Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
Δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί βρε άνθρωπε, καθώς ελκύουν ανταπόδοση χαρακτηρισμών και μετά χάνεται η μπάλα με επιθέσεις και και και και.

Δεν είναι μειωτική η "λογική" μου (έβαλα τα εισαγωγικά διότι δεν πρόκειται περί λογικής).

Εσύ κάνε ότι θες. Μπορείς (και όποιος άλλος θέλει) άνετα να αναγάγεις τα παιχνίδια σε Αισχύλο, Καντ και Σιμόν Ντε Μπωβουάρ. (δεν ειρωνεύομαι)

Αυτό που τονίζω είναι: η πλειοψηφία παίζει τα παιχνίδια ως....παιχνίδια. Δεν μεταφράζεται αυτόματα σε πίου-πίου αυτό.

Η πολύ πολύ μικρή μειοψηφία "βρίσκει" βάθος, επιθυμεί (άρα αυθυποβάλλεται αρκετές φορές) να επηρεαστεί συναισθηματικά, κοινωνικά......και βάσει αυτών να κρίνει ένα....παιχνίδι.

Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Δικαίωμά του άλλωστε.

Αρκεί να αντιλαμβάνεται που ανήκει.
Με συγχωρείς; Ποιός είναι ο χαρακτηρισμός; Το παλαιοντολιθική; Αυτό δεν ειναι χαρακτηρισμός. Πραγματικότητα είναι.
Και μου κάνει εντύπωση που νομίζεις οτι είμαστε η μειοψηφία. Ιδίως μέσα σε αυτό το φόρουμ (και γενικά η playstation κοινότητα) σίγουρα αποτελούμε την πλειοψηφία αυτοί που βλέπουμε τα παιχνίδια ως κάτι παραπάνω απο πίου, πίου, τζαμπ, νταμπλ τζαμπ, και beat this and that ή race the other cars faster (έβαλα και άλλες κατηγορίες μέσα για να μην λες). Αν κάνω κάποιο λάθος εδώ please explain τι είναι τα "παιχνίδια" όπως τα λες εσύ.
Τα παιχνίδια για μένα είναι "παιχνίδια" αλλά η έννοια του παιχνιδιού έχει εξελιχθεί και καλά κάνει. Μακάρι όλα τα παιχνίδια να ήταν επιπέδου τλου2 σε story telling που πήγε για μένα το story telling ένα βήμα πιο πέρα απο οτιδήποτε άλλο έχω ζήσει.
Το να λες οτι τα παιχνίδια είναι παιχνίδια με αυτό τον τρόπο με κάνει να νομίζω πως έχεις επιλέξει λάθος κονσόλα... ειλικρινά! Πως και δεν έχεις ασχοληθεί με νιντέντο;
Και δεν το λέω κοροϊδευτικά αυτό. Θεωρώ όμως οτι η νιντέντο προσφέρει πολύ περισσότερα παιχνίδια απ' ότι οποιαδήποτε άλλη κονσόλα της κατηγορίας που σου αρέσει.