Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 53 of 53

Thread: Black Myth: Wukong

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Γιατί ο περισσότερος κόσμος αρέσκεται στο στόρυ, στο πως είναι το σύστημα μάχης, πως είναι σχεδιασμένα τα boss και γενικώς το excitement που του προσφέρει το παιχνίδι από αυτά.

Συνεπώς "προσπερνά" τα όποια τεχνικά προβλήματα.

Άλλοι ενοχλούνται από αυτά, άλλοι δεν τα παρατηρούν σε τέτοιο βαθμό, άλλοι τα παρατηρούν μεν δεν τους χαλάνε την εμπειρία/διασκέδαση δε.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

cocous (25-08-2024),Kane (24-10-2024)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Η αληθεια ειναι οτι συχνα πυκνα (και λογικο ειναι εδω που τα λεμε) το Digital Foundry δεν ολοκληρωνει ενα παιχνιδι απο αρχη μεχρι τελος για να βγαλει την τεχνικη αναλυση του. Και ειναι λογικο γιατι κανει συγκριτικο μεταξυ 8 καποιες φορες μηχανηματων.

Παιζουν ενα σημαντικο portion, βρισκουν καποια game engine stress points και πανε με αυτα.

Τις περισσοτερες φορες αυτα ακρουν για να βγει ενα πολυ καλο και αξιοπιστο πορισμα.

Καποιες φορες ομως σε πολυ λιγα παιχνιδια τυχαινει και οσο προχωρανε τα πραγματα να γινονται αρκετα χειροτερα. Ισως το Black Myth να ειναι ενα απο αυτα. Αν ειναι ετσι παντως, καποια στιγμη θα βγαλουν revised video απο το DF.

Γενικα το παιχνιδι ειναι τρομερα δημοφιλες αυτη τη στιγμη οποτε θεωρω οτι θα γινουν προσπαθειες βελτιωσης.

Εχει θεματα το παιχνιδι σιγουρα. Ειναι και ο λογος που εγω που ειμαι μονιμα day 1 adopter στη συγκεκριμενη περιπτωση εκανα πισω και περιμενω. Δεν τα βρισκω παντως τρομερα μεγαλα θεματα ή οτι δεν μπορουν να λυθουν σχετικα ευκολα.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Τελικά το πήρα. Απλά θα περιμένω λιγάκι πριν το ξεκινήσω. Ελπίζω να μήν το μετανιώσω

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

5. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

Lefteris_X (27-08-2024)

Name
    Δημήτρης

^^ Καλα θα το ξεκινησεις ουτως ή αλλως, αλλα λεμε τωρα...

Καλοριζικο!

7. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

cocous (27-08-2024)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Τι επικη παιχνιδιδαρα ειναι αυτο!! Το παιζω στο PC, και ειμαι προς το τελος εχοντας γυρω στις 65 ωρες μεχρι τωρα.
    Εδω δε μιλαμε για ενα ακομα soulslike η ενα πολυ καλο action PRG, ειναι σε αλλη κατηγορια το παιχνιδι απο μονο του.
    Μου εκανε μεγαλη εντυπωση, γιατι οταν ενα παιχνιδι σκαει με ενα τρομερο τρειλερ κτλ, συνηθως κανει underdeviver, εδω ειναι πραγματικα το αντιθετο.

Δεν ξερω απο που να το πρωτοπιασω... Γραφικα, ηχος, φανταστικα. Το combat system εχει τρομερο βαθος.
    Εχει την κινηματογραφικοτητα και το story που λειπει απο το Elden Ring πχ.
    Οκ, δεν ειναι open world, ειναι linear εντελως, αλλα εχει απειρα μυστικα στις περιοχες και καποιες εινα πραγματικα τεραστιες.

Εχει πολλες επιρροες απο τα souls (περαν του combat), και ειδικα θα ελεγα τα optional missions, αλλα εχουν πολυ περισσοτερο ενδιαφερον εδω.
    Θα ελεγα σε οποιον το παιξει να τις κανει και να ψαξει οσο περισσοτερο για μυστικα (εγω πηρα το χρονο μου, και οπου δεν εβγαζα ακρη με τιποτα, πηρα hints απο guides),
    γιατι καποια απο αυτα καταληγουν σε ενα απο τα πιο επικα σκηνικα που εχω δει σε video game...

Δεν ειναι τελειο, και καποιο πολυ χτυπητο αρνητικο ειναι αυτα τα invisible walls. Δε θυμαμαι να το εχω ξαναδει τοσο εντονα σε αλλο παιχνιδι.
    Χαλανε το immersion και κανουν ωρες ωρες την εξερευνηση λιγο περιεργη, αλλα απο ενα σημειο και μετα συνηθισα.
    Επισης, στο story, θα μπορουσε να σου πει 2-3 πραγματα περισσοτερα στην αρχη, γιατι αν δεν εχεις ιδεα επι του θεματος, δυσκολευεσαι πολυ να καταλαβεις τι γινεται.
    Απο την αλλη, πολυς λογος ειδα να γινεται για bugs κτλ, πραγματικα μονο ενα εχω δει μεχρι τωρα που ηταν και πολυ απλο να λυθει.

Τους βγαζω το καπελο, κι απ οτι ακουω θα βγει λογικα και expansion, θα το περιμενω πως και πως!!
    Last edited by gonzalez; 03-10-2024 at 18:09.

9. The Following 2 Users Say Thank You to gonzalez For This Useful Post:

hakoo (03-10-2024),Valkyre (03-10-2024)

Name
    Δημήτρης

^^ Aν φροντισουν την PS5 εκδοση τοτε θα το δοκιμασω. Σιγουρα ειναι στα υποψην παρα πολυ, αλλα δυστυχως τα εκαναν μανταρα με τις επιλογες που εκαναν και την εκτελεση του τεχνικου τομεα στις κονσολες.

Πηγαινε για day 1 αλλα τωρα ειμαστε στην αναμονη και την ελπιδα. Παντως πιστευα οτι μεχρι τωρα θα ειχαν βρει λυσεις μιας και στο δικο μου το μυαλο και απο αυτα που διαβαζα φαινοταν σχετικα απλο το να βελτιωθει εστω 1 απο τα 3 modes. Αλλα ακομα τιποτα...

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Aν φροντισουν την PS5 εκδοση τοτε θα το δοκιμασω. Σιγουρα ειναι στα υποψην παρα πολυ, αλλα δυστυχως τα εκαναν μανταρα με τις επιλογες που εκαναν και την εκτελεση του τεχνικου τομεα στις κονσολες.

Πηγαινε για day 1 αλλα τωρα ειμαστε στην αναμονη και την ελπιδα. Παντως πιστευα οτι μεχρι τωρα θα ειχαν βρει λυσεις μιας και στο δικο μου το μυαλο και απο αυτα που διαβαζα φαινοταν σχετικα απλο το να βελτιωθει εστω 1 απο τα 3 modes. Αλλα ακομα τιποτα...
    Ειναι κριμα πολυ αυτο οντως για το PS5, και το παιχνιδι θελει γενικα υψηλο/σταθερο framerate για να το ευχαριστηθεις. Τι να πω, μακαρι να τα patchαρουν, αλλα γενικα τους βλεπω πολυ φειδωλους στα patches...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Thanks για τις εντυπωσεις, αν εβγαινε physical θα το ειχα τσιμπήσει ηδη. Αληθεια εχετε διαβάσει κατι γι’αυτο; Ειχα μεινει με την εντυπωση οτι η physical εκδοση ειναι θεμα χρονου και μαλιστα αμεσα…
    Επισης με την απουσια χαρτη τι φαση; Ισχυει κατ αρχας;

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Thanks για τις εντυπωσεις, αν εβγαινε physical θα το ειχα τσιμπήσει ηδη. Αληθεια εχετε διαβάσει κατι γι’αυτο; Ειχα μεινει με την εντυπωση οτι η physical εκδοση ειναι θεμα χρονου και μαλιστα αμεσα…
    Επισης με την απουσια χαρτη τι φαση; Ισχυει κατ αρχας;
    Ναι δεν έχει χάρτη, ξέχασα να το αναφέρω. Σίγουρα σε κάποια σημεία νιώθεις ότι χάνεσαι, δεν ξέρω γιατί δε βάλανε.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

15. The Following 2 Users Say Thank You to Snk For This Useful Post:

hakoo (21-10-2024),mihalis13 (20-10-2024)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Τι γίνεται με αυτό βρε παιδιά? Ακούσατε τίποτα. Ένα performance patch θα έρθει ποτέ? ή θα έχει την κατάντια του Elden Ring που πέρασαν πόσα χρόνια κυκλοφορίας και ακόμη έχει προβλήματα με το Frame Rate. Στο τέλος βλέπω να τα σκάω για τηλεόραση με VRR θυσιάζοντας την τρομερή εικόνα που μου δίνει τώρα αυτή που έχω. Έλεος. Έστω ένα patch για το PS5 PRO. Τόσο πολύ? Και υποτίθεται ότι είναι και αποκλειστική κυκλοφορία.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

https://www.ign.com/articles/black-m...p-for-preorder

Από ότι φαίνεται θα βγει στις 12 Δεκεμβρίου η physical edition από το παιχνίδι.

18. The Following 2 Users Say Thank You to obione For This Useful Post:

hakoo (30-11-2024),mihalis13 (29-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Βγηκε εχθες πατς για το PC. Προσθετουν πολλα πραγματα οπως χαρτη (επιτελους), νεες στολες, καποια challenges κλπ. Και εχει πολλες αλλαγες επισης και tweaks σε θεματα gameplay, αποδοσης κλπ

Λενε οτι το εν λογω πατς θα κυκλοφορησει σιγα σιγα και στις υπολοιπες πλατφορμες.

Μακαρι οταν ερθει στο PS5 να:

1) Φτιαξει ολα τα modes γιατι επι του παροντος ειναι ολα τους ψιλοχαζα θα ελεγα στον τροπο υλοποιησης

και

2) να δωσουν ενα PS5 Pro mode (αν και το κοβω πολυ χλωμο αυτο).

https://www.heishenhua.com/news/detail?id=149

20. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

cocous (Yesterday)

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Bookmarks