Επειδή ειλικρινά βαριέμαι να βλέπω τα βίντεο του DF με τις φάτσες τους να λένε επί μισή μία ώρα ό,τι τους κατέβει στην καρκάλα κάθε φορά (και όχι μόνο του DF αλλά και κάτι άλλα που διαρκούν 1 ή 2 ώρες), να βάζαμε εκτός από το βιντεάκι ένα συνοδευτικό κειμενάκι του τι σχολιάζουν και αν είναι θετική ή αρνητική ανταπόκριση τους; Χίλιες φορές να διαβάζω δυο γεμάτες παραγράφους κειμένου από το να κάθομαι να ακούω κάποιους να μου λένε με φωνή που μου προκαλεί υπνηλία τα ίδια και τα ίδια πολλές φορές αδιάφορα, καλομαγειρεμένα δημοσιογραφίστικα σχολιάκια που αντί να κρατήσουν 1 λεπτό τα παραγεμίζουν με σάλτσες, το πάνε από εδώ, το πάνε από εκεί, αρχίζουν μέχρι και άχρηστες συγκρίσεις και κρατάνε μισή/μια ώρα. Από την άλλη δεν κρίνεται και απαραίτητο, απλά θα τα προσπερνάω όπως κάνω με τα περισσότερα μέχρι τώρα.
ThanX![]()
Για ΑΚΡΙΒΩΣ τους ίδιους λόγους δεν αντέχω να βλέπω τέτοια βίντεο.
Πιο εποικοδομητικό πιστεύω είναι να κοιτάζω τον τοίχο μου για κάποια ώρα.
Γενικά το DF ποτέ δεν το μπόρεσα. Υπερανάλυση σε βαθμό βαρεστημάρας και από ουσία μηδέν. Ζούμαρε x10 για να δεις τις τρίχες της γάτας του Miles και τέτοια. Εδώ και πολλά χρόνια ούτε καν το κλικ μου δεν τους δίνω.
Ίσως για κάποιους είναι ενδιαφέροντα αυτά τα βίντεο, εμένα προσωπικά μου βγάζουν μια PCίλα
Loading time από το μενού σε gameplay περίπου : 8sec
https://m.imgur.com/a/7qhGcQ7
panos74gr (31-10-2020)
Ουσιαστικά το παιχνίδι φορτώνει περίπου σε 3-4 δευτερόλεπτα και μετά ο άλλος επιλέγει να φορτώσει το save που φορτώνει σε 1 δευτερόλεπτο!!
CGI Spoiler free TV Commercial
Marvel's Spider-Man: Miles Morales is the perfect kick-off for the next generation
Marvel's Spider-Man: Miles Morales review - blockbuster gaming at its breeziest and bestFrom ray tracing to performance mode, Insomniac and PS5 blow us away.
Amazing.
Leon_DiZ (07-11-2020)
βγηκαν reviews. Πολυ καλα τα παει μπραβο!
https://www.metacritic.com/game/play...-miles-morales
Εν τω μεταξυ ο Linnemann υποστηριζει οτι το παιχνιδι στο PS5 ειναι μεγαλο upgrade και ας ειναι cross gen.
Συγκριτικό PS5 Fidelity / Performance / PS4
Προσωπικά δεν με βολεύουν τα συγκεκριμένα για να καταλάβω τις διαφορές αλλά το προσθέτω
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PS5) β Compare Fidelity vs. Performance Mode Screenshots
Αυτό είναι πιο καλό για να δει κανείς τις οπτικές διαφορές στο fidelity mode.
Προσωπικά με βλέπω να πάω 1st playthrough fidelity και 2nd playthrough 60fps
Θα ειναι γενια "δυσκολων" επιλογων αυτη που θα διανυσουμε! Προσωπικα με βλεπω για 60 πρωτο playthrough αλλα θα δοκιμασω και τα 2 να επιλεξω.![]()
Κατι που δεν αγγιξε στο review του ο Linnemann και απογοητευτηκα (εκτος και αν μου διεφυγε) ειναι η διαφορα στο LOD. Οκ εστω με το base game στο PS4. Ναι ειπε οτι η κινηση στους δρομους απλωνεται σε αρκετα μεγαλυτερη αποσταση, αλλα εγω αναφερομαι στο LOD transition οταν πηγαινοερχεσαι στην πολη σε γρηγορες ταχυτητες χρησιμοποιωντας τους ιστους. Στο PS4 το LOD μπορουσες να δεις ολοκληρα κτιρια να αλλαζουν προσοψη. Φανταζομαι οτι το ιδιο γινεται και στο PS5 αλλα σε τι αποσταση?
Στο site που έκαναν το comparison video έχει και screenshots και φαίνονται καλύτερα οι διαφορές IMO ανάμεσα στις 3 εκδόσεις.
https://hardcoregamer.com/2020/11/06...vs-ps4/391523/
Και έχει και extra video για το loading
Έχω ξενερώσει λίγο με το θέμα fidelity vs performance.
Τέτοιες επιλογές θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε κονσόλα.
Έχω απορία όμως. Το ιδιο παιχνίδι σε 1080p, θα έχει 60fps στο fidelity?
Bookmarks