-
Μειοψηφία = μερικές χιλιάδες (αν θες χαριστικώς, κάντα εκατοντάδες) άτομα........ανάμεσα στα 200 εκατομμύρια gamer.
Θες να τα κάνεις (ακραίο και ψεύτικο νούμερο) : 5 εκατομμύρια; ΟΚ.
Μειοψηφία, συντριπτική μάλιστα.
Φέρνεις παράδειγμα το φόρουμ μας: ε, πόσοι είναι εγγεγραμμένοι (5 χιλιάδες άτομα και βάλε), πόσοι συμμετείχαν στο παρελθόν (περίπου 30 άτομα και πολλά λέω), πόσοι συμμετέχουν τα τελευταία 6 χρόνια (15 άτομα) και πόσοι τα τελευταία 2-3 χρόνια (με το ζόρι 7-8 άτομα, άντε πες 10).
Πόσοι μέσα από το φόρουμ ανήκουν στο FIFA/Pro/Gran Turismo/CoD/BF (που δεν ασχολούνται με το φόρουμ εδώ και χρόνια, προφανείς οι λόγοι) και πόσοι στα στορυ-driven παιχνίδια;
Πάλι συντριπτική μειοψηφία.
(όσο για το χαρακτηρισμό, ρε συ είναι χαρακτηρισμός και μάλιστα με παρερμήνευσες, καθώς δεν εκφράστηκα για τον εαυτό μου, αλλά περιέγραψα πως αντιμετωπίζει τα παιχνίδια η πλειοψηφία. Το να λες "πραγματικότητα" έναν αυθαίρετο χαρακτηρισμό, είναι αδόκιμο. Δεν έχω προσβληθεί, όχι, ούτε πιστεύω ότι ήθελες να με προσβάλλεις.)
Μου αρέσει η Νιντεντο, αλλά διαφωνώ κάθετα με τη επιχειρηματική νοοτροπία της + διαφωνώ κάθετα με την ποιότητα του hardware (χαμηλή έως μέτρια) που ανέκαθεν είχε.
Βέβαια, όλα στηρίζονται στο χρήμα: αν έβγαζα 10.000 ευρώ το μήνα και Nintendo θα είχα και PS θα είχα γιατί θα μου φαίνονταν στραγαλάκια.
Τεσπα, για να μην ανοίξει παραπάνω η κουβέντα σε άσχετα πεδία με το HZ2, ας μην προσθέσουμε κάτι παραπάνω.
Το HZ2 είναι αυτό που είναι.
Και αν θέλεις/θέλετε, όχι ως συμβουλή αλλά ως προτροπή, μην ασχοληθείτε ΠΟΤΕ ξανά με τις σκατο-βλακο-μπουρδο-συζητήσεις που γίνονται σε άλλες γειτονιές του Ιντερνετ (era, reddit κλπ).
Διότι η ασυναρτησία, ή αλλιώς: η Βαβυλώνια χαοτική παραφιλολογία, πάει σύννεφο.