Πανέμορφο απλά!
Εκμεταλλεύεται τον ssd πολυ καλα λενε. Πανέμορφο κι αυτο
Ενταξει νομιζω και επισημα φτασαμε σε Pixar επιπεδα.
![]()
.
Έχει ένα ελαφρό (ημι-ακαριαίο) loading ενδιάμεσα στις πίστες + ένα μικρό hiccup στο frame rate (στιγμιαία) μόλις μπαίνεις σε νέα πίστα.
Το μάτι που ψειρίζει και το παραμικρό, μην μου δίνετε σημασία ιδιαίτερα γιατί κι εγώ έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Nομιζω οτι το συγκεκριμενο showing αν και φυσικα δεν φτανει το Horizon Zero Dawn 2, ειναι φτιαγμενο σαν να θελει να διαφημισει τον ολο χαμο με τον SSD. Δηλαδη προφανως και το HZD2 εκμεταλλευεται τον SSD , αλλα το Rachet στο δινει στο πιατο εντελως.
Μενει να δουμε αν αυτο ειναι οντως κατι που μπορει να κανει μονο το PS5. Οπως και να εχει παντως ηταν ακρως εντυπωσιακο.
Ας μπει και το gameplay video που εδειξαν εδω:
Πολύ ωραιο το νέο Ρατσετ, αυτή η σειρά απο τότε που κυκλοφορησε για πρώτη φορά ποτέ δεν έχασε αυτο που την χαρακτηριζει, απλοχερη διασκέδαση με χρηση πρώτοτυπων γκάτζετ οπλων.
hakoo (12-06-2020)
Mαζι με το Horizon τα 2 παιχνιδια που εδειξαν next gen υλικο, απιθανα γραφικα.
Συμφωνω με τους προλαλησαντες, ξεκαθαρο show off του ssd και επιτελους ενα απτο παραδειγμα των αλλαγων που μπορει να φερει σε επιπεδο gameplay.
Το animation ειναι σε επιπεδα cgi movie.
mihalis13 (12-06-2020)
Όταν το βάλεις σε tv 4κ και βλέπεις την μετάβαση από πίστα σε πίστα λες... Εδώ είμαστε
Απίστευτα ομορφο. Πραγματικα Pixar επιπεδα.
Aυτο που ειδαμε ηταν ''native 4K/30fps with RT'' συμφωνα με το DF.
Ελπιζω να δουμε και επιλογη για μεγαλυτερο frame rate σε χαμηλοτερες αναλυσεις.
.
Προτιμώ 60 fps, χωρίς RT (στα @@ μου εντελώς) και άντε να δεχτώ 1800p.
Αλλά προτιμώ να δώσει επιλογή για 60 fps.
Bookmarks