σου προτιμησεων...

  18. The Following User Says Thank You to tomic20 For This Useful Post:

    Lefteris_X (11-04-2021)

  19. #74
    Banned Forum GOD psx3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    8,378

    Default

    Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    λευτερη το "ρε" δεν ηταν ουτε μειωτικο, ουτε υβριστικο, μου βγαινει πολυ ευκολα στο στυλ βρε παιδι μου κτλ...σορι αν το παρεξηγησες...η νιντεντο εχει και αυτη τους φανς της...δεν μπορεις να τους παρεις ολους...Βλεπει η σονι τι της πουλαει και πρατει αναλογως...Νομιζω οτι εισαι πολυ αδικος και βλεπεις τα πραγματα παρα πολυ μεσα απο το πρισμα των προσωπικων σου προτιμησεων...
    Αυτό ισχύει για όλους μας νομίζω.

    π.χ. ο RPG fan λογικό είναι να είναι ευχαριστημένος που πήρε το Demon's Souls fanservice του και μάλιστα day 1. Ο μη-RPG fan;

    Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

    Αν έβγαινε π.χ. KZ2 remake day 1, θα έπαιρνε το fanservice του ο FPS fan (αλλά όχι ο RPG fan, εκτός κι αν έβγαιναν ταυτόχρονα -> πόσα καρπούζια θα έχει κάτω από μια μασχάλη η Bluepoint?). Και πάει λέγοντας. Δεν συμφωνείς;

    Πάντως υπάρχουν και οι ψέκες/συνωμοσιολόγοι (disclaimer: ΔΕΝ συντάσσομαι μαζί τους) οι οποίοι λένε το εξής:

    Ότι Sony, MS, Nintendo έχουν κάτσει σε ένα κρυφό τραπέζι (φάση Bilderberg, λολ) και έχουν «μοιράσει» την αγορά. Εσύ θα βγάζεις τα cinematic, εσύ τις υπηρεσίες, εσύ τα platformers. Και καλά ότι έχει σχηματιστεί ένα άτυπο «καρτέλ» στην gaming βιομηχανία και μας πουλάνε φούμαρα για δήθεν ανταγωνισμό (φάση Cosmote/Vodafone/Wind).

    ΔΕΝ την πιστεύω αυτή την θεωρία συνωμοσίας. Όπως είπα, είναι αυστηρά και μόνο για όσους έχουν φάει γερή δόση ψέκας/tinfoil hat!

  20. #75
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10,673
    PSN ID
    Lefteris_X

    Default

    Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    λευτερη το "ρε" δεν ηταν ουτε μειωτικο, ουτε υβριστικο, μου βγαινει πολυ ευκολα στο στυλ βρε παιδι μου κτλ...σορι αν το παρεξηγησες...η νιντεντο εχει και αυτη τους φανς της...δεν μπορεις να τους παρεις ολους...Βλεπει η σονι τι της πουλαει και πρατει αναλογως...Νομιζω οτι εισαι πολυ αδικος και βλεπεις τα πραγματα παρα πολυ μεσα απο το πρισμα των προσωπικων σου προτιμησεων...
    οχι όχι δεν το παρεξήγησα! Πήγε το μυαλό μου ότι το είπες με καλό τρόπο, ε, τώρα μου το επιβεβαιώνεις όποτε όλα μια χαρά!

    ασε τα δικά μου γούστα, αλλά εγώ βλέπω πολυυυυυ χαμένο χρήμα για την σονυ.

  21. #76

    Default

    Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    οχι όχι δεν το παρεξήγησα! Πήγε το μυαλό μου ότι το είπες με καλό τρόπο, ε, τώρα μου το επιβεβαιώνεις όποτε όλα μια χαρά!

    ασε τα δικά μου γούστα, αλλά εγώ βλέπω πολυυυυυ χαμένο χρήμα για την σονυ.
    θα δεις τι πωλησεις θα κανει το ratchet και τα ξαναλεμε...

  22. #77
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10,673
    PSN ID
    Lefteris_X

    Default

    Και να ξεπατωθεί στις πωλήσεις δεν έχουμε να πούμε τίποτα, γιατί είναι ένα μόνο παιχνίδι! Όσα χρήματα και να βγάλει δεν συγκρίνονται με τους τόνους χρημάτων που δεν λαμβάνει η σονυ ενώ αντιθέτως λαμβάνει η νιντεντο.

    Ας παίρνει τσουβάλια χρήματα από τα νέα μπλοκμπαστερ που θα βγάλει· αλλά δείτε και πόσα χρήματα βγάζει η νιντεντο που άνετα θα μπορούσε να βγάζει ΕΞΤΡΑ η σονυ (μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω και ξαναλέω χαχαχαχαχα)

  23. #78
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    31,230
    Name
    Δημήτρης

    Default PlayStation Studios |OT|

    Να το θεσω λιγο ρητορικα; Γιατι βλεπω να λες Λευτερη οτι η Sony εκανε καποιες κινησεις με το ετσι θελω.

    Οτι εκλεισε η Sony απο στουντιο, το εκλεισε δηλαδη ενω ξεπατονοταν στο χρημα; Η λογικη λεει το αντιθετο ρε συ. Οτι τα εκλεισαν, ειπαν οχι σε συνεχεια καποιου project επειδη πολυ απλα δεν εφερνε χρημα…

    Μετα λες για την Νιντεντο. Η Νιντεντο χτιζει αυτο που ειναι στη συνειδηση του καταναλωτη εδω και παρα μα παρα πολλα χρονια. Η Σονυ ναι εχει ακολουθησει διαφορετικη πιο ενηλικη προσεγγιση οχι τωρα, εδω και χρονια. Δεχομαι οτι διατηρουσε καλυτερες ισορροπιες πριν αρκετα χρονια, αλλα με τιποτα δεν ηταν ποτε Νιντεντο.

    Για να απαντησω στο αν εχει ψωμι το arcade σιγουρα εχει. Αλλα δεν μπορει να το προσεγγισει ή να το πουλησει η Sony οπως η Νιντεντο. Η νιντεντο εχει κανει διατριβη στο στυλ των παιχνιδιων που βγαζει αναλογη με την διατριβη που εχει κανει η Σονυ στα κινηματογραφικα παιχνιδια. Δεν ειναι ευκολο για εκατερους να πιασουν τον σφυγμο της αντιπερα οχθης. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν ξαναλεω. Απλα εξηγω το γιατι η Νιντεντο ειναι συνιφασμενη με το arcade fun to play game και η Σονυ με το κινηματογραφικο/επικο στα ματια των καταναλωτων αλλα και των επενδυτων.

    Σου εχω κανει πολλες φορες αυτην την ερωτηση στο παρελθον, θα στην ματαξανακανω:

    Γιατι δεν αγοραζεις κονσολα της νιντεντο. Πραγματικα εχει αυτο που ζητας. Καθε γενια λες πηρα ps4 και ζητημα να επαιξα 5 παιχνιδα ολη τη γενια και δεν μου αρεσει το που πανε κλπ κλπ. Και υπαρχει η Νιντεντο που δειχνει να σε καλυπτει και την αγνοεις!

    Θα μπορουσε να βγαζει περισσοτερα χρηματα η Σονυ αν εδινε ενα κομματι της πιτας σε arcade AAA? Θα μπορουσε. Πιστευω ομως οτι επενδυουν εκει που βλεπουν οτι το κοινο τους κλεινει περισσοτερο. Και αυτο δυστυχως ειναι αδιαμφησβητητο στα ματια μου τουλαχιστον (δεν υποννοω οτι ειναι απαραιτητα και σωστο). Και η Νιντεντο θα μπορουσε να βγαζει καποιους απο τους τονους χρηματων που βγαζει η Σονυ απο τα μπλοκμπαστερ αλλα δεν το κανει για τον ιδιο λογο…

    Κλεινω λεγοντας για μια ακομη φορα οτι ολα αυτα που συζηταμε δεν ειναι κατι νεο. Να θυμησω οτι το αρθρο που ξεκινησε την κουβεντα φαινομενικα παρουσιαζει την Σονυ σαν προσφατα αλλαγμενη εταιρεια, ενω εγω μεχρι στιγμης δεν βλεπω κατι διαφορετικο και το οτι σχολιαζουμε αυτη τη στιγμη ειναι πραγματα του παρελθοντος. Τιποτα το νεο.

  24. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

    Giannis1979 (11-04-2021),gRim (12-04-2021),tomic20 (11-04-2021)

  25. #79

    Default

    γενικα η μεγαλυτερη μου διαφωνια σε αυτο που γραφει ο λευτερης ειναι οτι βλεπει ελλειψη στην κυκλοφορια arcade παιχνιδιων...που δεν υπαρχει...μονο φετος βγηκαν τα it takes two, το oddworld, το sackboy, το crash bandicoot, το little nightmares ερχεται το kena, το ratchet, το psychonauts. Βγηκαν το tearawy, το gravity rush στο ps4, καλα παιχνιδια, ποσσο πουλήσαν? Δηλαδη στηριζει το ολο επιχειρημα του σε κατι που δεν υπαρχει υποτιμωντας την δυναμη και της Nintendo ως Brand... Υπαρχουν γονεις που προτιμανε τη nintendo γιατι ειναι γεματο kids friendly παιχνιδια που κανει την ελλειψη των adult oriented multiplatform, λογω των τεχνικων δυνατοτητων της κονσολας, πλεονεκτημα...

    Αυτο που κανει η sony με τα ΑΑΑ κινηματογραφικα παιχνιδια, δεν το κανει κανενας, τουλαχιστον τοσο καλα οσο το κανει η sony...




    το ιδιο κορεσμενη ειναι και η αγορα των fps και εγω πιστευω οτι ηταν ενας απο τους λογους που η σονι βγηκε απο την αγορα...call of duty, crisis, battlefield, valorant, pubg, fortnite, borderlands, metro, overwatch, destiny, doom, apex...ολες οι μεγαλες εταιρειες εχουν επενδυσει στην κατηγορια...θα ηταν πολυ δυσκολοτερο για τη sony να ξεχωρισει και να βγαζει σταθερα system sellers....

    επισης οταν εγραψα οτι με τα ΑΑΑ κινηματογραφικα παιχνιδια εγινε το playstation #1 brand, αναφερομουν οταν στη γενια wii,x360,ps3 που το #1 ηταν η nintendo, ο τροπος που καταφερε η σονι να κυριαρχισει(ή για να το θεσω πιο σωστα, να αποκτησει τη δικη της ταυτοτητα και να ξεχωρισει) και να ξαναπαρει την 1η θεση, ηταν ακριβως αυτα τα ΑΑΑ κινηματογραφικα παιχνιδια...

    Last edited by tomic20; 12-04-2021 at 08:09.

  26. #80
    Elite drifterx's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Salonica
    Posts
    638
    Name
    Μάνος

    Default

    https://gamingbolt.com/kojima-went-to-sony-for-his-next-game-first-but-they-turned-him-down-rumour

    Kojima Went to Sony for His Next Game First, But They Turned Him Down – Rumour

    Το βάζω εδώ, λόγω της πολύ ωραίας συζήτησης που γίνεται για την κατεύθυνση της sony και των studio της. Δεν ξέρω αν ισχύει, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι ο αρθρογράφος, αλλά είναι ακόμη ένα σύννεφο καπνού πάνω από τη νέα ηγεσία της sony.
    Σε πλήρη αντίθεση με το "It wasn't a multi-million seller, but that wasn't the point." του Layden..

    Γενικώς το τελευταίο διάστημα διακρίνω ένα αρνητικό κλίμα που πάει να δημιουργηθεί και ο κύριος Jim πρέπει να ανταποκριθεί. Είτε αυτό δημιουργείται από γεγονότα (κλείσιμο των store), είτε από φήμες όπως η παραπάνω.

Page 4 of 32 FirstFirst 1234567814 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •