Εγώ πάντως Βάγγο δε βρίσκω λόγο να σταματήσει να κάνει Focus το δικό της σύστημα.
Θυμάμαι πριν λίγες μέρες συζητούσαμε περί "ταυτότητας" των εταιρειών όσον αφορά το gaming.
Για μένα η ταυτότητα της Sony από την PS3 ERA και κατόπιν είναι αυτή.
Τα jaw dropping Triple A Exclusives της.
Αν την χάσει αυτή την ταυτότητα θα έχει θέμα κατά τη γνώμη μου και αυτό έλεγα πριν λίγο και αλλού.
Απλά δε βρίσκω ούτε ένδειξη ούτε λογο για να συμβεί αυτό.
Το PS4 έγινε τεράστια επιτυχία για 2 λόγους.
Ο πρώτος γιατί η Sony συνέχισε με φορά από εκεί που σταμάτησε με το play 3 και επένδυσε σε first party.
Και ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός λόγος το ότι ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ η MS.
Δεν γίνεται όμως πάντα να αποτυγχάνει ο ανταγωνιστής ώστε να έχει ένας σχεδόν το μονοπώλιο.
Κάποια στιγμή οι ψαλίδες κλείνουν γιατί απλά κάνουν και οι 2 καλά αυτό που κάνουν και ο κόσμος μοιράζεται.
Αυτό δεν είναι κακό ούτε αποτυχία.
Απ' ότι φαίνεται η MS θα βαδίσει στο δικό της πλάνο το οποίο έχει σχεδιάσει πολύ προσεκτικά από το 2014 που ανελαβε ο Spencer.
Είναι παντελώς διαφορετική φιλοσοφία από αυτή της Sony ,αλλά είναι στοχευμένη και προσεκτικά σχεδιασμένη και αναπόφευκτα θα τραβήξει το δικό της μερίδιο από την πίτα.
Από εκεί και πέρα η Sony μπορεί άνετα να συνεχίσει στο δικό της πλάνο το οποίο είναι δοκιμασμένο και απόλυτα ασφαλές
Επένδυση σε First Party.
Συγνώμη αλλά δε μπορώ από μια φήμη για ένα Remake (Last of us) να δω αλλαγη φιλοσοφίας.
Ακόμα και στο PC να το βγάλουν δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό.
Οι εταιρείες θέλουν έσοδα.
Ακόμα και τα μελλοντικά PS5 exclusives να βγουν σε PC δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό αν φέρνουν λεφτά στα ταμεία ώστε να χρηματοδοτηθούν νέα IPs.
Ας απαιτούν PC τούμπανο για να παίξουν who gives a shit?
Αρκεί να ξεζουμιζουν την κονσόλα που παίζω εγώ όπως κάνουν τα παιχνίδια της sony χρόνια τώρα.
Επίσης οφείλω να υπενθυμίσω ότι όλα σχεδόν τα μεγάλα παιχνίδια της sony τα βλέπουμε από τη μέση της γενιάς και μετά.
Απλά το θεωρώ τεράστια υπερβολή κάποιοι να τα θέλουν από τώρα.
Δε γίνεται αυτό ρε παιδιά.
Δεν έγινε ποτέ για να γίνει τώρα.
Βλεπω επίσης κάποιους να ανησυχούν μην γίνει η MS και τα συστήματα της βασικη πλατφόρμα των Multiplat. Ε και?
Θα είναι άσχημα τα παιχνίδια στο PS5? Με την καμμία.
Η μήπως αεριστηκε καμία φοράδα σε κανένα αλώνι αν έχουν timed exclusive ένα strike στο destiny του μέλλοντος?
Προσωπικά δε βλέπω καμμία ένδειξη αλλαγής φιλοσοφίας και επιμένω σε αυτό .
Επιμένω να είναι καθαρά επικοινωνιακό το θέμα.
Αυτός ο Ryan πρέπει να πάει σπίτι του άμεσα.
ΥΓ: Υπερασπίζομαι τη Sony και το playstation απεναντι σας.
ΤΙ ΖΟΥΜΕ???
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks