Εμένα γενικά με έχει απογοητεύσει η στρατηγική που ακολουθείται για το franchise απο το PS3 και έπειτα και απορώ ωρες ωρες με την λογική της Sony που τους δίνει συνέχεια άφθονο χρόνο στην Polyphony να δημιουργήσει ενώ αντιθέτως δεν χαρίστηκε για παράδειγμα στην evolution studios την οποία πίεσε αρκέτα για να παραδώσει το Driveclub.
Κανονικά καθε λανσάρισμα νέας κονσόλας θα έπρεπε να συνοδεύεται και από ένα GT sport ή Prologue και στο ενδιάμεσο η ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού. Γενικά θεωρρώ πως η ανούσια κυκλοφορία του GT6 στο ps3 λίγο καιρό προτού κυκλοφορήσει το ps4 στην αγορά είχε ως αντίκτυπο την καθυστέρηση του Gt sport και περιμέναμε περιπου μια 5ετια το βασικό exclusive racing της Sony στo PS4.
To GT sport με απογοήτευσε για πολλους και διαφορους λόγους, εκτός απο την beta, του έχω αφιερώσει μέχρι πρόσφατα κάποιες extra ώρες επειδή το έχει ένας φίλος μου και πάλι όμως παραμένει το πρώτο gt που δεν με τράβηξε να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του, ενώ για παράδειγμα το Driveclub το οποίο αν και arcade τιμάμε και θαυμάζουμε ακόμα και σήμερα μαζί με την παρέα μου. Χρειαζεται οπωσδήποτε ένα GT sport 2/prologue στο ξεκίνημα του PS5 για να μπούν τα πραγματα στην σειρά τους, δεν είναι απαραίτητο να καθυστερεί ο τίτλος για να κολλάμε τα μάτια μας στην οθόνη επειδή φαίνεται η παραμικρή λεπτομέρεια στα φανάρια και γενικά στα μοντέλα των αυτοκινήτων.
Αυτα είχα να πω, ενταξει ξεδωσα... Όπως και να χει ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι στο PS5 και ελπίζω αυτή την φορά η Sony να "τρέξει" λίγο και την Polyphony.
hakoo (22-05-2020)
Πόσο όμορφα να είχε το PS5 ένα DriveClub at launch αυτή την φορά!!! Και όχι "τσάμπα" στο plus, πλήρως επί πληρωμή - κανονικότατα. Να το τιμήσει ο κόσμος να επιβιώσει και το στούντιο να βγάζει ανά διετία νέο πιο βελτιωμένο/αναβαθμισμένο παιχνίδι.
Το Gran Turismo έχει τέτοιο αργό ρυθμό/χρόνο ανάπτυξης που μέχρι να βγει, μου φαίνεται έχει γίνει σχεδόν obsolete σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια όπως για παράδειγμα τα Forza. Ο ανταγωνισμός τρέχει σαν καλορυθμισμένο αυτοκίνητο και το GT απλά ασχολείται με κάθε λογής καγκουριά αλλά σπάνια βγαίνει στον δρόμο να το χαρεί ο κόσμος. Θα μου πεις άπαξ και βγει είναι τόσο iconic (μην πω για επιλογές) που μπορεί ο κόσμος να ασχολείται μαζί του μία δεκαετία (μέχρι να βγει το επόμενο), καλό/κακό αναγκαία πια σχεδόν αυτό γίνεται.
Δεν ξέρω, δεν προσδοκώ πια πολλά από το GT και την PD, μην πω ότι γενικά στην πλατφόρμα δεν περιμένω πια κάτι exclusive που να είναι αξιόλογο όσον αφορά τα racing/sim παιχνίδια.
Μακάρι να μας κάνουν την έκπληξη.
Oι κυκλοι αναπτυξης του GT εχουν περασει στη σφαιρα του ανεκδοτου αυτη τη στιγμη νομιζω. Κατα δηλωση του yamauchi το studio ειχε 200 ατομα το 2017, δεν μιλαμε δλδ για κανενα μικρο studio.
Ειλικρινα δεν ξερω αν βγαζει λεφτα πλεον το GT για τη Sony απλα θεωρω οτι ειναι μια εταιρεια που εχει μεινει στο παρελθον σε πρακτικες και εχει ξεμεινει εδω και χρονια απο ιδεες.
Πάντως και εγώ που δεν ασχολούμαι πολύ με racing games θα ήθελα πολύ να δω ένα GT7 κανονικό στο launch του PS5.
Θεωρώ πως ακόμα έχει το όνομα σαν παιχνίδι παρόλο που σε αυτή τη γενιά ουσιαστικά απουσίαζε.. (για μένα το GT Sport δεν είναι Gran Turismo)
Θεωρητικά έχουν πολύ έτοιμο υλικό από το GT Sport οπότε δεν θα ήταν τόσο δύσκολο να βγάλουν το GT7.
Μακάρι να το δούμε στην επόμενη γενιά...
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχα διαβάσει ότι όλα τα assets του gt sport είναι σχεδιασμένα σε 4k, άρα όλη η βάση του παιχνιδιού είναι έτοιμη.
Εμένα πάντως μου άρεσε το gt sport, σίγουρα βέβαια πήρε πολλά update με περιεχόμενο. Αν θυμάμαι καλά, κάθε μήνα update κάνει, πολύ συχνά δίνει κ πίστες.
Πάντως ευκολο δεν ειναι να κάνεις όλα τα challenge, gold (συγνωμη για το off topic).
Βλέπω το live... Αυτό είναι το Gran Turismo 7;!;!... 7 ;!;! είναι λες και είδα βίντεο από το sport... γελάει ο κόσμος. Άντε ωραία. Πρώτα ο θεός, τα λέμε στο 8 πάλι.
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
DJTaurus (11-06-2020)
AlexandrosQV (11-06-2020)
mihalis13 (12-06-2020)
Logo (το βαζω και στο πρωτο ποστ)
https://live.staticflickr.com/65535/...560aecc7_k.jpg
Εδω φαινεται το real time ray tracing (προφανως επιτηδες υπαρχει αυτη η ληψη για να φανει η αντανακλαση του αλλου αυτοκινητου, τα φωτα που αναβουν/σβηνουν κτλ).
Spoiler!
Επισης φαινεται η πολυ μεγαλυτερη λεπτομερια σε συγκριση με το sport στο περιβαλλον.
Dynamic weather?
Spoiler!
.
obione (12-06-2020),tsakali GR (12-06-2020)
Μεγαλύτερο single player και φυσικά καλύτερη AI θα ήθελα.
Tο sport το ευχαριστήθηκα, αλλά όλο το πρόβλημα ήταν οτι ο αγώνας ήταν μόνο μεταξύ παίχτη και πρώτου οδηγού.Οι άλλοι οδηγοί ήταν διακοσμητικοί.(σε single player παντα)
mihalis13 (12-06-2020)
Απο οτι παρατηρησα ειναι οτι επιτελους σαν να φτιαξανε την αισθηση της ταχυτητας?
Δεν ξερω αν το ειχαν διορθωσει αυτο στο gt sport
Αλλα ηταν ο κυριοτερος λογος που απειχα απο την σειρα
Last edited by spartan; 13-06-2020 at 02:01.
Christos33 (12-06-2020),gtakis (13-06-2020)
ΠΩΩΩ, τι μου θύμισες. GT1 με το cerbera lm edition να κόβω πάνω απο τα χόρτα
- - - Updated - - -
Λίγο άσχετο, έχεις δοκιμάσει asseto corsa? Το μόνο racing sim που με κράτησε, είναι απίστευτη η αίσθηση οδήγησης. Δεν έχει γραφικά αλλά το gameplay είναι φοβερό, F40 με κλειστά ABS και traction και βλέπεις τον δρόμο απτό παράθυρο
Για να μην κόβεις ρε χαμένε.
Εσύ και πόσοι άλλοι (κι εγώ μέσα σε αυτούς λολ) είχαμε μετατρέψει το εσάκι σε ευθεία αχαχαχαχ!
gtakis (13-06-2020)
Bookmarks