Πάντως πειραματίζεσαι αρκετά. Πχ μπορείς να πετάξεις το μαχαίρι και να το πιάσεις με το άλλο χέρι. Το ίδιο κάνεις κα με τα όπλα και μετά αλλάζοντας τα χέρι πιάνεις και δεύτερο όπλο κτλ. Είναι πραγματικά πολύ cool η όλη φάση. Χαχα.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι ακριβώς.
Το VR Sense controller έχει 5 σημεία ανίχνευσης δαχτύλων R1 , R2 (σκανδάλη), Χ, Ο και το αναλογικό.
Τα αντίστοιχα κουμπιά φυσικά και από το αριστερό χειριστήριο.
Έτσι όταν ακουμπάς το R1, κλείνουν τα 3 δαχτυλα του χεριού σου (μικρός, μέσος, παράμεσος).
Όταν ακουμπάς το R2 κλείνει ο δείκτης.
Όταν ακουμπάς Χ, Ο ή αναλογικό, κλείνει ο αντίχειρας!!
cocous (01-03-2023)
@drifterx
Kωλ...χτυλο μπορεις να κανεις?
Γιατι αν ναι, θα το τιμησω δεοντως σε συγκεκριμενα boss/εχθρους, καθοτι πολυ ωριμο παλικαρι, ιδιως οταν παιζω βιντεοπαιχνιδια...![]()
panos74gr (01-03-2023)
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ, όχι δυστυχώς.
Μπορείς να κάνεις το "πιστολάκι πίου πίου", το "συμφωνώ ΟΚ" με τον αντίχειρα ψηλά, το "σήμα της νίκης" με δείκτη και μέσο και έχω την εντύπωση και το Ο ενώνοντας αντίχειρα και δείκτη (αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτό).
Αλλά το άλλο είναι λογοκριμένο!!
ΕΔΙΤ. Εν τω μεταξύ τόση ώρα αναφέρομαι στο horizon! Sooorry!
Καλά αυτό που κρατάς με το ένα χέρι το πιστόλι και στο άλλο τον φακό και ξαφνικά ενώσεις τα δυο χέρια και από πάνω είναι το πιστόλι
και από κάτω ο φακός είναι τρελό immersion το ειχα απωθημένο χρόνια βλέποντας το σε πολλές αστυνομικές ταινίες νιώθεις ότι είσαι
ο Jack Bauer κανονικά !!
Και είναι και τρέλα βολικό γιατί φωτίζεις όπου θες έχοντας παράλληλα σταθερότητα στο πιστόλι
No need to walk alone in the dark anymore!!
Αφού μπορείς να τα έχεις και τα δυο γιατί όχι
Η ποιο immersive και αγαπημένη μου κίνηση μέχρι στιγμής στο Resident
captainjacko (01-03-2023),cocous (01-03-2023)
PDS (01-03-2023)
Εδώ φαίνεται τι μπορείς να κάνεις.
Στο RE8 πάντως μου αρέσει που απλα κρατώντας τον κορμο ακουμπας το R1 και συνεχίζει να κρατά το όπλο. Οποτε οπως ειχα γραψει εξυπηρετεί και το gameplay.
Φανταζομαι και σε κανα fps multiplayer ισως βοηθάνε αυτά αν δεν θες να μιλάς.
.
cocous (08-03-2023)
Σήμερα έβαλε σε καλύτερη τιμή το expansion του village και το πήρα. Αλλά μετά είδα απο διάφορα που γράφουν ότι δεν παίζει σε VR mode. Σίγουρα θα το έπαιρνα όμως διότι με τα RE γενικά έχω τρέλα. Όμως πραγματικά το να παίζεις σε VR είναι τελείως διαφορετική η όλη φάση που σου κακο φαίνεται το flat mode. Τουλάχιστον ελπίζω μιας και ήδη έχω προ παραγγείλει το RE4 Remake να βρούνε τρόπο να το κάνουν να παίζει εξ ολοκλήρου σε VR. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εύκολο εφόσον το παιχνίδι είναι τρίτου προσώπου.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
captainjacko (08-03-2023),cocous (08-03-2023)
Bookmarks