Παιδιά το παιχνίδι ήταν απλά ανατριχίλα. Τι φτιάξανε οι τύποι αλήθεια?

Το τελείωσα χθες με ένα σερί τελευταίο τετράωρο γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω.

Πραγματικά το immersion σε άλλα επίπεδα, όσο γραφικό και να ακούγεται, όντως είσαι εκεί μέσα.
Πολλά μπράβο στους δημιουργούς, όχι μόνο για το vr που λειτουργεί άψογα, αλλά γενικά για την σειρά που την παρακολουθω από το πρώτο παιχνίδι σε ps1 και νομίζω πλέον οτι έχει φτάσει στα αρχικά επίπεδα ίσως και παραπάνω, μετά τα απαράδεκτα 5-6, σπάνια στροφή τέτοιου μεγέθους για σειρά. Εννοώ και σε θέμα ροής, πλοκής, αλλά και setting.

Σε προσωπικό γούστο μου άρεσε πολύ παραπάνω ακόμα και από το 7 το οποίο ήδη ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι σε vr.Φοβερό setting από το χωριό εώς το κάστρο κτλ και χωρίς spoiler να αναφέρω απλά, τι τρελή εμπειρία boss ήταν αυτή?? Δεν λέω ποιο, απ΄ολα νομίζω όσοι το παίξουν θα καταλάβουν την ένταση και την κλίμακα του όλου σκηνικού.

Το παιχνίδι πάντως θα έπρεπε να λειτουργεί σαν πρότυπο για τους υπόλοιπους που θα ασχοληθούν να φτιάξουν παιχνίδι vr, είτε από θέμα γραφικών είτε από motion sickness η οποία σε μένα προσωπικά ήταν μηδενική σε όλο το παιχνίδι. Ότι κίνηση και να έκανα, όσο γρήγορα και να έτρεχα στο κυνήγι κτλ, δεν ένιωσα το παραμικρό.
Η μέθοδος των όπλων και της στόχευσης μου δούλεψε άψογα. Συνηθίζεται άνετα και μετά απλά πάνε μόνα τους τα χέρια, γενικά τρελή εμπειρία να γεμίζεις και να οπλίζεις, ιδίως κάτι shotgun κτλ.Η στόχευση επίσης.

Κρίμα που τα remake των 2+3 δεν σχεδιάστηκαν και σε vr.

Το θέμα με τους υπότιτλους όντως ισχύει, διάβασμα με το ένα μάτι, αλλά γενικά οκ, δεν έχει πολύ διάβασμα, οπότε δεν του έδωσα και πολλή σημασία.