Results 1 to 20 of 494

Thread: Gran Turismo 7 [+VR]

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by muku View Post
    To level του παίχτη σε περιορίζει σε πράγματα μέσα στο παιχνίδι? Δηλαδή σε τι αγώνες μπορείς να συμμετάσχεις στο campaign ή και στο online? Aν ναι, τότε ναι είναι μεγάλο φάουλ το ότι απαιτείται περισσότερο grinding για να χαρείς το παιχνίδι. Σίγουρα ως ένα βαθμό το πόσο χρόνο έχεις ασχοληθεί με το παιχνίδι, που συνεπάγεται και πόσα credits έχεις κερδίσει, σχετίζεται με experience/level. Αλλά αν σε περιορίζει σε τι αγώνες μπορείς να παίξεις online ή αν το δούμε από διαφορετική σκοπιά, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον που απλά αγόρασε credits και δεν ξέρει να παίζει, να συμμετέχει σε αγώνες με αρκετά έμπειρους παίχτες είναι μεγάλη γκάφα. Αν πάλι το level δεν σε περιορίζει τότε νομίζω δεν αλλάζει κάτι τόσο ουσιαστικό από άποψη gameplay. Απλά είναι δύσκολο να το ολοκληρώσεις 100%, να πάρεις κάποια τρόπαια etc. Δεν το έχω πάρει ακόμα, γι αυτό ρωτάω/εικάζω.
    Θα σου πω φίλε μου.

Το level όντως ανοίγει κάποια πράγματα (όπως τα missions πχ) αλλά δεν είναι απαγορευτικό καθώς εγώ που είμαι λίγο μετά τη μέση τα έχω ανοίξει σχεδόν όλα. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα ανοίξουν κανονικά με το φυσιολογικό progression.
    Για το online δε ξέρω να σε πω 100%, αλλά νομίζω δεν υπάρχει περιορισμός βάση του level, αλλά περισσότερο έχει να κάνει με το driver rating και το sportsman rating (όπως στο sport).

Όλα τα παραπάνω που ανέφερα δεν έχουν να κάνουν με το gameplay και πως αλλάζει, αλλά με τη δομή του παιχνιδιού.

Ναι το level σου πρακτικά δε σε κρατάει πίσω, αλλά είναι ο βασικός στόχος του παιχνιδιού (car collection). Φυσικά κάποιος μπορεί να τελειώσει όλη την καριέρα (αγώνες-διπλώματα-missions), να αποκτήσει 100 από τα 420 αυτοκίνητα και να πει οκ το ολοκλήρωσα!

Αν πει να πάει να ολοκληρώσει τη συλλογή του, υποθέτω θα χρειαστεί να παίξει τους αγώνες εκνευριστικά πολλές φορές.

Άρα ποια είναι η λύση?
    Θα μπορούσαν να βάλουν περιεχόμενο (πρωταθλήματα) έτσι ώστε το carreer να διαρκεί 150 ώρες (και όχι 20-25 που φαίνεται ότι διαρκεί τώρα), ή θα μπορούσαν να δίνουν περισσότερα χρήματα στους ήδη υπάρχοντες αγώνες για να μη χρειαστεί να τους ξαναπαίξεις 100 φορές για να ολοκληρώσεις.
    Αισθάνομαι σχεδόν ότι σε ωθεί να αγοράσεις credits... Βέβαια να μου κοπεί το χέρι, προτιμώ να αφήσω το παιχνίδι αν δε μπορώ να αγοράσω άλλα αμάξια!

Εύχομαι λοιπόν και σε προσθήκη περιεχομένου με τα updates που έρχονται, όπως έγινε και με το gt sport.

ΥΓ. Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ! Το παιχνίδι όσον αφορά χειρισμό, γραφικά, ήχος, παρουσίαση, αγώνες, tuning, ρυθμίσεις (σε πιάνει ένας ίλιγγος στο μενού) είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Σε αυτά τα κομμάτια δεν έχει αντίπαλο ξεκάθαρα!
    Last edited by drifterx; 09-03-2022 at 08:41.

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Θα σου πω φίλε μου.

Το level όντως ανοίγει κάποια πράγματα (όπως τα missions πχ) αλλά δεν είναι απαγορευτικό καθώς εγώ που είμαι λίγο μετά τη μέση τα έχω ανοίξει σχεδόν όλα. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα ανοίξουν κανονικά με το φυσιολογικό progression.
    Για το online δε ξέρω να σε πω 100%, αλλά νομίζω δεν υπάρχει περιορισμός βάση του level, αλλά περισσότερο έχει να κάνει με το driver rating και το sportsman rating (όπως στο sport).

Όλα τα παραπάνω που ανέφερα δεν έχουν να κάνουν με το gameplay και πως αλλάζει, αλλά με τη δομή του παιχνιδιού.

Ναι το level σου πρακτικά δε σε κρατάει πίσω, αλλά είναι ο βασικός στόχος του παιχνιδιού (car collection). Φυσικά κάποιος μπορεί να τελειώσει όλη την καριέρα (αγώνες-διπλώματα-missions), να αποκτήσει 100 από τα 420 αυτοκίνητα και να πει οκ το ολοκλήρωσα!

Αν πει να πάει να ολοκληρώσει τη συλλογή του, υποθέτω θα χρειαστεί να παίξει τους αγώνες εκνευριστικά πολλές φορές.

Άρα ποια είναι η λύση?
    Θα μπορούσαν να βάλουν περιεχόμενο (πρωταθλήματα) έτσι ώστε το carreer να διαρκεί 150 ώρες (και όχι 20-25 που φαίνεται ότι διαρκεί τώρα), ή θα μπορούσαν να δίνουν περισσότερα χρήματα στους ήδη υπάρχοντες αγώνες για να μη χρειαστεί να τους ξαναπαίξεις 100 φορές για να ολοκληρώσεις.
    Αισθάνομαι σχεδόν ότι σε ωθεί να αγοράσεις credits... Βέβαια να μου κοπεί το χέρι, προτιμώ να αφήσω το παιχνίδι αν δε μπορώ να αγοράσω άλλα αμάξια!

Εύχομαι λοιπόν και σε προσθήκη περιεχομένου με τα updates που έρχονται, όπως έγινε και με το gt sport.

ΥΓ. Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ! Το παιχνίδι όσον αφορά χειρισμό, γραφικά, ήχος, παρουσίαση, αγώνες, tuning, ρυθμίσεις (σε πιάνει ένας ίλιγγος στο μενού) είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Σε αυτά τα κομμάτια δεν έχει αντίπαλο ξεκάθαρα!
    Οταν λες το career διαρκει 20-25 ωρες, εννοεις ολοι οι αγωνες, τα διπλωματα, special events (ή οπως λεγονται στο GT7), αγωνες αντοχης κλπ; Δεν εχω εικονα απο το GT7, αλλα σε ολα τα προηγουμενα που εχω παιξει αφιερωνα ατελειωτες ωρες για να μπορεσω να ολοκληρωσω τα παιχνιδια.

Ειναι τοσο λιγοτεροι οι αγωνες πλεον;

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by Brazhlias View Post
    Οταν λες το career διαρκει 20-25 ωρες, εννοεις ολοι οι αγωνες, τα διπλωματα, special events (ή οπως λεγονται στο GT7), αγωνες αντοχης κλπ; Δεν εχω εικονα απο το GT7, αλλα σε ολα τα προηγουμενα που εχω παιξει αφιερωνα ατελειωτες ωρες για να μπορεσω να ολοκληρωσω τα παιχνιδια.

Ειναι τοσο λιγοτεροι οι αγωνες πλεον;
    Ακόμη δεν το έχω ολοκληρώσει, και εγώ προσωπικά δεν είμαι και ο μέσος όρος καθώς μπορω να σκυλιάσω καμία ώρα σε ένα δίπλωμα ή σε circuit experience για να πάρω το χρυσό!

Αλλά βάζοντας τα κάτω δε μου βγαίνουν και πολύ παραπάνω, αν φυσικά απλά πας για το χάλκινο και να προχωρήσεις παρακάτω. To howlongtobeat δίνει απο 15-25 ώρες για την "ολοκλήρωση"

Δηλαδή έχει 39 μενού στο καφέ, 6 missions από 8 μικρά event το καθένα, 5 διπλώματα από 10 δοκιμασίες + τα circuit experience για κάθε τοποθεσία.

Επίσης από ότι διαβάζω δεν έχει endurance events το παιχνίδι. Θα το επιβεβαιώσω βέβαια όταν φτάσω με το καλό εκεί.

4. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Brazhlias (09-03-2022)

Bookmarks

Bookmarks