Βιαστηκε αυτος και εβγαλε gameplay απο τωρα
Edit: Του το εσβησαν ηδη
Απο αυτα που ειδα δεν τρελάθηκα. Περιμενα κατι καλυτερο
Παντως, προσωπικα παρακολουθωντας αρχικα την παρουσιαση του Horizon και υστερα του Far Cry, φαινοταν τεραστια διαφορα αναμεσα στα δυο, στον οπτικο τομεα. Μιλαμε για παιχνιδια που θα βγουν την ιδια περιοδο πανω κατω και θα ειναι cross-gen.
Far Cry 6 Will Offer A Third-Person Mode Throughout The Game
https://www.gameinformer.com/2021/06...ghout-the-game
Hard to believe εκτος και αν μιλαμε για afterthought καταστασεις/υλοποιησεις τυπου Βethesda...
BillyFlo81 (07-06-2021),psx3 (08-06-2021)
Valkyre (09-06-2021)
Dunia engine και αυτό, από την εποχή του Νώε.
Φαίνεται και από τα αστεία minimum requirements:
https://www.systemrequirementslab.co...ar-cry-6/20118
Μόνο το πρώτο-πρώτο (αυτό του 2004) είχε αφήσει αίσθηση για την εποχή του...
https://psaddict.gr/news/far-cry-6-w...g-on-consoles/
Χωρίς ray tracing οι κονσόλες... Πάλι το πέταξαν όπως όπως μάλλον
Αρχίσαν να βγαίνουν τα reviews.
Αυτή τη στιγμή είναι στο 76.
Fail το θεωρώ εγώ αυτό και είναι η τελική επιβεβαίωση που περίμενα για το "μείνε μακρυά" για μενα.
Γενικά λένε οτι είναι το καλύτερο far cry αλλά και ότι είναι μία απο τα ίδια. Έχω βαρεθεί τα open world και ειδικά της ubisoft που είναι τίγκα στα generic ερωτηματικά για να καλύψουν το ocd μου του completionist.
Καλύτερα να παίξω 10 μικρά indy απο το να παίξω ένα ακόμα generic open world far cry.
jk_blue_tiger (06-10-2021),mihalis13 (07-10-2021),psx3 (06-10-2021)
Η σειρά είναι σε πτώση εδώ και πολλάαααα χρόνια, ουδεμία έκπληξις. Pass!
mihalis13 (07-10-2021)
Δεν νομίζω να υπάρχει far cry που να μην έχω παίξει. Α ναι. Το primal.
Θα το παίξω κι αυτό. Γιατί αυτό ακριβώς είναι το fc. Δεν περιμένεις κάτι άλλο. Δεν έχω απαιτήσεις για ριζικές αλλαγές. Μια μεγάλη παιδική χαρά με την ελευθερία προσέγγισης της. Κι ο χάρτης φαίνεται μεγάλος. Ένα shooter που περνάς ευχάριστα χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Μου κάνει. Τώρα δεν ξέρω αν θα το παίξω σήμερα ή αργότερα.
Το καλύτερο review θεωρώ ότι είναι αυτό σαν άποψη αλλά και περιεχόμενο, καθώς είναι 4k.
Valkyre (08-10-2021)
Κι εγω το ψηνω. Δεν περιμενω κατι περισσοτερο απο ευχαριστο σκοτωμα ωρας.
Δεν με χαλαει.
Επισης και το review του ACG, που υπολογιζω αρκετα την αποψη του, μιλησε με πολυ καλα λογια και ο βασικος λογος που δεν το εχει σαν BUY, εχει να κανει με το PC και οχι τις κονσολες...
Conjure7 (08-10-2021)
Προσωπικά η σειρά με έχει κουράσει (όπως σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Ubisoft) και την έχω αφήσει καιρό τώρα.
Δυστυχώς δεν είδα κάτι να με πείσει, οπότε pass από μένα.
Να κάνουμε και λίγη οικονομία γιατί έχουμε αρκετά gaming έξοδα τον Νοέμβριο
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν άντεξα. Το πήρα τελικά. Ρεπό σήμερα. Το ξεκινάω τώρα και βλέπουμε. Το είδα το review που ανέβασες. Δες και του skill up, διότι γενικώς το λες αρνητικό, αλλά στη πορεία δείχνει τα θετικά του. Όπως το γεγονός ότι σε κάποιους, όπως σε μένα, είναι μια χαρά παιχνίδι, για να περάσεις ευχάριστα 2-3 ώρες μια μέρα. Και φαίνεται να έχει περιεχόμενο.
Valkyre (08-10-2021)
chronohill (09-10-2021),Valkyre (09-10-2021)
Θα γραψω κι εγω εντυπωσεις απο δευτερα. Εβαλα λιγο την εισαγωγη. Ειναι πολυ ομορφο το παιχνιδι και παρολο που διαβαζω οτι τρεχει κατα μεσο ορο σε αρκετα υψηλη αναλυση, στο βαθος πολλες φορες το βλεπω πιο θολο απο οτι αλλα παιχνιδια που ειναι υποτιθεται σε χαμηλοτερη αναλυση. Ελπιζω να μην ειναι σχεδιαστικη επιλογη.
Δεν ειναι κατι τραγικο βεβαια μη φανταστειτε. Anyway περισσοτερα εν καιρω.
Conjure7 (09-10-2021)
Οχι το motion blur δεν εχει σχεση και να ειμαι ειλικρινεις μου αρεσει πολυ στα παιχνιδια να υπαρχει αρκει να ειναι καλο. Αλλα καταλαβα τι ειναι αυτο που φταιει και κανει θολη την εικονα.. το chromatic aberation το οποιο το ρημαδι δεν εχουν επιλογη να το απενεργοποιησεις.. δυστυχως ειναι αρκετα εντονο το εφφε και δημιουργει αυτη τη χαζοθολουρα του φακου που ειναι πολυ κακογουστη.
Αληθεια δεν το βλεπουν ποσο χαντακωνει την πραγματικη αναλυση της εικονας αυτο το πραγμα;
Μακαρι να δωσουν επιλογη στο μελλον.
Conjure7 (09-10-2021)
Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής θέμα βάζω το far cry 6 για το ps4 σε ps5 και δεν μου δινει το free upgrade πως το κάνω αφού γράφει ότι υπάρχει free upgrade υπάρχει κάποια διαδικασία ευχαριστώ
Bookmarks