-
Κι εγω 40 ωρες και δεν εχω παει στο spoiler!
Ο κοσμος τεραστιος, το combat κομματι εχει ξεκαθαρα δουλευτει περισσοτερο απο καθε αλλο τομεα του παιχνιδιου με πολλες επιλογες για διαφορετικη προσεγγιση στη μαχη. Combat και traversal εχουν ειπωστει τις μεγαλυτερες βελτιωσεις, η μερα με τη νυχτα σε σχεση με το πρωτο παιχνιδι. Ενας τεραστιος πανεμορφος κοσμος με ενδιαφεροντες χαρακτηρες και ενα story που εκει που ελεγες οτι peakαρε το ενδιαφερον βρηκαν τον τροπο να το μεγαλωσουν και να του δωσουν νεα πνοη. Δεν περιμενα με τιποτα η ιστορια να ειναι τοσο ενδιαφερουσα… Το side υλικο ειναι hit and miss, τα καθαρα side quests ειναι λιγο πιο κατω σε ποιοτητα απο το main, δλδ εξαιρετικα. Ολο το υπολοιπο side υλικο που ειναι και απειρο btw δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.
Το μοναδικο αρνητικο οπως ειπατε ηδη ειναι το platforming κομματι, μου προκαλεί λιγο εντυπωση να πω την αληθεια πως μια τετοια ομαδα εχει αυτη την αδυναμια. Αναξιοπιστο και clunky, εχω χασει αρκετες φορες απο γιωτομπαλια σε climbing. Και η ροη του εχει προβλημα, πρεπει η καμερα να ειναι σε σωστη θεση για να παει σε καποια σημεια.
Αριστες εντυπωσεις γενικα μεχρι στιγμης, για τα γραφικα εχουν ειπωθει ολα απλα οπως ειχα ξαναπει αν παρεδωσε η Guerilla αυτο το αποτελεσμα με βαση το ps4 οταν κανει τη μεταβαση θα παθουμε σοκ.