Page 12 of 12 FirstFirst ... 289101112
Results 221 to 231 of 231

Thread: God of War Ragnarok

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εχει παρει διθυραμβικα σχολια αυτο το update η αληθεια ειναι. Το θεμα μου παντως ρε παιδια (και δεν ξερω αν ειμαι ο μονος) με τετοιου ειδους updates ειναι οτι τα βγαζουν τοσο καιρο μετα και ειναι λιγο δυσκολο να ξαναμπεις. Δλδ τωρα το συγκεκριμενο που ειναι roguelike challenge στην ουσια απαιτει να θυμασαι καλα το combat system. Αυτα τα modes ειναι ταμαμ σαν extra αφου εχεις ασχοληθει με το παιχνιδι εκτενως και το εχεις φρεσκο.

2. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

WolfRathmA (09-02-2024)

και εγω δυσκολευτηκα, αλλα επειδη ακριβως ειναι rogue like και να χασεις δεν τρεχει κατι. ε χανεις μερικες επιπλεον φορες στο ξεκινημα μεχρι να ξαναμπεις στο κλιμα. μετα απο λιγο μπαινεις στο κλιμα.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εγω αυτο που κανω, ειδικα στην περιπτωση του GOW ειναη να παω στην αρενα και να βαλω το πρωτο επιπεδο που ειναι πανευκολοι οι εχθροι και απλα να παιζω εκει (ειναι infinite respawn) μεχρι να κπβ στο κλιμα. Σε 1 τεταρτακι το muscle memory θα αρχισει να δουλευει.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Πάντως μπράβο βρε παιδιά που αντέχετε αυτό το στυλ gaming με τα συνεχόμενα κύματα εχθρών.

Προσωπικά ούτε καν τις αρένες με τους μπερζερκερς (ή πως στο καλό τους λέει το παιχνίδι) δεν άντεξα. Βρήκα ανόητη (για την ηλικία μου Λολ) να προσπαθώ ξανά και ξανά να σκοτώσω έναν εχθρό (στο τέρμα easy κιόλας).

Από μια άποψη όμως σας ευχαριστώ γιατί είχα περιέργεια να δω τι είναι το βαλχαλλα, τώρα που σας είδα να το συζητάτε με πείσατε ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ!

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα!

Πριν ένα διάστημα είχα νοικιάσει από ένα βιντεο κλαμπ το συγκεκριμένο παιχνίδι για το PS5. Το προχώρησα αρκετά και αποφάσισα να το αγοράσω.

Το θέμα είναι πως ενώ έχει γίνει η εγκατάσταση, δεν βλέπει τα save για να συνεχίσω την ιστορία και πρέπει να το ξεκινήσω από την αρχή.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πως να φορτώσω τα save από το προηγούμενο παιχνίδι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Καλωσηρθες!

Μου φαινεται περιεργο αυτο που περιγραφεις. Μηπως οταν επαιζες το νοικιασμενο παιχνιδι, επαιξες σε διαφορετικο προφιλ ή σε προφιλ guest? Το PS5 δεν μπορει να καταλαβει αν ενα δισκακι ειναι απο βιντεο κλαμπ ή οχι. Το ιδιο και το αυτο ειναι. Κανονικα θα επρεπε να εχεις τα saves σου εκει που τα αφησες. Γι αυτο και αναρωτιεμαι μηπως καταλαθος επαιξες σε αλλο προφιλ/account το ενοικιαζομενο.

Καλησπέρα φίλε Valkyre και σε ευχαιστώ για το καλωσόρισμα.

Έβγαλα μερικά screenshot για να καταλάβεις καλύτερα τι έχει γίνει.

Όπως βλέπεις στην αρχική οθόνη βλέπω δυο εκγατεστημένα god of war. Το ένα που λέει κάτω δεξιά πως έχω παίξει 16 ώρες είναι από το βίντεο κλαμπ, και το άλλο το αγορασμένο. Όταν πάω να ανοίξω το god of war από το βίντεο κλαμπ μου λέει να βάλω το δισκάκι.

Το αγορασμένο ανοίγει κανονικά αλλά όπως θα δεις, στο παιχνίδι δε μου εμφανίζει τα saves. Εμφανίζει μόνο ένα που το έκανα εγώ στην αρχή του παιχνιδιού επίτηδες.

Στο console storage έχει το save από 15/8 που θέλω να φορτώσω, αλλά δε μπορώ γιατί δε το εμφανίζει μέσα στο παιχνίδι.

- - - Updated - - -

Συγγνώμη αλλά δε ξέρω γιατί δεν εμφανίζει τα screenshot. Τα βάζω μέσω link. Άν απαγορεύετεαι, ας τα διαγράψουν οι συντονιστές.

https://imgbox.com/H8ne2ClU
    https://imgbox.com/4ZoKx6bS
    https://imgbox.com/LK43zItT
    https://imgbox.com/3lWnMhQD
    https://imgbox.com/I9AtubBg

Έχεις ιδέα σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό;

PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα.

Έχω την εντύπωση, δηλαδή δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά υποθέτω, ότι εγκατέστησες 2 φορές το GoWR από 2 διαφορετικού region δίσκους Blu-ray.
    Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να υπάρχουν regions την σήμερον ημέρα (ήταν τακτική μέχρι και το PS3. Αν θυμάμαι σωστά τα regions εγκαταλείφθηκαν στη γενιά του PS4).

Αν δεν τι γνωρίζεις τι σημαίνει "regions", είναι οι ή Ήπειροι που οι εταιρείες και επιτροπές έχουν χωρίσει τον πλανήτη: EU είναι η Ευρώπη με region 2, US είναι οι ΗΠΑ με region 1, JP είναι η Ιαπωνία κλπ.

Επίσης, ακόμα και του ίδιου region να είναι τα δισκάκια υπάρχει περίπτωση η Special / Ultimate / ξερω γω πως λέγεται έκδοση του παιχνιδιού να έχει διαφορετικό serial από αυτό της απλής/κανονικής έκδοσης του παιχνιδιού.
    Μπορεί εσύ να αγόρασες το GoWR που πωλείται επίσημα στην ελληνική αγορά / EU region, αλλά το βιντεοκλαμπ να είχε το δισκάκι που δίνεται στην Special / Ultimate έκδοση του παιχνιδιού (το κάνουν αυτό αρκετοί, αγοράζουν την σπέσιαλ έκδοση με διάφορα κουκλάκια-βιβλιαράκια κλπ και όταν παίξουν/βαρεθούν το παιχνίδι πουλάνε μόνο το δισκάκι και κρατάνε όλα τα άλλα).

Αν συνέβη κάτι από τα παραπάνω τότε το PS5 νομίζει ότι 2 διαφορετικά παιχνίδια, με 2 διαφορετικά save.

Τσεκάρεις το region του Blu-ray από το σειριακό αριθμό που λέει το κουτί του (στο κάτω μέρος της ράχης του κουτιού), δεν θυμάμαι αν με μικροσκοπικά γράμματα το λέει επάνω στο ίδιο το δισκάκι.

Αν ισχύει αυτό με τις 2 διαφορετικές εκδόσεις, τότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος το PS5 να αναγνωρίσει το save της άλλης εγκατάστασης του παιχνιδιού.

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.

Τον σειριακό αριθμό μάλλον θα εννοείς το barcode που έχει πάνω το κουτί του παιχνιδιού. Το κοίταξα και απ' ότι είδα είναι region Γερμανίας. Εδώ σε αυτό το link είναι ο ίδιος ο αριθμός UPC με τον σειριακό αριθμό που έχει στο κουτί του το παιχνίδι. http://www.rfgeneration.com/cgi-bin/...240-S-00800-A&

PSN ID
    Lefteris_X

Όχι δεν εννοώ το barcοde (UPC), αλλά το Part# PPSA-08330.

Το barcode είναι στο πίσω μέρος του κουτιού ενός παιχνιδιού.

Εγώ σου είπα στην "ράχη" του κουτιού, είναι δύσκολο πως να το περιγράψω, είναι στην αντίθετη μεριά από αυτή που έχει το κούμπωμα που ανοίγει-κλείνει το κουτί ενός Blu-ray.

Όπως και να έχει το Part # ψάχνεις και στα 2 δισκάκια που έχεις βάλει στο PS5 σου, ένα αυτό που αγόρασες και ένα αυτό του βιντεοκλαμπ. Μόνο έτσι θα ξέρεις 100% σίγουρα αν έχουν διαφορετικό ή ίδιο Part #.

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Όχι δεν εννοώ το barcοde (UPC), αλλά το Part# PPSA-08330.

Το barcode είναι στο πίσω μέρος του κουτιού ενός παιχνιδιού.

Εγώ σου είπα στην "ράχη" του κουτιού, είναι δύσκολο πως να το περιγράψω, είναι στην αντίθετη μεριά από αυτή που έχει το κούμπωμα που ανοίγει-κλείνει το κουτί ενός Blu-ray.

Όπως και να έχει το Part # ψάχνεις και στα 2 δισκάκια που έχεις βάλει στο PS5 σου, ένα αυτό που αγόρασες και ένα αυτό του βιντεοκλαμπ. Μόνο έτσι θα ξέρεις 100% σίγουρα αν έχουν διαφορετικό ή ίδιο Part #.
    Το βρήκα. Αυτό τον κωδικό αναφέρει που έγραψες. PPSA-08330.
    Απ'ότι βλέπω εδώ, για Ευρώπη αναφέρει είναι https://www.retroplace.com/en/games/..._sUilHoYMLs0fC

Θα πάω να δω και στο βιντεο κλαμπ τον κωδικό και θα σας ενημερωσω.

Page 12 of 12 FirstFirst ... 289101112

Bookmarks

Bookmarks