Το ξεκίνησα κι εγώ χθες,μια χαρά το 1.000.000 ��.

Το έλιωσα ήδη αρκετές ωρες, σε περιεχόμενο φαίνεται μια χαρά προς το παρόν,πολύ πιο γεμάτο από το sport, οπτικά εννοείται πολύ όμορφο και πολύ ωραια προσθήκη το cafe με τις πληροφορίες,πολύ ενδιαφέρον.

Αυτα από τα θετικα προς το παρόν.
Θα σταθώ σε ένα αρνητικό που μου έκανε μπαμ από την πρώτη στιγμή και δυστυχώς όσα χρονια κι αν περάσουν,δεν παίζει να αλλάξει. AI. Δηλαδή έλεος.Τόσα χρονια,κάθε αγώνας ήταν το ίδιο,περνάς τους 6 από τους 8,σε παιδεύει ο ένας τον οποίο τον κυνηγάς και τον περνάς συνήθως στον τελευταίο γύρο και ξανα απ την αρχή στον επόμενο αγώνα.Δηλαδή ενδιαφέρον μηδέν.Το ίδιο πάνω κάτω κι εδώ,δεν υπάρχει σασπένς σε single player.

Το πιο κουλό όμως που παρατήρησα, σε αγώνα για mini coupler s,έπαιξα τον αγώνα 6 φορές για να καταφέρω να βγω πρώτος.
Δώστε βάση,σε κάθε αγώνα, περνούσα πρώτος στο τέλος του πρώτου γύρου, βλέποντας την πίσω κάμερα ένα κόκκινο mini που είχε ξεκινήσει 5ος η 6ος περνούσε δεύτερος πίσω μου και επιτάχυνε επιθετικά μέχρι την τελευταία ζιγκ ζαγκ στροφή του δεύτερου γύρου στην οποία πάντα με προσπερνούσε και απλά τερμάτιζε πρωτος τελευταία στιγμή, με επιτάχυνση που από mini γινόταν corvette σε δευτερόλεπτα.Όλα αυτά,σε συγκεκριμένες πάντα στιγμές μέσα στον αγώνα, το ίδιο κόκκινο mini,ακριβώς με την ίδια σειρά,σε κάθε αγώνα,6 φορές. Ακριβώς το ίδιο.Την 6η απλά τον έσπρωξε και βγήκε στα γρασίδι,έτσι κατάφερα να βγω πρώτος. Real driving simulator my ass
Αν δηλαδή η κίνηση των άλλων είναι τόσο προκαθορισμένη που δεν υπάρχει καμία έκπληξη, τι να κάνω την τόση λεπτομέρεια όταν δεν υπάρχει η βασική AI το 2022;
Κατά τ αλλά εννοείται σαν σύνολο επιλογών,δραστηριοτήτων κτλ είναι ικανοποιητικό φουλ.