Ειναι π'αρα πολυ καλη η VR version. Oσο καλή περίμενα δηλαδη. Κολλησα αρκετά και θέλω να συνεχίσω να παίζω. Είναι αρκετα καθαρή η εικόνα (όχι όσο άλλων παιχνιδιών όμως) Μου αρεσει πολυ ο καθρέπτης, ειναι πεντακάθαρος. Το παιχνίδι μου φαίνεται εύκολο μέχρι στιγμής, Ίσως γιατί βοηθά η G29 και το VR. Το showroom VR είναι το κάτι άλλο. Χαζευω κάθε φορά, ειδικά σε 1-2 απο αυτά μέρη, το φωτορεαλιστικο περιβάλλον και αυτοκινητο με πειθουν οτι είμαι εκεί.
@captainjacko σε φαντάζομαι κάπως έτσι οταν για πρωτη φορα δοκίμασες g29+VR (έτσι ήμουν με το dirt rally στο psvr1 , τωρα οκ ήξερα τι περιμένω).
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν εχεις δει τπτ VR settings ωστε να παραμένει σταθερό το αυτόκινητο, δεμένο να το πω έτσι με το σώμα μας. Γιατί τωρα οταν υπάρχει μια κλίση τον δρόμο παίρνει κλίση το αυτοκίνητο και οχι και εμεις μαζί του. Αυτό υπήρχε και στο dirt και το έκαναν για να αποφύγουν την ζαλαδα. Αλλα στο dirt είχε την επιλογή για αυτους που δεν εχουν πρόβλημα να ειναι fixed το αμάξι με το σωμα του οδηγου. Και έδινε πολυ στο immersion.
Bookmarks