Results 1 to 20 of 725

Thread: Horizon Forbidden West

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Quote Originally Posted by kostasb13 View Post
    Πρώτα από όλα η Aloy δεν έχει αλλάξει τόσο σε σχέση με το πρώτο, εδώ δείχνει πιο ώριμη απλά, σε μεγαλύτερη ηλικία. Δεύτερον η Aloy ποτέ δεν ήταν η κλασική σεξυ γκόμενα και σίγουρα δεν ήταν η Lara με τα μεγάλα βυζια που τόσο έχουν λείψει σε κάποιους αλλά υπάρχει και κόσμος που παιζει video games και είναι πάνω από 18...και τρίτον, η Guerrilla με το Horizon θέλει να δείξει αλλά πράγματα σε σχέση με την πρωταγωνιστρια και όχι πόσο σεξυ γκομενακι ειναι.

Το ότι βλέπω να υπάρχει αντίδραση στο διαδίκτυο γενικά για τα μάγουλα της Aloy και ότι αυτά είναι στα πλαίσια του "Woke", πραγματικά με ξεπερνάει, η βλακεια έχει φτάσει πια σε δυσθεώρητα ύψη.
    Νομιζω οτι υπαρχει καποια παρεξηγηση εδω. Αν καπου υπονοειται οτι το σχολιο μου εξεφρασε δυσαρεσκεια για το πως ειναι το προσωπο σε σχεση με αλλα gaming icons του παρελθοντως μαλλον κατι δεν περασε σωστα. Απλα ανεφερα το εξης πολυ φυσιολογικο. Οι εταιρειες προσπαθουν παντα να πιασουν το μεγαλυτερο target group, αναλογα φυσικα και με τις επιταγες των καιρων, δεν υπαρχει κατι συνομοσιολογικο η κακο σε αυτο. Ειναι ομως γεγονος.
    Οπως παλιοτερα το μεγαλυτερο κονσολοκοινο ηταν προεφηβοι - εφηβοι (κυριως αγορια) και ο σχεδιασμος ειχε και το χαρακτηριστικο του κραχτη, ετσι και τωρα που το κοινο εχει αλλαξει (περισσοτερες ηλικιες και αρκετα μεγαλυτερη αναλογια γυναικων/ αντρων) αλλαζουν και οι σχεδιαστικες επιλογες. Οταν παραλληλα θεματα οπως σεξισμος ειναι ψηλα στο ενδιαφερον και την προτεραιοτητα, δεν γινεται να μην τα λαβεις υποψη.
    Οσο αδυνατον και παραταιρο ηταν να βλεπεις μια σουπερ γκομενα με DDD στηθος να κανει ακροβατικα ενοργανης αλλο τοσο παραταιρο ειναι να εχεις ενα προσωπο σαν της Alloy (που παραπεμπει σε ενα σχεδον "chubby" ατομο) κολλημενο σε ενα σαφως πιο λεπτο σωμα. Αν πιστευετε δε οτι για αυτες τις στυλιστικες επιλογες δεν εχουν σπαταληθει πολλες ωρες, σχεδια και συσκεψεις τοτε σας προτρεπω να μιλησετε με καποιον διαφημιστη. Εχω την τυχη να εχω στον κυκλο μου ενα πολυ καλο στελεχος του χωρου και μου εχει πει κατα καιρους τι προσοχη δινουν σε λεπτομερειες που πολλες φορες αγνοουμε.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikosarg View Post
    Νομιζω οτι υπαρχει καποια παρεξηγηση εδω. Αν καπου υπονοειται οτι το σχολιο μου εξεφρασε δυσαρεσκεια για το πως ειναι το προσωπο σε σχεση με αλλα gaming icons του παρελθοντως μαλλον κατι δεν περασε σωστα. Απλα ανεφερα το εξης πολυ φυσιολογικο. Οι εταιρειες προσπαθουν παντα να πιασουν το μεγαλυτερο target group, αναλογα φυσικα και με τις επιταγες των καιρων, δεν υπαρχει κατι συνομοσιολογικο η κακο σε αυτο. Ειναι ομως γεγονος.
    Οπως παλιοτερα το μεγαλυτερο κονσολοκοινο ηταν προεφηβοι - εφηβοι (κυριως αγορια) και ο σχεδιασμος ειχε και το χαρακτηριστικο του κραχτη, ετσι και τωρα που το κοινο εχει αλλαξει (περισσοτερες ηλικιες και αρκετα μεγαλυτερη αναλογια γυναικων/ αντρων) αλλαζουν και οι σχεδιαστικες επιλογες. Οταν παραλληλα θεματα οπως σεξισμος ειναι ψηλα στο ενδιαφερον και την προτεραιοτητα, δεν γινεται να μην τα λαβεις υποψη.
    Οσο αδυνατον και παραταιρο ηταν να βλεπεις μια σουπερ γκομενα με DDD στηθος να κανει ακροβατικα ενοργανης αλλο τοσο παραταιρο ειναι να εχεις ενα προσωπο σαν της Alloy (που παραπεμπει σε ενα σχεδον "chubby" ατομο) κολλημενο σε ενα σαφως πιο λεπτο σωμα. Αν πιστευετε δε οτι για αυτες τις στυλιστικες επιλογες δεν εχουν σπαταληθει πολλες ωρες, σχεδια και συσκεψεις τοτε σας προτρεπω να μιλησετε με καποιον διαφημιστη. Εχω την τυχη να εχω στον κυκλο μου ενα πολυ καλο στελεχος του χωρου και μου εχει πει κατα καιρους τι προσοχη δινουν σε λεπτομερειες που πολλες φορες αγνοουμε.
    Δεν θα διφωνησω στο οτι οι επιταγες των καιρων επηρεαζουν τους καλλιτεχνες και γενικα το δημιουργικο κομματι ωστε να πραξουν αναλογως, απο την αλλη εχω διαβασει κι εγω πολλα σχολια στο youtube, στο reddit κλπ για την Aloy που πραγματικα το τραβανε απο τα μαλλια.

Σχολιασμος για τις φακιδες της... (redhead ειναι... επομενο ειναι να εχει φακιδες), σχολιασμος για το στραβο δοντι της (αυτο ειναι απο το 1ο μερος), για τα μαγουλα της για τα μαλλια της...hell ακομα και το χνουδι στο προσωπο της (που το εχουμε ολοι)...

Ε λιγο τραβηγμενο δεν ειναι αυτο το πραγμα? Τα μαγουλα της προσωπικα δεν μου κανουν οτι ανηκουν σε αλλο σωμα. Ειναι λιγο φουσκωμενα, δεν το βρισκω αισθητικα παρατερο με καποιον τροπο. Η Guerilla ειπε εξαρχης οτι οσο μπορει θελει να κανει πιο φυσιολογικο τον χαρακτηρα. Εξου και το στραβο δοντι απο το πρωτο μερος.

Βασικα εγω ουτε καν που προσεξα το "θεμα" με τα μαγουλα.

Γενικα ο κοσμος το ξεφτυλιζει το θεμα πολλες φορες. Δεν θελω καν να αναφερθω στο τρανο παραδειγμα ενος χαρακτηρα απο ενα αλλο προσφατο παιχνιδι που "πειραξε" και ... "προσβαλε" πολυ κοσμο, και στην τελικη ηταν ενας αψογος χαρακτηρας πλαισιωμενος στον κοσμο και την πραγματικοτητα του παιχνιδιου με απολυτα ρεαλιστικο τροπο.

Εχουν περασει οι εποχες που οι χαρακτηρες σχεδιαστικα ακολουθουσαν 2 απλα μοτιβα: στις μεν γκομενες να εχουν πληρως unrealistic παρουσιαστικο κουκλας και στους αντρες να ειναι ολοι καλουπι Ραμπο. Και για εμενα ειναι απειρως θετικο αυτο.

Εξαιρεση φυσικα στα παραπανω οι Ιαπωνες, οι οποιοι βεβαια χρησιμοποιουν διαφορα "τεχνασματα" για να μπορεσουν να δικαιολογησουν τεραστια βυζια κωλους κλπ στους γυναικειους χαρακτηρες (βλεπε Quiet "δεν μπορω να βαλω ρουχα" βλεπε 2Β "ειμαι android so it doesnt count" και πολλα πολλα αλλα)

3. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

kostasb13 (31-05-2021)

Bookmarks

Bookmarks