Results 1 to 20 of 317

Thread: Returnal

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Νταξ, τα εχει ολα αυτα second life και respawn point, ομως καποια απο αυτα πρεπει να σου κατσουν σαν drops και καποια αλλα κοστιζουν παρα πολυ. Επισης, το second life ειναι πιο πολυ extra health points περισσοτερο παρα κανονικη εξτρα ζωη. Δηλαδη σε ξαναζωντανευει για 1-2 hits.

Παντως ετσι οπως τα λες ειναι. Δεν μπορεις να πας γιολο. Πρεπει οπως το ειχα τονισει κι εγω να ξεψαχνιζεις τα επιπεδα και να τουμπανιασεις οσο μπορεις. Αν το πας ετσι, αργα, μεθοδικα και σου κατσουν και καποια τρομερα drops, γινεσαι πραγματικα τουμπανο.

Εμενα παντως με δυσκολεψαν καποια boss αλλα η χειροτερη δυσκολια μου ηταν καποιοι συγκεκριμενοι τυποι/συνδυασμοι εχθρων, που σε συνδυασμο με τυχον δυσκολα απανωτα δωματια λογω της procedural generated φυσης του τιτλου μου φανηκε υπερδυσκολο και ας ημουν τουμπανο. Ειναι και να το εχεις βεβαια δεν λεω, αλλα ειναι και να σου "κατσει" μερικες φορες. Μου ειχε τυχει να καθαρισω ολοκληρα τα levels και να μου εχει κατσει τοσο δυσκολη αλληλουχια δωματιων και ασχημα drops που και να ηθελα καπως να τουμπανιασω δεν γινοταν πλεον. Γι αυτο και αν προσεξεις το παιχνιδι εχει επιλογη "restart cycle". Γιατι ειναι τοσο random που μερικες φορες απλα δεν καθεται καλα.

Τα μαμημενα τα (enemy type απο 3ο biome και μετα)
    Spoiler!
    απλα και ολοψυχα τα ΜΙΣΩ! Ευτυχως που υπαρχουν οι πορτες... Φακ δοουζ θινγκς...

Τωρα παντως που τους εχω μαθει ολους τους τυπους εχθρων πολυ καλα, ειμαι πολυ πιο ανετος. Το παιχνιδι σε κραταει φουλ στην τσιτα μεχρι να το τελειωσεις την πρωτη φορα.

Τελος, Thermogenic Launcher>>>>>>> all other weapons. Με το που το δειτε παντρευτειτε το απλα. Μολις ξεκλειδωσετε και ολες τις αναβαθμισεις απο την χρηση του απλα σπερνει...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Τα μαμημενα τα (enemy type απο 3ο biome και μετα)
    Spoiler!
    απλα και ολοψυχα τα ΜΙΣΩ! Ευτυχως που υπαρχουν οι πορτες... Φακ δοουζ θινγκς...
    ..
    Άσε Δημήτρη.. με έχουν τσακίσει στο 3ο biome... Με το που τα βλέπω λέω ωχ.....
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Άσε Δημήτρη.. με έχουν τσακίσει στο 3ο biome... Με το που τα βλέπω λέω ωχ.....
    Χρησιμοποιησε τις πορτες! Εγω αυτο εκανα!

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (20-05-2021)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Χρησιμοποιησε τις πορτες! Εγω αυτο εκανα!
    Έλα εκεί ότι σκάνε δεν έχει πορτες όμως
    Όταν είναι και πολλά μαζί πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα!

Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

6. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Valkyre (20-05-2021)

Bookmarks

Bookmarks