Νομιζω οτι υπαρχει καποια παρεξηγηση εδω. Αν καπου υπονοειται οτι το σχολιο μου εξεφρασε δυσαρεσκεια για το πως ειναι το προσωπο σε σχεση με αλλα gaming icons του παρελθοντως μαλλον κατι δεν περασε σωστα. Απλα ανεφερα το εξης πολυ φυσιολογικο. Οι εταιρειες προσπαθουν παντα να πιασουν το μεγαλυτερο target group, αναλογα φυσικα και με τις επιταγες των καιρων, δεν υπαρχει κατι συνομοσιολογικο η κακο σε αυτο. Ειναι ομως γεγονος.
Οπως παλιοτερα το μεγαλυτερο κονσολοκοινο ηταν προεφηβοι - εφηβοι (κυριως αγορια) και ο σχεδιασμος ειχε και το χαρακτηριστικο του κραχτη, ετσι και τωρα που το κοινο εχει αλλαξει (περισσοτερες ηλικιες και αρκετα μεγαλυτερη αναλογια γυναικων/ αντρων) αλλαζουν και οι σχεδιαστικες επιλογες. Οταν παραλληλα θεματα οπως σεξισμος ειναι ψηλα στο ενδιαφερον και την προτεραιοτητα, δεν γινεται να μην τα λαβεις υποψη.
Οσο αδυνατον και παραταιρο ηταν να βλεπεις μια σουπερ γκομενα με DDD στηθος να κανει ακροβατικα ενοργανης αλλο τοσο παραταιρο ειναι να εχεις ενα προσωπο σαν της Alloy (που παραπεμπει σε ενα σχεδον "chubby" ατομο) κολλημενο σε ενα σαφως πιο λεπτο σωμα. Αν πιστευετε δε οτι για αυτες τις στυλιστικες επιλογες δεν εχουν σπαταληθει πολλες ωρες, σχεδια και συσκεψεις τοτε σας προτρεπω να μιλησετε με καποιον διαφημιστη. Εχω την τυχη να εχω στον κυκλο μου ενα πολυ καλο στελεχος του χωρου και μου εχει πει κατα καιρους τι προσοχη δινουν σε λεπτομερειες που πολλες φορες αγνοουμε.

Reply With Quote

Bookmarks