Results 1 to 20 of 725

Thread: Horizon Forbidden West

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Δεν είναι πάντα κατάρα των sequels.
    Προσωπικά οσο μεγαλώνω θέλω παιχνίδια τύπου uncharted,halo, resident evil etc.
    Το open world σκηνικό με τους χαώδης κόσμους που πρέπει να εξερευνήσεις έχει αρχίσει και με κουράζει αρκετό καιρό τώρα.
    Οπότε ίσως και να το αδικώ το παιχνίδι.
    Θέλω απλά να παίζω σε πιο relax καταστάσεις και όχι να φορτωνω το μυαλό μου με τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις σε ένα τέτοιου είδους game.

Γενικά θέλω μια επιστροφή στη γραμμικότητα και στο uninterrupted storytelling που συνδυάζεται φυσικά με ωραίο gameplay.

Στο πρώτο horizon μόλις το ξεκίνησα μου έκανε τρομερή εντύπωση το όλο concept.

Έλεγα WTF πως συνέβη όλο αυτό και είχα έντονη περιέργεια να ανακαλύψω την ιστορία μέσω της αφήγησης .

Ίσως γ αυτό να μας φαίνεται καλύτερο story στο 1.

Γιατί τώρα έλειπε αυτό.

Στάλθηκε από το 23021RAA2Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Συμφωνώ Ιωάννη για το θέμα μας με τα open world (καταραμένα γηρατειά). Κι εγώ στο ίδιο μήκος κύματος είμαι, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος ήμουν και με το πρώτο παιχνίδι.

Με συνεπήρε όμως ο κόσμος και η ιστορία επειδή ήταν πρωτότυπα. Δε μπορώ να πω το ίδιο για το 2ο, πολύ λογικό!

Το πρώτο το πήγα για πλατίνα, το δεύτερο ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου να το προσπαθήσω!

Τώρα πχ μου ήρθε η deluxe edition του baldurs gate 3. Μου τρέχουν τα σάλια, έχουν φτάσει μέχρι το σώβρακό μου. Η καρδιά θέλει να το ξεκινήσω, να καταλάβω γιατί τέτοιος ντόρος για το παιχνίδι. Αλλά ρε γμτ φοβάμαι να πατήσω το play!
    Last edited by drifterx; 27-05-2024 at 11:54.

Bookmarks

Bookmarks